Şimdi Ara

MSI MPG x570 Gaming Edge WiFi Incelemesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
88
Cevap
1
Favori
8.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ryzen 5 3600 ile 4300 mhz 1 hafta kullandım. vrm ler stabilite testinde 1 saat sonunda 62 dereceydi. kart ısınmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -YLCN kullanıcısına yanıt
    önce alanlar dedim zaten tarihler farklı

• msi steam kodunu gönderdi 25 dolar anakart bin tl ye geldi 570 gmng plus teşekkürler msi
  • bende x570 gaming edge wifi var . sli yapayım dedım aşagıdaki slottan görüntü alamadım. üsteki slota kartları tek tek takınca goruntu var . ama alttakı pci-e3 slotuna takınca goruntu kesınlıkle gelmıyor. bir ayarı mı var yoksa slot bozuk sanırım.
  • MAZGIN M kullanıcısına yanıt
    Üstteki 16x slotuna takınca çalışıyor ama altta çalışmıyor doğru mu anladım?

Eğer öyle ise problemin şundan kaynaklanıyor;

MSI MPG x570 Gaming Edge WiFi Incelemesi

The board supports CrossFire but not SLI, therefore only dual Radeon AMD cards will be able to game in Sync diyor. Can sıkıcı bir durum gerçekten de.

Ben şahsen alırken SLI yapmayı hiç düşünmediğimden problem yaşamadım ama, böyle bir fikri olanlar için uyarı niteliğinde olsun bu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 2 Nisan 2020; 1:16:44 >

• BekirHan kullanıcısına yanıt
    bios update yaptım sorun cözüldü ama bu kartın sli desteği maalesef yokmuş proje iptal oldu anakartı satıcam mecburen.
  • MAZGIN M kullanıcısına yanıt
    Evet maalesef yokmuş. Yalnıca Crossfire desteği mevcut görünüyor. Hayırlısı olsun ne diyim, üzdü.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.