Şimdi Ara

MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Ürün Değişim Duyurusu (MSI GEREĞİNİ YAPMADI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
1.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SON GÜNCELLEME :26/04/2022


    Adam gibi bir çözüm sunan olmadı;


    Şerefsizlik ten başka birşey değil , servispoint nazikçe ürün yurtdışı olduğundan geri çevirdi , MSI germany global garanti vermediğini aldığım yere iade etmemi önerdi ,


    İçlerinde bir tek Amazon kusurlu da olsa çözüm sundu.


    (Amazon gümrük ve kargoyu karşılamadığı için geri göndermekten de vaz geçtim.Hiç yoktan fanlarını kullanırım dedim)


    Hepsinin Allah belasını versin.


    Problemli ürünü neden değiştiremezsin faturası var kaydı kuydu var.


    Aynı şeyi Corsair H100i ile yıllar önce yaşamıştım kronik LED sönmesi.Adamlar tr den aldığım ürünün kargo masrafını dahi ödeyerek Hollanda'dan değiştirip sıfırını göndermişlerdi.


    Hayır elimde sıfır 3 adet Kapalı kutu var ne yapacağım bilmiyorum elimizde kaldı.


    Bir daha asla MSI ve Amazondan yurtdışı ürün ki Amazon Almanya düşünmem ve önermiyorum.


    Geçen yıl MSI 'a övgüler düzen ben , bu tutumlarından dolayı onları kınıyorum ve bir daha tek bir ürünlerini dahi almayacağım ve önermeyeceğim.


    Şimdi bu lanet ürünün sıvısını biz değiştirebilir miyiz ? Araştırıyorum bir kaynak da bulamadım.




    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    06.04.2022 Bu gün ürün ile ilgili Amazon.tr mail aracılığı ile değişim için yardım istedim bakalım ne diyecekler.




    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    GÜNCELLEME:22.03.202 Amazon.com.tr den aldığımız ancak Amazon Germany 'den gelen ürün için servispoint değişimi kabul etmedi , kargo dönüş ücretini de müşteriye (bana ) yansıttı bilginiz olsun.( Amazon dünya çapında bir satıcı ürünün de faturası var , kronik problemli ürünü göndermeleri benim sorunum mu diye insanın isyan edesi geliyor ama ...MSI b-ktan bir politikası olduğunu değiştirmiyor bu durum ..Gerçekten Üzgünüm yani..)

    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Arkadaşlar malum geçen yıl aşağıdaki konudan aldığımız ürünler için Socket 1700 Bracket ve steam kampanyalarına katılmış idik.



    https://forum.donanimhaber.com/bedava-msi-mag-coreliquid-r-ve-mpg-coreliquid-k-serisi-yukseltme-kiti--151119191




    Konuya bugün denk geldim maalesef bizim ürünlerde sıkıntı çıkıyormuş ve MSI değişim kampanyası başlatmış.




    MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Ürün Değişim Duyurusu (MSI GEREĞİNİ YAPMADI)





    Şimdi bu sorunları yaşayanınız veya kampanyaya katılanınız var mı ? Yine el birliği ile bu iş de birbirimize yardımcı olalım.


    İki konu var ;



    1-Ürünleri Türkiye den alanlarımız için çok sorun yok galiba yine işi servispoint ile halledeceğiz.Gibi ,


    2-Amazon Türkiye üzerinden satın aldığımız ancak Amazon Germany'den gelen ürünler var bunlar için hangi yolu izleyeceğiz.Bölge Germany seçildiğinde ekran görüntüsü vs bir sürü şey isteniyor.Kargolayacak isek nasıl olacak , burası bir muamma.Servispoint bu konuda bize yardımcı olabilirmi acaba.Bracket konusunda yardımcı olmuşlardı.Benim elimde 2 adet 360R Amazon Germany gönderimli Amazon tr ürün var.

    Bir adet de inventus olması lazım 240R var.






    Bombayı bırakıp kaçıyorum ( İşe gitmem gerek :)



    Konunun Linki.



    https://www.donanimhaber.com/msi-iki-sogutucusunu-geri-cagirdi--146124












    MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Ürün Değişim Duyurusu (MSI GEREĞİNİ YAPMADI)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 26 Nisan 2022; 10:17:7 >







  • Ben baktım kardeşim sorun çıkmadı sizin göndermenize gerek yok diye yazı çıkıyor sanırım bu msi 240r ve 360r v2 ikinci nesil de sorun var daha ben sıvı soğurmayı açıp kullanamadım ki kapalı kutusunda bekliyor diğer kasaya sistem kuramadım parçalar çok pahalı kurunca sistem dener bakarım soeun varsa garantiye servise veririm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 17 Mart 2022; 14:21:18 >
  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    Hayır birinci nesilde sorun var ikinci nesil ile V2 değiştiriyor.Neden sistemi riske atalım ( Bende kullanmadım )

  • MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Ürün Değişim Duyurusu (MSI GEREĞİNİ YAPMADI)
    MSI MAG CORELIQUID 240R / 360R Ürün Değişim Duyurusu (MSI GEREĞİNİ YAPMADI)www.sikayetvar.com
    MSI Mag Coreliquid 240r Soğutmuyor
    https://www.sikayetvar.com/msi-turkiye/msi-mag-coreliquid-240r-sogutmuyor
  • nirvanha kullanıcısına yanıt

    Seri kodunu okuttuğum için diyorum bende göndermenize gerek yok çıkıyor benim sıvı soğutmada sorun gözükmüyor soeun varsa da iade ederim garanti bitmeden inşallah




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltrAslan_06 -- 17 Mart 2022; 17:3:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 360r birini okuttum form çıktı.Diğerlerini denemedim.Şu an işdeyim bakamıyorum detaylı.Siz şanslısınız o zaman.

  • nirvanha kullanıcısına yanıt

    Bana çıkmadı hocam aynen şanslı gibiyim ama sisteme takıp denemeden sorun olup olmadığını bilemiyorum elimde parça kalmadı takıp deneyeceğim ileride takıp deneyince bilgi veririm buradan veya youtube kanalımdan inşallah

  • UltrAslan_06 kullanıcısına yanıt

    içerisine konulan sıvı çamur haline dönüşüp sistemi tıkıyormuş bu anladığım.6 ay sonra bira ysonra her an olabilir...

  • nirvanha kullanıcısına yanıt

    240 var bende de ve 6 ay önce kutudan çıkarıp sıfır takmama rağmen kasayı ilk açtığımda bir sürtünme sesi gibi ses geliyordu sonra içerisindeki sıvıdan olduğunu farkettim. 107 dereceye kadar da ısındığını gördüm bilgisayarın, msi sisteminden girdiğimde sorun yok diyor ama garantiye verirseniz sıvı soğutmalarda tamirat vs olmadığından direk değişim kararını çıkarıyorlar. Ben 2. kez gönderip değiştireceğim muhtemelen.

  • Sorgu neticesinde Sadece bir ürünüm için değişim onayı çıktı , servispointe yazdım bakalım ne diyecekler sonucu buraya yazarım.

  • Arkadaşlar ürünü servispointe yazışmalar sonrası karşı ödemeli olarak gönderdim.Bu sabah beni aradılar , ürün yurtdışı olduğu için yardımcı olamayacaklarını söylediler.Amazona değişim için başvurmamı söylediler.Bildiğim kadarı ile Amazon değişim yapmıyor.Servispint geri gönderim kargo ücretini bana yazdı bilginiz olsun.Yurtdışı ürünler için uluslararası garanti veren markalara yönelin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvanha -- 22 Mart 2022; 10:4:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI mag coreliquid 240R almıştım. ilk başlarda herhangi bir sorunu yoktu, 7 ay kullandım. geçen ay pompa dan çıkan tıkırtı sesleri ve artan sıcaklık artışı nedeniyle garantiye göndermiştim. 240R v2 modelini yolladılar. ama büyük ihtimal 6-7 ay sonra aynı şekilde bu da bozulacak. tasarımsal olarak uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum.


    Soğutması iyi olsa da, ne yazık ki üretimi sorunlu. Umarım bir çözüme kavuşursunuz.

  • Hocam 280 de neden böyle bir sorun yok ilginç değil mi ? Belki gerçekten sıvıyla ilgilidir.Yani umarım.Ürün bu gün geri geldi kargo ücreti almamışlar bunu da belirteyim haksızlık olmasın.Artık hafta sonu kendimi rahat hissedersem Amazon tr ile görüşeceğim , bakalım ne çözüm sunacaklar 2 adet ürün almıştım biri sorunlu seriden.Ürünlerin jelatinini bile çıkarmamıştım.Muhtemelen ücret iadesi verirler ancak kargo ne olur , bilemiyorum.Para iadesi de işime gelmez çünkü uygun fiyata almıştım.AM5 Veya 790 çip setli Intel sistem kurmayı planlıyordum yıl sonu için.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06.04.2022 Bu gün ürün ile ilgili Amazon.tr mail aracılığı ile değişim için yardım istedim bakalım ne diyecekler.

  • Amazon hızlı cevap verdi ,


    Ürün global olduğu için değişim yerine iade alıyorlar ancak satın alırken gümrük ve kargo için ödediğimiz ücreti ade etmiyorlar.


    Ben iki üründen seri nosu problemli olan için iade talep ettim 700 tl civarı iade edecekler.Şu an kararsızım ürünün sıvısını ben değiştirebilirmiyim acaba.


    Siz olsanız ne yapardınız...

  • MSI Almanya ile ile iletişime geçsem onlar masrafları ve değişimi kabul edermi sizce.

  • MSI koskoca yazmış sayfasında, sıkıntılı ürünü gönderin v2 ile değiştirecez diye ama servispoint ve ürünün alındığı firma olan itopya tarafıma sıfır MSI 360R v1 gönderdi. İtiraz ediyorsunuz, itopya diyor ki rapora servispoint özellikle v2 yazmamış diyor, servispointe şikayet ediyorsun elimizde v2 yok ne zaman geleceği belli değil diyor. MSI globale yazıyorsun servispointe yönlendiriyor, servis pointe yazıyorsun msi türkiyeye yaz diyor ama onlarda maillere (info-tr@msi.com) cevap vermiyor.


    İşi bu kadar zora sokmanızın sebebi nedir MSI Türkiye?


    @MSI Türkiye

  • apollonx kullanıcısına yanıt

    Hocam bana hiç bir çare çözüm önerisi vermediler şerefsizlik ten başka birşey değil , servispoint nazikçe yurtdışı olduğundan geri çevir di , MSI global garanti vermediğini aldığım yere iade etmemi önerdi ,Amazon gümrük ve kargoyu karşılamadığı için geri göndermekten de vaz geçtim.Hepsinin Allah belasını versin.Problemli ürünü neden değiştiremezsin faturası var kaydı kuydu var.

    Aynı şeyi Corsair H100i ile yıllar önce yaşamıştım kronik LED sönmesi.Adamlar tr den aldığım ürünün kargo masrafını dahi ödeyerek Hollanda'dan değiştirip sıfırını göndermişlerdi.Hayır elimde kapalı kutu 3 adet var ne yapacağım bilmiyorum elimizde kaldı.Bir daha asla MSI ve amazondan yurtdışı ürün ki Amazon Almanya düşünmem ve önermem.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu lanet ürünün sıvısını biz değiştirebilir miyiz ? Araştırıyorum bir kaynak da bulamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nirvanha kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun. MSI bu konularda çok kötüymüş en azından bunu da test etmiş olduk.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.