Şimdi Ara

msi k9vgm-v anakart problem..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bi müşterime msi k9vgm-v board lu bir pc topladım.fakat pcnin toplandıgı ilk ay oyunlarda kasmalar ve kitlenmeler meydana geldi.Bende ekran kartından süphelenerek ekran kartını garantiye verdim onlarda direk yenisini verdiler , makinayı uzun uzun test etme imkanım olmadı müşterime teslim etmiştim 2 gün sonra aynı problemin yinelendiğini söyledi bana.tekrar pcyi aldım evde tek tek donanımları denedim vga,cpu,ram,p.supply dahil.fakat benim board um üzerinde tıkır tıkır sorunsuz derecede calıstı (biostar TF7025-M2 ) . sonuç olarak tam emin olamasamda suçu board a attım garantiye verip urasmak istemiyorum.sizce bunun belirli bir problemi varmı (bios , software vs.) yada hardware olarak bir problemimi vardır?çünkü board calıstıgında mosfetlere bakıyorum asırı derecede ısınmıs chipsette dahil.siz ne dersiniz bu konuda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NRJ -- 12 Ağustos 2008; 8:08:48 >

• MSI anakartlarda böyle bi sorun görmedim kullandığın işletim sistemine bağlı olabilir ve ethernet kartını tanımadan bi dene derim ram lerden de yapıyor olabilir bence bundan sonra via chipset li anakart kullanma tavsiyemdir

haa kasaya ek bi toprak bağlamayıda dene birde harddisk de yüzeysel hatada (bozuk kesim) olabilir onuda değiştirmeyi dene

önce HDD dene
  • ramleri kendi boardumda denedim.sorunsuz derecede calısıyor.hdd yide kendi makinama bagladım oyunları calıstırmak için.oyunda nfs underground 2 yani.benim board a saatlerce oynadım en son sıkıldım ve bıraktım(herhangibir sorun olmadı yani).Bios update yaptım eski ver 1.20 di şimdi 1.80 oldu sorun hala giderilmedi.toprak hattını ve ethernet driverini silip sırayla deniyeyim bi.Ama ne ramde bişi vardı ne ekran kartında nede hdd de.fakat kasaya chipset üzerine bir fan bağlamıstım saatlerce oynadım bişi olmadı.fanı cıkarttım bi süre sonra kitlendi meret.sanırım sıcaklık gibi geliyor.
  • Biraz geç oldu fakat aynı anakarta ben de sahibim ve ilk önce onboard ethernet kartım arızalandı. Herneyse gittim yeni ethernet kartı aldım (ucuz olduğu için) bu sorun ortadan kalktı. Bi müddet sonra bu seferde onboard ses kartım arızalandı. Demek istediğim MSI gibi büyük bi şirketin bu kadar sorunlu bi anakart yapması üzücü. Kısacası bu anakartı almak isteyen varsa bunları gözden geçirmesini tavsiye ederim.
  • bu MSı anakartından bende kullanıyorum ve şuanda yaşadıqım sorun senin sattıgın pc ile aynı bunu nasıL düzelttiniz acaba yada düzelte bildiniz mi? ögrene bilrmyim 1 ekran kartım qitti öyle 2. side gitmesini istemiyorum şimdiden tşkürler
  • MSI HAyatta önermem fıs bi marka ömrü 2 yıl 1 ay önce bozuldu benimki tamir için 50 TL istediler bende gittim ASUS aldım. TAvsiyem ASUS, GIGABYTE
  • saqoLasın kardeş ama belki bir çözümü vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI Anakart Önerisi
    2 hafta önce açıldı
    ASUS M4A785TD-V EVO + BİOS
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.