Şimdi Ara

Msi laptop hk. Hagi sistemi kurmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.http://www.hepsiburada.com/msi-cx62-6qd-234xtr-intel-core-i5-6300hq-2-3ghz-8gb-1tb-gt940m-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602163

An itibari ile uzun arayışlarım sonucu bu oyun bilgisayarını almış bulunuyorum.
    Aslında oyunlarla pek aram yok ancak Fifa 18,Gta5 ve Cs go için yeterli olacağını düşündüm.
    Onun dışında genelde iş için kullanacağım. Stabil hız olarak tatmin olur muyum? (office programları, autocad vs)

Freedos olarak geldi. Buna windows 10 mu yoksa 7 mi kurmalıyım?
    8'i direk eledim.

Deneyimi olan arkadaşlar fikirlerini sunarsa sevinirim. Yarın formatlamayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 18 Haziran 2017; 2:2:43 >

• Hayırlı olsun.

Windows 10 kurun. Zaten büyük ihtimal win7 driverları yoktur. (Emin değilim ama bir bakın yine de.)
    Ram olarak 8 daha ilave edebilirsen ve taktırabiliyorsan SSD harddisk taktır. 128 veya 256. Hız konusunda çok ciddi fark var SSD'lerde.
  • Teşekkürler

Ssd için öneriniz var mı?

Birde bunu direk pc takıp formatı bu diske atıyoruz sanırım. Kullanış olarak önerilir mi?

Birde ssd ye sadece sistemi mi kurmalıyım? Normal hdd yi c/d bölüp oyun ve programları c ye mi kurmalıyım.

Ssd ile ilgili dezavantajlar nelerdir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 18 Haziran 2017; 2:29:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

Teşekkürler

Ssd için öneriniz var mı?

Birde bunu direk pc takıp formatı bu diske atıyoruz sanırım. Kullanış olarak önerilir mi?

Birde ssd ye sadece sistemi mi kurmalıyım? Normal hdd yi c/d bölüp oyun ve programları c ye mi kurmalıyım.

Ssd ile ilgili dezavantajlar nelerdir?

Eğer HDD sökülmeden SSD takma imkanınız varsa SSD'yi C, HDD'yi D yapabilirsiniz. Boyutu el verdiği ölçüde de oyunlarınızı falan kurabilirsiniz ama önceliğiniz sistem ve programlar olsun.
  • SSD ye sistemi kurduğunuz zaman driverları da ssd ye kurmanız gerekiyor.Ben hata edip sistemi ssd ye, driverları C ye kurdum bilgisayar driverı tanımadı.Sistem ile programları farklı sürücüye yükleyince çalışmayan programlar olabilir dikkat edin
  • Yani win7 driver varsa ben win7derim ne 8 ne 8.1 ne 10 hepsi hikaye win7 Microsoftun yaptigi en kaliteli isletim sistemidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesinde Win 10 ve Win 7 driver'ları ama ama güncel olan Win 10 driver'larını kurarsan daha sağlıklı ve güncel olur.

https://www.msi.com/Laptop/support/CX62-6QD.html#down-driver&Win10 64
  • Samsung 960 EVO NVMe 250GB 3200MB-1500MB/s M.2 PCI-E SSD MZ-V6E250BW

bu ssd alıp taktırdım. 250gb sistem olarak kullanıyorum. Mevcut 1 tb i de D olarak kullanıyorum.
    Pc efsane oldu diyebilirim. Ram gibi ssd valla:)

Sırada 16 gb ram var ama onu biraz bekleteceğim. Şuan office programlarım ve malum cs go, fifa17 ,gta5 gibi oyunlar için sistemim idael oldu.

Öneri ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

Bu arada bu model laptopa ssd m2 uyumludur. diğer ssd için, normal hdd dışında yuva mevcut değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.