Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB 128bit GDDR5 Ekran Kartı Satın Al 20 Ocak 2023 23:39 1 1 MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB 128bit GDDR5 Ekran Kartı Yeni kart aldığım için yıllardır sadece oyun için kullandığım ekran kartım satılıktır. Sadece masaüstü ve çok nadir oyun için kullanıldı. İlk aldığım zamanlar çok oyun oynamıştım ama son birkaç yıl oynadığım oyun bir elin parmağını geçmez. İstediğim fiyat 1500tl. Pazarlık yoktur. Daha aşağıya düşmem. Kargo alıcı şeklinde gönderebilirim. Kutusu var. Faturasını bulamadım. Güzel bir şekilde paketlenip gönderilecektir. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Karabük Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Msi Z170A GAMİNG M5 [SATILDI] Gskill RipjawsV Red 2X8GB 3000mhz [SATILDI] SAPPHIRE Amd Rx 6600 Pulse 8gb Gddr6 [SATILDI] Satılık i7 6700K + Kule tipi Soğutucu