Şimdi Ara

MSI Optix MAG27C 27' 1ms Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada.com da indirime girmiş. 1999 liraya bu monitör alınır mı arkadaşlar? İşinde uzman kişiler var mı?
    www.hepsiburada.com
    MSI Optix MAG27C 27" 1ms (Display+HDMI+DVI) Full HD FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag27c-27-1ms-display-hdmi-dvi-full-hd-freesync-curved-oyuncu-monitor-pm-HB00000CG13B

• Ben kullanıyorum aynı monitörü memnunum. Tavsiye ederim.Ama fiyat konusunda alınır alınmaz birşey diyemeyeceğim. Ben 1699 TL ye almıştım vatandan 30.01.2019da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmetqzl01

Ben kullanıyorum aynı monitörü memnunum. Tavsiye ederim.Ama fiyat konusunda alınır alınmaz birşey diyemeyeceğim. Ben 1699 TL ye almıştım vatandan 30.01.2019da
    İndirim falan mı vardı? Ölü piksel var diyorlar. Ölü piksel testi yaptınız mı?

• KDV indirimi vardı galiba ben alınca stok bitti göründü. Bende korkuyordum ölü pixselden ama sıfır ölü pixsel. Soluk renk falan demişlerdi ama ilk ayarları öyleydi küçük ayarlar ile çok güzel renkler elde ettim. Ve modelari var oyunda RTS modu renkleri çok daha dolgun yapıyor güzel oluyir. Işık sızması da yok ölü pixsel de

• quote:

KDV indirimi vardı galiba ben alınca stok bitti göründü. Bende korkuyordum ölü pixselden ama sıfır ölü pixsel. Soluk renk falan demişlerdi ama ilk ayarları öyleydi küçük ayarlar ile çok güzel renkler elde ettim. Ve modelari var oyunda RTS modu renkleri çok daha dolgun yapıyor güzel oluyir. Işık sızması da yok ölü pixsel de
    Güle güle kullanın. Eğer alırsam ürünü ayarlarınızı isterim :)

• Teşekkürler eğer acelen yoksa indirim takip edebilirsin. Bende normalde almayacaktim. 21.5 monitör vardı. 1hafta arkadaşımın PCde 24 inch de oynayinca monitöre bakasim gelmez olmuştu sonra 3 gün falan takip ediyordum o sıra vatanda bu fiyatı görünce hemen aldım 😀

• quote:

Teşekkürler eğer acelen yoksa indirim takip edebilirsin. Bende normalde almayacaktim. 21.5 monitör vardı. 1hafta arkadaşımın PCde 24 inch de oynayinca monitöre bakasim gelmez olmuştu sonra 3 gün falan takip ediyordum o sıra vatanda bu fiyatı görünce hemen aldım 😀
    Acelem yok. Bende de 21.5" lg monitör var. Yaklaşık 9 yıldır kullanıyorum. Bir sıkıntısı yok ama değiştirmek istiyorum. Dediğin gibi indirim kovalamak lazım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende de Samsung vardı 9 yıl olmuştu benimde 😀 Çok başka bir şeymiş baya fark var yani. Film izlemesi de oyun oynaması da bir başka zevkli. Pubg oynayan biriyim daha önce adam görmek eziyetmis şimdi daha rahat görüyorum 😀

• Monitör alacaksan kolay iade imkanı tanıyan bir yeri tercih et. TR' de o tip bir yer olarak sadece Amazon.com.tr var. Ek olarak MSI almadan önce 2 hatta 3 defa düşün

• Ek olarak 1080p için 21-24 inç, WQHD için 27 inç idealdir. 1080p çözünürlükte 27-32 inç monitörlerde pikseller iyice büyüdüğünden rahatsız edici oluyor. Tecrübeyle sabit

• 1 ms VA paneller 4ms TN panellere denk diyorlar.İngilizcen varsa araştır.Sonra pişman olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: risingforce

1 ms VA paneller 4ms TN panellere denk diyorlar.İngilizcen varsa araştır.Sonra pişman olma.
    Peki ne önerirsiniz?

• Dostum gamer isen benim gibi TN panel öneririm.Ama VA veya IPS panel görüntüsü de yakından incelemedim.Eğerki görüntüleri çok güzelse bilemeyeceğim.Seçim senin.
    Benimki Asusun yeni modeli tn panel 165hz vg258qr.Vatandan 2bine aldım.Orda hemen ölü pixel testi yaptırdım.Sorunsuz.
    Yabancı sitelerden monitor incelemeleri okurum.Bu monitor için şu an ki en hızlı monitor diyorlar.Dedim artık yeni monitor almak için daha beklemeyim.
    Tekrardan hatırlatmak istiyorum.Yabancı dil varsa muhakkak araştır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.