Şimdi Ara

Asus TUF Gaming TR120 STANDART/REVERSE ARGB BEYAZ 120mm Kasa Fanı X10 ADET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Asus TUF Gaming TR120 STANDART/REVERSE ARGB BEYAZ 120mm Kasa Fanı X10 ADET

İlan açıklamasında gerekli tüm bilgiler mevcutturlütfen tamamını okumadan mesaj göndermeyiniz.

Ürünlerin tamamı yakın tarihli faturalıdır. Konfigürasyon değişikliği yaptığım için toplu bir güncelleme yaptım, bu nedenle hepsi boşa çıktı. (Örneğin, 1 hafta önce satın alınmış olan da var, 3 ay önce alınmış olan da.)

Hepsi kusursuz durumdadır. Toplama sürecini oldukça geciktirdiğim için fazla kullanma şansım olmadı ve doğrudan değişikliğe geçtim. Tüm ürünlerin faturası, montaj vidaları ve kutuları mevcuttur. Aralarında tekli paket olan da vardır, üçlü paket olan da. Üçlü paketlerde ayrıca üçlü PWM çoklayıcı kablo çıkmaktadır.

Tercihen toplu satış önceliğimdir, tekli alımlarda fiyat 750 TL'dir.

* Performans konusunda oldukça iddialıdır, normal fanlara göre daha kalındır. Üretici her ne kadar 28 mm olarak belirtse de silikonlarla birlikte 30 mm’dir. Gerekli bilgilere üreticinin web sitesinden ulaşabilirsiniz. Radyatör fanı olarak kullanmak isterseniz #6×32×35 mm ekstra vidaya ihtiyaç duyarsınız, kutudan çıkmaz. Dilerseniz kullanılmamış 12 adet için 1k’dan verebilirim, Amerika’dan satın aldım. M3 veya M3.5 uymaz, hiç denemeyin, bizzat tecrübe ettim. :)

Takas veya pazarlık teklifleriyle ilgilenmiyorum.

Herkesin zamanı kendince değerlidirlütfen bunun bilincinde olalım.

Üretici linki;

asus türkiye
    TUF Gaming TR120 ARGB Fan - Triple Pack|Soğutma|ASUS Türkiye
    https://www.asus.com/tr/motherboards-components/cooling/tuf-gaming/tuf-gaming-tr120-argb-fan-triple-pack

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Ocak 2099 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

İkinci elde listelemiş olduğum ilanlar her zaman güncel olmayabiliyor. Lütfen herhangi bir ürün ile ilgileniyorsanız, direkt olarak özel mesaj aracılığı ile iletişime geçmenizi önemle rica ederim.

• Şu anda güncel olarak;

3 adet reverse,

4 adet standart kalmıştır.

İkinci elde listelemiş olduğum ilanlar her zaman güncel olmayabiliyor. Lütfen herhangi bir ürün ile ilgileniyorsanız, direkt olarak özel mesaj aracılığı ile iletişime geçmenizi önemle rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.