< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MSI Türkiye -- 6 Eylül 2021; 19:11:21 > |
MSI Okula Dönüş Para İadesi Promosyonu (825 TL'ye varan para iadesi)

-
-
sanki iade alabiliyor herkes
-
Merhaba,quote:
Orijinalden alıntı: rocky_balbaosanki iade alabiliyor herkes
Para iadeleri 30 iş günü içerisinde yapılmaktadır. Shout-out kodları ise ise en geç 15 iş günü içerisinde gönderilir. Para iadesi talebinde bulunan müşterilerimiz aşağıdaki link üzerinden taleplerini takip edebilirler:
https://cashback-back-to-school-2021.sales-promotions.com/tr/login-customers/
-
Geçen ay aldığım ürün için 530tl para iadesi çok kısa sürede yapıldı aynı şekilde shoutout kodlarıda hemen elime ulaştı, asusa nazaran msi bu kampanya işlerini daha hızlı hallediyor bence.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu bağlantıdan giriş yapamıyorum. MSI sitesinden giriş yaptığım kullanıcı adım (e-posta adresim) ile giriş yapmaya çalıştığımda hatalı kullanıcı adı veya şifre diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MSI Türkiye
Merhaba,
Para iadeleri 30 iş günü içerisinde yapılmaktadır. Shout-out kodları ise ise en geç 15 iş günü içerisinde gönderilir. Para iadesi talebinde bulunan müşterilerimiz aşağıdaki link üzerinden taleplerini takip edebilirler:
Alıntıları GösterYardım edebilir misiniz? Siteye giriş yapılamıyor. Şifre hatalı diyor, şifre yenileme ekranında kullanıcı adı ve e posta istiyor ancak kullanıcı adı ve e posta hesabı aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: MSI Türkiye
Merhaba,
Alıntıları Göstergiriş yapamıyorum ürünü hesabıma kaydettim ama giriş yapılamıyor nereden para iadesi isteyebiliriz
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dehşetengizgiriş yapamıyorum ürünü hesabıma kaydettim ama giriş yapılamıyor nereden para iadesi isteyebiliriz
Alıntıları Göstertalep etme tarihleri henüz başlamamış ayın 20 sinde talep açılacak sanırım
talep etme tarihi daha başlamamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr.AequitasYardım edebilir misiniz? Siteye giriş yapılamıyor. Şifre hatalı diyor, şifre yenileme ekranında kullanıcı adı ve e posta istiyor ancak kullanıcı adı ve e posta hesabı aynı.
Alıntıları Göster
-
Fatura tarihimiz ne olmalı? Ben 2 eylül'de güç kaynağı aldım faydalanabiliyor muyuz?
-
Fatura tarihi konusunda bilgi verilmemiş. 2 eylülde aldığım güç kaynağı için faydalanabiliyor muyum? @MSI Türkiye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 14 Eylül 2021; 14:50:14 > -
neyin ne olduğu belli değil hiç beğenmedim.
https://cashback-back-to-school-2021.sales-promotions.com/tr/?country_promotion=61
sonunda bu linki buldum oda satın almadan 14 gün sonra girebilirsiniz diyor, yarın tekrar deniyecez bakalım ...
-
Ben şimdi bu ikisini aldım direkt fatura + üstündeki serileri ile cashback iadesi dolduracağım doğrumu
Gecerli firma değil kabul edilmez
Satıcı hepsiburada değil satan firma sepetist
Valla hemen iptal ediyorum çok teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HzVolkan -- 24 Eylül 2021; 19:7:28 >
Ben de iptal ettim. Faturayı büyük ihtimal o firma kesecegi için kabul etmeyecekler. MSI'ya mail attım. Duruma göre olmadı tekrar sipariş ederim.
hocam olmasaydı kazandık diye seviniyorduk :D @ayhanbas37 birde gittim kasa siparişi verdim hepsiburada üzerinden firma başka aklım başıma geldi
-
:))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- goodram alınır mı
- lenovo g24-20 alınır mı
- asus prime b550m-k alınır mı
- dell 23.8¨ g2422hs
- dragos edgeless gp-c28uhd
- şok bilgisayar kasası
- amazon hub counter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X