Bildirim
Msi Oyun Hakkında Bir Sorum Var...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gameghost53
Ben Msi ge620dxi7 laptop aldim simdi ben cok oyun oynadigim icin sorun cikarirmi? gunde 10 saat 12 saat fln oynadigim da oluyo arada simdi okul var 2-3-4- saat fln anca oluyor ama yazin cok ihtiyacim oolcak oyun oynamak icin ne kdr oynamak iyi olur bi fikrim yoq!!!
ben dell ins i5 460M laptopumda 48 saat içinde tam 35 saat gta 4 oynadımm . Hiç problem çıkarmadı . Kaldı ki bu canavar oyun için özel üretilmiş . Bir sorun çıkmaz ınşallah. Ayrıca benim laptopta soğutucu bile yoqtu bu makinenin ki bayağı güzel tasarlanmış . Sizde ki makineden bende de var . :) -
Msi Ge620 Bir canavar zaten oyun için yaratılmış :) Devam oyuna :) bendede var aynısı -
Rahat olun güle güle oynayın. Elinizdeki makinenin yapılış amacı o zaten. -
kafanı takma böyle şeylere sen makina basında uyusan bile msı kendisi oynar oyunu yinede tık demez merak etme:D:D -
Elinde dünyanin en iyi notebooku var (Fiyatina göre) dilediğin gibi oyna WASD nin kırmızı oluşundan anlamadinmi zaten :)) -
cihazi aldim almasina da bi deisik yazilim vardi kendisinde win7 yukledim driverleri fln yuklerken birkackere ekran karincalandi pc reset atti ins bi sorunu yoqtur devam ederse garantiye gondercem bu arada hakkaten de tam bir oyun canavari bf3 medium actim hiç tikanmadan akici bi sekilde oynuyor... -
buna bezer bi hatayla karsilasan oldumu ekranin ust kısmında siyah cizgiler cikior ya reset atiyor yada birkac saniye sonra gidiyor
ama simdi yapiyormu bilmiyorum oyun ripleri vardi kuzene verdim yuklesin diye -
Bende aynı modeli alıcam inşallah sorun olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X