Şimdi Ara

MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 ve PSU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI NVIDIA GeForce GTX 1060 GAMING X 6G 6GB 192 bit satın aldım fakat PSU'nun yeterli olup olmayacağı ve connector çeviriciler (6pin to 8pin) ile problemime çözüm bulup bulamayacağım konusunda kafam karışık.

Mevcut sistem bileşenlerim aşağıdaki gibidir :

İşlemci : AMD Ryzen 5 2400G

Ram : G.SKILL SniperX 16GB (2x8GB) DDR 3200Mhz

Anakart : ASUS Prime B350 Plus

SSD : Sandisk Ultra II 240GB

HDD : Toshiba P300 7.2K RPM 1TB

Bu sistemi toparlarken aklımda ekran kartı almak gibi bir düşünce yoktu ve 2006-2007 yılında toplamış olduğum kasadan kalan Active PFC'li High Power High Power'ın HPC-620A88S modelini kullandım, şimdi ekran kartı alınca gördüm kü ekran kartı üzerinde 8 pin var, bendeki pin'ler 2x6pin.

Güç hesaplaması yaptığımda fazlası ile yeterli görünüyor ama bazı arkadaşlarım yeni PSU almam gerektiğini söylüyor. Güç hesaplamasına ait link https://outervision.com/b/rn6rsZ (hatta fazla fazla olsun diye ekstra OC bile yapmış gibi gösterdim.)

PSU güç tablosu : http://prntscr.com/j1f0gk

Sorum şu :
    Bu sisteme bu PSU ile GTX1060 takabilir ve GTX1060'ı 6pin to 8pin connnector ile besleyebilir miyim yoksa yeni PSU almam şart mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam bizde geçenlerde 1060 aldik. 1 ay boyunca vento marka PSU ile kullandık, kasa ile gelen psulardan. 450 w 12v den 336 W veriyordu. Sonradan değiştirdik PSU u işimiz garanti olsun diye.

Sizin PSU yeterli gelecektir bence. Ekran kartı ile dönüştürücü gelmiş miydi? Dönüştürücü kullanınca güç kaybı olur mu o konuda fikrim yok ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dönüştürücü gelmedi. Alacağım.
  • PSU şakaya gelmez diyeyim. En az 450W 80+ bir PSU olsun elinizde. PSU'lar zamana da yenilen parçalar. Güncellemek akıllıca olur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.