Şimdi Ara

MSI MI MONSTER MI ? YARDIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
2.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 1-2 aydır araştırıyorum ve bu konudan once asus mu msı actım . şimdi düzenlıyorum ve kaldığım 2 bilgisayarı size sunmak istiyorum . Biri MSı Diğeri Monster

MSI :http://www.pcdepo.com/msi-ge620dx-i7-notebook-urun7301.html
    Marka : MSI, MSI
    İşlemci Markası : Intel
    İşlemci Tipi : Intel Core i7
    İşlemci Modeli : 2670QM
    İşlemci Hızı : 2.2 Ghz
    İşlemci Cache : 6 MB
    Ekran Boyutu : 15.6, 15.6, 15.6
    Ekran Tipi : Full HD
    Ekran Çözünürlüğü : 1920x1080
    Ekran Kartı : Nvidia
    Ekran Kartı Belleği : 2 GB
    Grafik İşlemcisi : Nvidia GeForce GT 635M
    HDMI : Var
    Sistem Belleği : 8GB
    Bellek Tipi : 1333 MHZ DDR3
    Disk Kapasitesi : 750GB
    Disk Hızı : 7200 RPM
    Optik Sürücü : DVD Yazıcı (Super Multi) 1990 lira.

Monster :http://www.monsternotebook.com.tr/P170EM-GTX670M-MONSTER%C2%AE-Q61P170EM01.html?srt=PU

MONSTER® Q61P170EM01 17.3"
    Model 17.3" P170EM ( GTX670M )
    İşlemci Tipi Intel® Core™ i7-3610QM 4-Cores; 6MB L3; 2.30GHz > 3.30GHz; 1600 MHz; 45W; 22nm (ES)
    Chipset Intel® HM77 Chipset
    Ekran Kartı Üreticisi NVIDIA®
    Ekran Kartı 1.5GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 560M 192-Bit DX11 ve ya 1GB GDDR5 nVIDIA® GeForce® GTX 660M 128-Bit DX11
    Ekran Boyutu 17.3" Full HD ( 1920 x 1080 ) Parlak LED Ekran
    Ekran Çözünürlüğü 1920 x 1080
    Bellek Tipi DDR3
    Bellek Hızı 1333 Mhz
    Bellek 8GB; 2x 4GB; DDR3-1333; PC-10600; CL9
    Hardisk Kapasitesi 500GB Seagate® 3GB/sn 7200RPM 16MB ST9500420AS 2419 lira . indirimde .

oyun için alacağımdan 17.3'' bana daha sıcak gozukuyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sequravesselam -- 25 Şubat 2012; 17:31:07 >

• önceliğim msi olurdu msi alınabilir fiyatıda daha uygundur.
  • ram ve hdd miktarı MSI da daha fazla ... ekran kartı işlemci çözünürlük usb3.0 portları yani kalan her özellik farklı gözükyo ...yani özellikler bakımından MSI daha iyi ayrıca MSI bide yanında hediyelerle geliyor bütün bunlara rağmen MSI daha ucuz ... MSI kasasının serin olduğunuda okumuştum oyun oynarken bile çok ısınma olmuormuş galiba ve asus un kasa tipi yine standart (sevmiyom ya asus tasarımlarını :S) ...yinede bu kasaları bi teknoloji marketine gidip inceleyin kararınız MSI tarafından olsun ama kasayı beğenmezseniz size kalmış ...

tabi bide MSI da THX ses var asus ta var mı bilmiyorum ...

işlemci detaylarına bakıyorum da başlıkta ikiside aynı gözüküyor ama detaylarda MSI daki 4 çekirdekli gözüküyor ve frekans bu yüzden 2.2 ghz olarak yazılmış (3.1 ghz ye çıkabiliyormuş) ...asusta 2.6ghzgösterilmiş (3.0ghz ye çıkabiliyormuş) asustaki 2 çekirdekli olabilir ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpugur -- 12 Şubat 2012; 3:38:06 >

• peki fiyatı nasıldır bu özellıklere ragmen iyimidir ? 15.6 tatmin edici mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sequravesselam

peki fiyatı nasıldır bu özellıklere ragmen iyimidir ? 15.6 tatmin edici mi ?

fiyat iyi gerçi 1700-1800 e de gt555m li MSI vardı pcdepo da ama kaldımı bilmiyorum ... daha para veririm diyorsanız MSI ın gt560m li yada monster ın 2500 tl lik modelleri var onlarada bakabilirsiniz... laptop almanız şuan acil değilse 2-3 ay sonra yeni intel nesil işlemci ve nvidia ekran kartları aynı anda laptoplarda sunulmaya başlanıcak bekliyebilirsiniz (2-3 ay bekleyip alıcağınız bi laptop 1 yıl daha fazla dayanabilir, yani şuan alıcağınız laptop 4-5 yıl rahat götürcekse 2-3 ay bekleyip alıcağınız laptop 5-6 yıl götürür bence ...ayrıca win8 çıkcak bu sene sonuna doğru o yüzden daha uyumlu olurlar diye düşünüyorum yeni nesil laptopların...)
  • bu fıyata alabılecegım en ıyı laptop bumudur ? monster önermıyor herkez kasa geç ulaşım falan .
  • ben olsam monster alırdım ama sen düşünmüyorsan ben bu iki laptopu da önermiyorum çünkü full hd çözünürlükte gt555m oyunlarda iyi performans gösteremez o yüzden çözünürlüğü daha düşük olan modellere bakmanı tavsiye ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Katana mı Lenovo Loq mu?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam max. bütçe nedir?
  • msı al derim kardeşim bi arkadaşta sırt cantasını görmüştüm çok orjinal bişey benc ması al hedyileride yanına kar kalır kardeşim
  • 2000 lira falan bütçe bu fıyatalara göre en ıyı laptopu almayı dusunuyorum acıkcası .
    araştırdım bunları gördüm Gardaşlarım
  • arkadaş ben de aynı iki bilgisayarı araştırıyordum 1 haftadır. ama hala kararsızım msı mı yoksa asus mu diye. bende asusun 3f serisi vardı kaldıramayacağı oyunları oynayabiliyordum nedense asus çok güveniyodum. şimdi kararsızım hala bide MSI ın bu modelini bulmak biraz zor. antalyada bulamadım istanbuldan bakacağım artık. yeni bi bilgin olursa burada paylaşırsan sevinirim.teşekkürler..
  • bu ikisi arasından msı alırdım.
  • bende MSI alma taraftarıyım ama olduda başka ürünler tercih edilirse beğenırsem başka alabılırım
  • Asus un çok satılma sebebi pazarlama taktiğidir.Bugün büyük elektronik mağazalarına gittiğinizde asus u görürsünüz ama msi ı göremezsiniz.Msi da asus kadar iyi pazarlansaydı asus dan daha iyi duruma gelebilirdi.Konumuzla alakası yok fakat lg mobile ve samsung mobile içinde geçerli,Samsungu her yerde görürsünüz ama lg yi göremezsiniz.Kaliteye gelecek olursak lg bana göre samsungdan daha kaliteli.msi ile asusdaki durumda böyle.
  • Çok sağolun bende msı tarafındayım
  • MSI gerçekten kaliteli bir marka, ama hakettiği popülerliğe ulaşamadı nedense.
  • buda arkadaşımızın söylediği şeyden kaynaklı bence pazarlamadan kaynaklı olsa gerek
  • Msi.
  • peki parası nasıldır uygun mudur bugun arkadaşın teki dediki casper al daha uygun bende caspera guvenmıyorum acıkcası bunda aklım bunu alıcam bende buyk ıhtımal
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.