Şimdi Ara

MSI MPG A1000GS PCIe 5.1 ATX 3.1 1000W 80+ Gold Full Modüler Power Supply

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
1
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 MSI MPG A1000GS PCIe 5.1 ATX 3.1 1000W 80+ Gold Full Modüler Power Supply

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcuttur, lütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Ürünü 19.10.2025 tarihinde İncehesap üzerinden satın aldım. Konfigürasyon değişikliği yaptığım için toplu bir güncelleme gerçekleştirdim. Yaklaşık bir hafta kadar kullandım ve sonrasında boşa çıktı.

Güç kaynağı kusursuz durumdadır. Ekran kartımı değiştirdiğim için daha yüksek kapasiteli bir modele geçtim, bu nedenle bu ürünü değerlendirme şansım kalmadı. Tüm kutu içeriği eksiksizdir.

Buna ek olarak, MSI’ın yurt dışından gönderdiği kutu harici 12VHPWR – 2x8P kablosu da bulunmaktadır.

* Bu modeli A1000G ile karıştırmayınız. A1000GS modeli günceldir ve çift 12VHPWR desteğine sahiptir. Belirtilen ekstra kablo ile 12VHPWR üzerinden eski tip 2x8P çıkış da elde edebilirsiniz.

Takas veya pazarlık teklifleriyle ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidir, lütfen bunun bilincinde olalım.

Üretici linki;

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 8500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 19 Ekim 2035 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

İkinci elde listelemiş olduğum ilanlar her zaman güncel olmayabiliyor. Lütfen herhangi bir ürün ile ilgileniyorsanız, direkt olarak özel mesaj aracılığı ile iletişime geçmenizi önemle rica ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.