Şimdi Ara

MSI NX8800GT-OCGDDR3512MB 256BİT VEYA.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BAŞLIKTA YAZDIĞIM KART VE SPARKLE 8800GT 512MB 256BİT GDDR3 .

BU 2 KART ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ??

NOT: BUGÜN ALACAĞIM..........

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• 1gb 8800gt öneririm. PSU kaç watt ve ne marka bu arada?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Nisan 2008; 13:35:40 >
  • ben msi 8800gt oc kullanıyorum. Türkiye'ye ilk giren seriden. bence çok iyi 700mhz gpu 2000mhz ram hızlarında hiç zorlanmadan ısınmadan gayet sorunsuz şekilde kulanabiliyorum. önerebilirim. sparkle 600-1800 olması lazım. def. halde msi zaten oc ile 660-1900 hızlarında geliyor bu açıdan daha iyidir. tabii bendeki kart nvidianın kendi üretip firmalara dağıttığı bir seri olması lazım. yeni seriler için bir fark var mıdır bilmiyorum.
  • MSI kullandım herseyı ıyı guzeldı ama fanı %100 yaptıgın zaman ıslık calıyordu seslıydı yanı eger sorun olmaz kasa ıcı sogutmam ıyı dersen al cok guzel kart SPARKLE ıcın yorum yapamıyacam kullanmadıgım ıcın ama fıyatı dıgerlerınden dusuk dıye bılıyorum onun sogutması daha guzel.
  • MSI DAHA UCUZ SPARKLE GÖRE ( TABİ BENİM BAKTIĞIM YERLERDE)

YORUMUN İÇİN SAĞOL....
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sphinx_34

MSI DAHA UCUZ SPARKLE GÖRE ( TABİ BENİM BAKTIĞIM YERLERDE)

YORUMUN İÇİN SAĞOL....

Indırım olmus olabılır ama dedıgım gıbı MSI ın fan sesı var aralarından fıyat farkı varsada bu 15 20 dolardır sparkle al derım hem sogutması ıyı sessız zaten SPARKLE uzerındekı o sogutucu ıle MSI ın oc lı degerlerıne cok rahat ulasır hatta gecer olay bu yanı sessızlık onemlı degıl dersen MSI eger onemlı ıse SPARKLE.
  • quote:

MSI DAHA UCUZ SPARKLE GÖRE ( TABİ BENİM BAKTIĞIM YERLERDE)

YORUMUN İÇİN SAĞOL....

Arkadaşlar internette büyük harf kullanmak BAĞIRARAK KONUŞMA anlamına geliyor. Yabancı forumlarda hemen dışlıyorlar kaba davranış olduğu için.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

Bu arada PSU kaç watt? daha söylenmedi.

quote:

BAŞLIKTA YAZDIĞIM KART VE SPARKLE 8800GT 512MB 256BİT GDDR3 .

BU 2 KART ARASINDA KALDIM SİZCE HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM ??

NOT: BUGÜN ALACAĞIM..........

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Burada da büyük harf yetmemiş büyük ve koyu yazılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 12 Nisan 2008; 14:38:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADAŞIM UYARIN İÇİN SAĞOL AMA BIRAK ONLAR BİLDİĞİ GİBİ YAPSINLAR..

BURDAKİ İNSANLAR NEYİN NE OLDUĞUNU BİLECEK SEVİYEDE İNSANLAR...

BU ARADA PSU CM CAC-T05 KASANIN ORJİNAL PSU'SU 390W.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

Arkadaşlar internette büyük harf kullanmak BAĞIRARAK KONUŞMA anlamına geliyor. Yabancı forumlarda hemen dışlıyorlar kaba davranış olduğu için.
    LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

algı meselesi arkadaşım. boşver bu işleri ne yapacan yabancı forumları...

bu arada yıl sonu gibi ekran kartı ve ram takviyesi yapacağım... hangi marka ekran kartı önerirsiniz? ATI yada NVIDIA ile ASUS, HIS, ZOTAC, MSI vb.... dayanıklılık (en az 2-3 sene iş görsün), sessizlik ve soğutma özellikleri ön plandadır. ayrıca KASA 450WATT FRISBY, Pentium D 3.40Ghz, MSI P965 NEO, ram zaten değişçek. bu sisteme uygun olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayaer07 -- 12 Nisan 2008; 16:42:26 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

quote:

Orjinalden alıntı: SavageWarrior

LÜTFEN DİKKAT EDELİM.

algı meselesi arkadaşım. boşver bu işleri ne yapacan yabancı forumları...

Pekala, dilediğiniz gibi olsun.

• referans tasarımlı kartların fanları çok kötü uzak dur derim. msi'inda sparkleninde farklı soğutma çözümleri olan modellerini düşün hangisini alırsan al. psu da coolermasterin 390w diyorsa ona yakın bir değer verir limitlere uygun tabi ek donanımın fazla değilse.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.