Şimdi Ara

MSI-NX6800GS-TD256E ve Kasa seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COOLER MASTER - CENTURION 5 BS kasa almayı düşünüyorum fakat ekran kartı ek güç besleme istiyor bildiğim kadarıyla. Forumdanda bulduğum kadarıyla yada anladığım kadarıyla kasadaki güç kaynağının ekran kartına ek güç veremediğini anladım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Güç kaynaksız kasa ve iyi bir güç kaynağı ikilisi tercih edebilirsin. Yada Coolermaster alacağın yerde daha güçlü bir PSU varsa farkını verip değiştrebilirsin.Ucuz bir model istersen FSP 400 watt 77 YTL den satılıyor. 1.linkte . Enermax güç kaynakları çok iyi ama pahalı. Eğer overclock da düşünüyorsan Enermax daha iyi olur. 2 ve 3. linkler

FSP, 400PNF 400W POWER SUPPLY 77 YTL

Enermax 460W PSU FMA PCI-EX 24 PIN 149 YTL

Enermax Liberty 400 W PSU ATX V2.2 20+4 PIN 168 YTL

• bence o kasanın pencerelisini al çok daha şık duruyorEnermax 460W PSU FMA PCI-EX 24 PIN 149 YTL
    yeterde atar.enermax kalitelidir bir kuşkun olmasın
  • arkadaşlar cevaplar için teşekkürler fakat bu kasa ve içindeki güç kaynağı bu ekran kartını çalıştırabilirmi?
  • kasa önemnli bir bileşen bence iyi birşey düşün nasıl ekran kartına minimum 100$ veriyorsan kasayada o kadar vermekten çekinme pişman olmazssın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

kasa önemnli bir bileşen bence iyi birşey düşün nasıl ekran kartına minimum 100$ veriyorsan kasayada o kadar vermekten çekinme pişman olmazssın.

kasa olarak COOLER MASTER - WAVEMASTER BLACK güç kaynağı olarakta COOLER MASTER - RS-450-ACLY almayı uygun buldum bütçemide biraz zorlayarak. Doğrusu dediğin gibi kasayı hiç düşünmeden seçmiştim neyseki geç kalmadım değiştirmek için fikirimi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: architect57

quote:

Orjinalden alıntı: cck_ylmzzz

kasa önemnli bir bileşen bence iyi birşey düşün nasıl ekran kartına minimum 100$ veriyorsan kasayada o kadar vermekten çekinme pişman olmazssın.

kasa olarak COOLER MASTER - WAVEMASTER BLACK güç kaynağı olarakta COOLER MASTER - RS-450-ACLY almayı uygun buldum bütçemide biraz zorlayarak. Doğrusu dediğin gibi kasayı hiç düşünmeden seçmiştim neyseki geç kalmadım değiştirmek için fikirimi.

en doğru kararı vermişsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

+1
  • Arkadaşım aldığın kasa da problem olmaz ki alacağın ekran kartı en azından 350 watt psu istiyor, aldığın kasada bulunan güç kaynağında problem yaşayacağına ihtimal vermiyorum, tereddütsüz alabileceğin kalitede bir ürün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.