Bildirim
Msi laptop 1050 ti: 4.000 tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
1000 liradan fazla fark var az para mı? _____________________________ -
Tartismaya gerek yok, ayni urun degiller msi icin iyi fiyat. Dileyen pek tabi hp de alabilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Amd FX8320 3,5 ghz / Sapphire r9 290 Tri-x / Asus M5A97 r2.0 / Corsair vengeance LP 2*4gb / Xigmatek Asgard 382 600w / WD cavier blue 500gb / Kingston Extreme 120gb SSD -
quote:
Orijinalden alıntı: MüdavimBey
https://forum.donanimhaber.com/sanirim-alev-alacak-hp-pavilion15-cb007nt-i7-7700hq--130623274#130626001
Bu 3000 altına geliyor hp para iadesi ile sizinki çöp.
Daha ucuz bir indirim bulmuş haber vermiş olabilirsin de o üslup nedir aşağılama suçlama kin nefret akıyor cümleden ilginç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
adam daha ucuza hem de üçte bi·r ucuza bulmuş çöp demi·ş ki·n nefret demi·şsi·n saçmalamişsin.gören de i·lk kez forumda çöp yaziliyor sanar. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: OsmanlıKafası
adam daha ucuza hem de üçte bi·r ucuza bulmuş çöp demi·ş ki·n nefret demi·şsi·n saçmalamişsin.gören de i·lk kez forumda çöp yaziliyor sanar.
Kardeş bi ürünün altına çöp yazmakla çöp yazıp reklam yapmak arasında fark vardır. Kaldı ki msi- hp karşılaştırmasına teknolojiden biraz anlayan çocuk bile güler.
i5 msi bu model bu fiyata bolca rastgeldim. i7 gtx 1050ti olsa efsane olurdu
_____________________________ Okuyorum, Gülüyorum, Geçiyorum.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asite06
İte bak sanki bana forumun sahibi b*k gibi hp bulmuş msia laf atıyor bu kadar irite olduğuna göre satıcı esc elektronik senin herhalde yada forumlarda havlaman için seni bağladılar kapıya
Benimde dikkatimi çekmedi değil hp nin sahibi olsa bu kadar reklam peşinde koşmaz muhtemelen satan mağzanın sahibi fırsat sadece fiyatla olmaz ürünün kaliteside önemli etkendir hpye 1 kuruş vermem. Alacak arkadaşlar şimdiden doğalgaz üyeliklerini kapattırsın çünkü hp ile ısınacaksınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: Theelastwar38
quote:
Orijinalden alıntı: Asite06
İte bak sanki bana forumun sahibi b*k gibi hp bulmuş msia laf atıyor bu kadar irite olduğuna göre satıcı esc elektronik senin herhalde yada forumlarda havlaman için seni bağladılar kapıya
Benimde dikkatimi çekmedi değil hp nin sahibi olsa bu kadar reklam peşinde koşmaz muhtemelen satan mağzanın sahibi fırsat sadece fiyatla olmaz ürünün kaliteside önemli etkendir hpye 1 kuruş vermem. Alacak arkadaşlar şimdiden doğalgaz üyeliklerini kapattırsın çünkü hp ile ısınacaksınız
Güldürdün müdür Allah iyiliğini versin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hp linki atan elemanı takmayın. 3 günde alev makinasına dönüşür dizinizi döversiniz. msi 7. nesil i5 + 1050 ti + msi kalitesiyle bu fiyata inanılmaz iyi . bir monster kullanıcısı olarak msi almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum
_____________________________ -
Senin gerçek yüzün ortaya çıktı üslubuna dikkat et diyenler işte bu tipler arkadaşlar öğrenelim. Tırışkadan varlıklara artık cevabım yok.
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: _AsDeRf_
quote:
Orijinalden alıntı: MüdavimBey
https://forum.donanimhaber.com/sanirim-alev-alacak-hp-pavilion15-cb007nt-i7-7700hq--130623274#130626001
Bu 3000 altına geliyor hp para iadesi ile sizinki çöp.
Msi'la hp ayni kalite mi hocam?
Siz hp alin, dogalgaz faturaniz da duser.
Hp nin işlemci ısısı testlerde msi ın i7 modelinden daha az ısınmış yalnız :). Yalnız dışarıya verilen ısıda ise msi daha gibi görünüyor. İkisi de farklı cihazlar.
Msi artıları:
128gb nvme ssd
1050ti
Msi eksileri:
Çok ısınıyor ve bu ısınmaya bağlı olarak işlemciyi yavaşlatıyor.(i7 modeli için böyle.i5 muhtemelen daha az ısınır.)
Tn panel
Hp artıları:
İ7 işlemci
İps ekran
Win10 ile beraber gelmesi
Fiyatı
Hp eksileri:
Ssd yok
Isıyı dışarı fazla veriyor
https://www.notebookcheck.net/HP-Pavilion-15-Power-i7-7700HQ-GTX-1050-Laptop-Review.230382.0.html
https://www.notebookcheck.net/MSI-GP62-7REX-i7-7700HQ-GTX-1050-Ti-Xotic-PC-Edition-Laptop-Review.235864.0.html
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Sizi bilmem de ben 4 bin TL ye notebook yerine PS4+Notebook+TV alirim hadi TV olmasin ortanin ustu bir monitor olsun o da olumlu.
Derseniz ki kardesim PS4'u yaninda tasiyabilir misin, o konuda haklisiniz; ancak 4 bin TL'de oyunu oynamak icin yaninizda tasimak istediginiz notebook icin iyi para.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 30 Aralık 2017; 13:22:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yılda 1 laptop alan bırı olarak msi dan daha ıyı kalıtelı laptop gotmedım arkadaslar msi tas satsa alırım logitech de oyle
Katılıyorum şayet ısınma konusunda gaming laptopların hepsi aşırı ısınıyorlar diğerlerinden pek farkı yok msi da aynı şekilde , ge62 serisinden laptop kullanıyorum toucpad sol kısmı işlemcinin olmasından dolayı ısınıyor gamepad ile oynuyorum bileğimi yakıyor uzun sürede yani oyun oynayacaksanız bu aletler her türlü ısınacak kaçar yolu yok,
kasa olarak gp kasa kalitesi ortalamadır f-p laptop kasasıda denilebilir alacaklar göz önünde bulundursun...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: serin_su842
Şu marka kıyaslamasını bırakın artık eski serilerdeki ısınma hatta cayır cayır yanma sorunlarından dolayı uzun yıllardır ne çevremdekilere ne de kendime hp den bir tane cihaz aldırmamıştım şu anda HP OMEN notebook kullanıyorum 2017 yeni kasası yok böyle birşey yok böyle bir kalite. Aynı kaliteyi verebilecek MSI ların fiyatı 6000 den başlıyor hem de i5 ler için konuşuyorum en basitinden MSI ın 3000-4000 seviyelerindeki tüm cihazlarında TN panel olması gibi
Hocam sıkıntı orda zaten i5mı kaldı adamlar hala kakalıyorlar. Amd ıslemcıye yonelın
Hocam yurtdisindan gaming pc alacagim sonradan vergi iadesi falan alacagim hangi gaming pc turunu tavsiye edersiniz asus rog mu acer predator mu hp omen mi, kasa kalitesi isinma durumu vb durumlar acisindan soruyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
HP ile kankisi LG evime sokmayacağım iki marka. Ne kendime alırım nede çevreme aldırırım.
Ben uyarımı yapayım sonra kafanızı taşlara vurmayın.
HP almanızı ben de tavsiye etmem. Gaming konusunda msi pişman ettirmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ imza -
Bu bilgisayar 1 ay önce de bu fiyatlara inmişti sanırım ekran kartında bir takım oynamalar var düzenli düşüyor fiyatı ancak i7 varken dell 7577 o daha mantıklı onu almak msi güzel ama güven vermiyor _____________________________
|
hp linki atan elemanı takmayın. 3 günde alev makinasına dönüşür dizinizi döversiniz. msi 7. nesil i5 + 1050 ti + msi kalitesiyle bu fiyata inanılmaz iyi . bir monster kullanıcısı olarak msi almanızı kesinlikle tavsiye ediyorum
|
|
Daha ucuz bir indirim bulmuş haber vermiş olabilirsin de o üslup nedir aşağılama suçlama kin nefret akıyor cümleden ilginç
|
|
![]() |
|
Sizi bilmem de ben 4 bin TL ye notebook yerine PS4+Notebook+TV alirim hadi TV olmasin ortanin ustu bir monitor olsun o da olumlu.
|
Benzer içerikler
- gemini pro öğrenci
- telegram indirim kanalları
- amazon indirim kodu
- amazon hediye kodu
- geforce now kampanya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android