Şimdi Ara

msi mag27c 27inç 1080p 144hz 1ms VA curved 1699tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.303
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

piksel miksel az diyen 24inç alabilir, usb ile windowstan kontrol etme az daha parlak ekran isteyen mag27c1 alabilir o da 1860tl

her türlü piyasadan 200-300tl uygun.

öpüyorum.
    www.vatanbilgisayar.com
    Msi Optix MAG27C Curved Led Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag27c-27-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Son ürünü ben aldım galiba. Ben aldıktan sonra stok bitti. İnşallah güzel monitördur pişman olmam.

Ryzen 3600 -- MSI B450 GAMİNG PLUS -- 16 GB Corsair Pro RGB -- MSİ RTX 2070 Super TRİO -- MSİ OPTIX MAG27C -- SEGMENT 1TB-- SAMSUNG 256 GB 860 EVO SSD--COOLERMASTER ML240L-- Corsair K68 RGB-- LOGİTECH G502 MOUSE -- CORSAİR VOİD PRO USB --
  • Yuzde 15 fazla olsun. Msi olmasin o kadar soyliyim.

• Bugün elime ulaştı ürün.İyiki almışım dedim korktuğum soluk renk olayı vardı evet ilk geldiğinde kendi ayaları korkumu yüzüme vurdu ama ayarlar ile oynadıktan sonra çok güzel renkler elde ettim. Gayet şık bir ürün. 21.5 ınch monitörden sonra oyun falan süper geldi bu monitör ile. Arkasındaki ledler kendi halinde yanıp sönüyor çok etkisi yok.Aldığım fiyata şuanki kur ile düşününce harika bir ürün.
    Ryzen 3600 -- MSI B450 GAMİNG PLUS -- 16 GB Corsair Pro RGB -- MSİ RTX 2070 Super TRİO -- MSİ OPTIX MAG27C -- SEGMENT 1TB-- SAMSUNG 256 GB 860 EVO SSD--COOLERMASTER ML240L-- Corsair K68 RGB-- LOGİTECH G502 MOUSE -- CORSAİR VOİD PRO USB --
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.