Şimdi Ara

MSI P65 Nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Laptop alacağım normalde bütçem 9k civarı fakat şunu görünce bütçemi esnetip alasım geldi. Bunu kullanan var mı? 12633'ten daha uyguna bulmam sizce mümkün olur mu? Ya da bana neler tavsiye edebilirsiniz bu bütçe civarında? Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jengador -- 12 Ağustos 2019; 12:18:47 >

• Geçen amazon.com.tr'de 12.000 civarına RTX 2070'li GS65 satılıyordu. İndirimleri takip edip o fiyatlara Gs65 bulabilirsiniz belki. Ama MSI sağolsun GS65 ve P65'te cihazı kolay upgrade etmeyelim diye anakartı ters bağlamış. Bu da düşündürüyor tabi. En azından beni. :D
  • Morthor M kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Sanırım bu modelden bahsediyorsunuz :
    www.amazon.com.tr
    MSI NB GS65 8SF-210XTR I7-8750H 16GB DDR4 RTX2070 GDDR6 8GB 256GB SSD 15.6 FHD 144Hz 7MS DOS: Amazon.com.tr
    https://www.amazon.com.tr/Diz%C3%BCst%C3%BC-Bilgisayar-GeForce-herhangi-bulunmamaktad%C4%B1r/dp/B07N8XWVT1

İşlemcinin 8750H olması p65-9se göre bir eksi; fakat ekranın 144Hz olması kararımı sorgulattı. Sonunda, sürekli taşıyacağım gerçeği beni P65 Creator'e itti. Ne de olsa görünümü daha sade ve zarif. Ağırlık olarak eşit oldukları gerçeği de duruyor tabii ki.

Evet anakartın ters bağlanması ileride elle yapılacak upgrade'leri maalesef kötü etkiliyor; ama zırt pırt açmayacağımız gerçeği de çok büyük sorun teşkil etmesini engelliyor bence. Termal tasarımdan dolayı böyle yaptığını söylüyorlar.

• Jengador kullanıcısına yanıt
    P65 almayı düşünüyorum. Aldınız mı hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mertsysal M kullanıcısına yanıt
    Henüz karar vermedim. Bekliyorum daha ama o bütçeyi çıkarabilirsem sanırım onu alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben P65'te Ram ve SSD yükseltmekle uğraşmamak için P75 aldım.(RAM hala ters tarafta ama 32 GB olduğu için yükseltmeye gerek kalmıyor. 2 tane daha m.2 slotu var ve ulaşımı kolay) Şu ana kadar çok memnunum. Aldıktan sonra Nvidia RTX Studio driver'ları ile programlar daha performanslı çalışıyor. 17.3" ekranı var ama boyut olarak gayet taşınabilir bir cihaz. P65 ile arasında 1500TL fark var bu arada. :)

15" Macbook Pro vs. 17" MSI P75

MSI P65 Nasıl?

Cihazi aldığınız siteyi ya da nereden aldığınızj söyleyebilir misiniz? Bir de ne kadar bir ücret ödediniz? White limited olduğuna göre 8750h mı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Jengador kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada - 14.200TL ama ben aldıktan sonra biraz zamlanmış. Stokta olan ürünlere neye göre zam yapıyorlar anlamak imkansız. :)

Bu arada rengi açık gri. Beyaz modeli bizim ülkemizde yok sanırım. İşlemcisi 9750H
    17 inçe göre agırlığı ve boyutları müthiş. Paneli hakkında bir yorumunuz var mı hocam, renk kalitesi vb. Bir de Hepsiburada'da TN panel yazıyor ama MSI sitesinde IPS level diyor, bunun hakkında bir yorumunuz var mıdır?

• TN mi IPS'mi tam emin değilim ama ekran kalitesi benim için gayet yeterli. Renk doğruluğu %100'e yakın. Bu da benim için yeterli. :) Gönül ister ki OLED ekran olsun ama daha yeni yeni gelmeye başladı. Daha zamanı var gibi.
    Bakış açısına göre renkleri koruyor mu yani o yüzden sordum TN IPS olayını. Sağdan soldan yukarıdan aşağıdan bakarken görüntüde, renklerde bir değişme oluyor mu?
  • Ben bir süredir oyun donanımlı iş için hafif bir cihaz arıyordum, dün indirimdeyken aldım 12.600 civarına hepsiburada dan. Cihaz birkaç saniyede windowsu açıyor, parmak iziyle giriş çok güzel. Klavyedeki yazı fontu hiç hoşuma gitmiyor açıkcası, Macbook Pro ve Asus kullanan biri olarak berbat geliyor bana klavye. Kullanımı çok güzel ve rahat ama şu yazı fontu berbat açıkcası klavyenin. P75 baktım ben ama hep yenilenmiş ürünler denk geldi. Sıfır fabrikasyon bulamadım maalesef. Aslında 17 inç bir cihaz arıyordum. Cihazda 457 GB SSD görünüyor, Windows, Antivirüs, Firefox kurup güncellemeleri yaptıktan sonra 397 GB alan kaldı. Neden bilmiyorum, normalmidir emin değilim ama ilk defa bir cihazın ekranı bende baş ağrısı yaptı. Gözlüğümde var normalde ama bilmiyorum, ekrandan rahatsız oldum. Belkide psikolojiktir emin değilim. Daha doğru dürüst bir program kurup çalıştırmadım ama güncelleme sırasında birkaç defa fanları çalıştı, biraz rahatsız edici bir sesi vardı. Ekranı mat olduğu için yansıma yapmıyor, sağdan soldan bakınca hafif kararma oluyor ekranda ama güzel ve net bir okunuş var. Kasada aslında fena değil, ama gri renk sanki bana 10 senelik bilgisayar gibi bir imaj verdi. ekran kasa oranı üstten yanlardan süper ama aşağıdan çok. Klavyenin yazı fontu, ekranın baş ağrısı yapması (normalmi yoksa banamı öyle geldi anlamadım) geri iade edebilme düşüncesi oluşturdu bende. Bu özelliklerde daha iyi bir fiyatta cihaz bulamadım açıkcası. Birkaç güne ekrana ve klavyeye alışamazsam iade edebilirim. Alternatiflere bakıyorum açıkcası.

• AndroTurk A kullanıcısına yanıt
    Uzun süre araştırdıktan geçen sene Ağustosun sonunda Gf75 Thin 9SC almıştım MSI, mesaj eski gibi ama yeni gördüm. Diğerini iade ettiysen öneririm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.