Şimdi Ara

MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? ) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
2
Favori
6.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Aynı monitörü satın aldım.Ips tepki süresi renk canlılığı bakımından gerçekten güzel monitör hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanırsınız inşallah

. Monitörde aşırı derecede ıps glow sorunu ve ölü piksel sorunu yüzünden ertesi güne iade ettim

Bu sizin cevabınız saygı duyarım ama kimse ıps glow sorunlu ve ölü piksel sorunlu monitör almaz

// Bende ölü piksel vs. birşey çıkmadı , karşılaşmadım, varsa da görmedim. Çıkarda ne oluyor bilmiyorum ama sanırım ölü piksel garantisi bulunmuyor.

iade ettiğim monitörün resmi aşırı derecede glow sorunu muhtemelen sizde de vardır bu sorun çıkmadıysa çok şanslısınız demek

ÖNEMLİ NOT : TÜM SIFIR ALINAN MONİTÖRLERİN IŞIK SIZMASI SORUNU VE ÖLÜ PİKSEL SORUNU GARANTİSİ VARDIR.BEN ÜRÜNÜ ERTESİ GÜN İADE ETTİM PARAMI GERİ ALDIM

MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 25 Haziran 2021; 1:20:9 >

• lethele kullanıcısına yanıt

Hocam haklısınız , bu sebeple bana kalırsa 2060 super ve üzerindeki , 5600XT de olabilir , sizi tatmin edecektir. Ama mesela single playerda olsa RDR2 gibi bir oyunda 2K da görsellik isteyeceksinizdir , ozaman bu kartlar tatmin etmez zaten satıp değiştirirsiniz :) Bende içmimarım sizde mühendissiniz aynı oda mensubuyuz size tavsiyem 6700XT olur, fiyatı düşer yakında. Monitör konusunda da bu gibi bir ürüne ihtiyacınız var mı tam emin değilim açıkçası. Hem oyun oynuyorum ben hem ofiste çizimde kullanılacak , yani yapılan çizimde renkler doğru olmayınca baskı alınca yamuluyoruz da kataloglarda filan :) Hepsini aynı anda isteyince bu monitör güzel güzel olmasına da çok hesaplı değil normal olarak.

• UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

Hocam sabah gördüm mesajınızı, monitörü banyoya soktum sırf full karanlık ortam olsun diye , sonuç budur

MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? )

Işık sizmasi da ölü pixelde yok bende. Gayet temiz görüntü. Videosunu da çektim isterseniz atarım onu da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt

Hocam kart için dediklerinizi not ettim.

Ama monitör için hala kafamda soru işaretleri var. Bu cihazın seviyesinden bir adım aşağıya sekince hep negatif yorumlar ve düşük özellikler çıkıyor karşımıza. Yani ips yerine va panele geçiyoruz, malzeme kalitesi düşük, standı kötü, panelin kendisi kötü rtingsdeki incelemeler kötü falan filan. Güzel bir kullanıcı deneyimi için bunu ya da bu bantta muadilini alacağız desek o zaman da mesela 165hz gibi hiç ilgimi çekmeyen bir özelliğe para veriyormuş gibi hissediyorum. Bakalım hala karar veremedim.

Degerli yorumlarınız ve zamanınız için teşekkür ederim hocam, sağolun.

• lethele kullanıcısına yanıt

Hocam dedin ya makine mühendisiyim işten gelince 1-2 saat keyfim var diye , o yüzden dedim MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? )  kendini sen biliyorsun sen karar ver

• Çok güzel inceleme olmuş elinize sağlık. MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? ) 

Bende dün MSI 32PS201QR monitör aldım. Renkler falan çok iyi, glow ve ışık sızması testini henüz yapamadım. Size sormak istediğim, siz de 10bit yapabilmek için 120 hz'ye mi düşüyorsunuz? Çünkü benim monitör 165hz 10bit desteği vermiyor, montitörün dp 1.2 sürümü olmasından kaynaklı %99.

• Ben 165 de kullanıyorum şuan hocam ofise getirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Ben 165 de kullanıyorum şuan hocam ofise getirdim

Yani sizde 8 bit kullanıyorsunuz. Gerçi frc'li 10bit ile çok hissedilir bir fark olacağını sanmıyorum.

• Muten Baba kullanıcısına yanıt

Gördüğüm kadarıyla hafif ışık sızmaları mevcut monitörü biraz yan açıdan çekmişsiniz ışık sızmasını anlamak için tam karşı hizadan adım adım uzaklaşarak bakılır

• Özellikle Ghosting problemi olmayan, renkleri güzel verebilen, kavissiz monitör arayışıma bu monitörü alarak son veriyorum. Siparişi verdim bakalım.

Kullandığım Msi MAG322CQR'ıda satışa çıkaracağım. MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? ) 

• Bu monitörü bende çok beğendim ama bütçe nedeniyle alamayacağım gibi en ucuz ne kadara aldınız son 6 ayda ona göre biraz kampanya bekleyebilirim. Bütçem maks. 3500 civarı. Alamayacaksam hiç ağzımın suyunu akıtmayayım.

• arkadaşlar şuan HB de 4193 TL ye geliyor sepette. Sizce bu fiyata alınır mı? farklı bir monitör tavsiyeniz olur mu?

• Bende şu an 4400 olarak görünüyor sepette fiyat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • odurmus o kullanıcısına yanıt

Ödeme ekranına gelince fiyat düşüyor

• Hepsiburada ya mesaj attım ışık sızması veya ölü pikselde iade edebiliyor muyuz diye , servise gönderiyorsunuz diyor , kabul olacakta para iadesi yapılcakta uğraş dur , en iyisi Amazon’a gelirse ordan almak :)

• Arkadaşlar 2. El 6 aylık olarak 3200 TL ye bu monitörü satın alarak aranıza katıldım. Umarım sıkıntısız olarak kullanırız ilk izlenimlerim gayet güzel

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

MSI monitörlerde ışık sızması ve glow olsa bile gözü rahatsız etmez çünkü kaplamayı çok iyi yapıyorlar malzemeden çalmayarak. Bazı ekranlar hafif mat, bazı ekranlar çok güçlü mat oluyor. MSI güçlü mat ekrana sahip ekrandaki parlamalar ve sızmalar göze yansıma yapmıyor ve rahatsız etmiyor. Çok aşırı varsa yine kurtarmaz ama MSI monitörlerin RTİNGS.com üzerinden incelemelerine bakın. Black uniformity kısmındaki performansı diger monitörlerle karşılaştırın msi her zaman hepsinden 1 adım önde.

• Beckonn B kullanıcısına yanıt

Amazon'da 1 hafta süre boyunca fiyatının 4500 TL oldugunu görmüştüm. Kaçırmışsınız ama tekrar gelir stoklara bekleyin derim. Başka yerden monitör almak kumardan farksız.

• harunefetr kullanıcısına yanıt

Aynen kaçırmışız , arkadaşa sistem kurduk monitör kalmıştı , hep bakıyordum Amazon’a indirimi görmedim , o da beklemek istemedi Hepsiburada dan aldı , umarım pişman olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Hocam sabah gördüm mesajınızı, monitörü banyoya soktum sırf full karanlık ortam olsun diye , sonuç budur

Işık sizmasi da ölü pixelde yok bende. Gayet temiz görüntü. Videosunu da çektim isterseniz atarım onu da

Dostum konuyu yeni gördüm. IPS monitörler ve bu illet IPS glow çilesi ile yıllarca uğraştım eskiden. MG279Q ve PG348Q ile. Maşallah senin panelin çiçek gibi gelmiş. Sağ tarafta çok hafif glow olmuş. Zaten panel yapısı ile kaçınılmaz. İncelemede yeterli. Sana bi 48C1 alacağız kaçamazsın bendenMSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? ) MSI Optix MAG 274QRF-QD OYUNCU Monitörü İNCELEMESİ ( En İYİ Monitör ? ) 

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.