Şimdi Ara

MSI k9n ultra?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 yılında almıtım bu board'u şu an x2 3800 ile kullanmaktayım merak ettiğim şey bu board ile AMD - ATHLON 64 X2 7750 BLACK kullanabilirmiyim?

• Anakartınızın işlemci destek sayfasına baktığımda desteklemiyor gibi. Çok saçma bir şey aslında. Benim kıytırık M2A-VM anakartım destek verirken öyle bir anakartın vermemesi.

Diğer işlemciler için BIOS sürümlerini göstermiş ve o sürümden itibaren desteklediği vurgulanmış. Ancak Kuma için sürüm bile verilmemiş ve "No" ibaresi kullanılmış. Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak kendiniz de bakabilirsiniz...
  • MSI K9N Ultra... 4 gün önce Nforce yongası dayanamayıp pişiveren kartım... Şimdi garantiye gönderdim. Değiştirmek için bahane oldu. MSI'ın arşive kaldırdığı anakartlardan biridir, dolayısıyla bios ve sürücü desteğini kesmiştir.

Bahsi geçen işlemci destek listesinde yoksa, ki yok zaten; güncel bir anakarta yönelmek gerekmektedir.

Bir süre daha kullanmayı düşünüyorsan, Nforce yongasının termal macununu acilen yenilemeni öneririm !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 11 Mayıs 2009; 15:03:37 >
  • nasıl yaktın usta söyle bende yakıyım :):)
  • quote:

Orjinalden alıntı: d4rkston3

nasıl yaktın usta söyle bende yakıyım :):)

Özel bir çaba sarfetmedim Acil internette birşeye bakmam gerekti,bakıp kapattım. 2 saat sonra açtım görüntü gelmedi. Ne yaptıysam olmadı. En son işlemciyi ve diğer bileşenleri başka bir anakartta denedim sorunsuz çalıştı. Nforce cipsetinin alt kısmında eriyik şeklinde birşeyler farkettim.Zaten aşırı ısınıyordu,miyadını doldurdu sanırım.

Tekrar söylüyorum, çipsetin macununu yenilemek gerekli. Söküp baktığımda kireç gibi olduğunu farkettim. Kullanan arkadaşlara duyrulur !

• ben kullanıyorum hadi hayırlısı yanarsa garantisi var değişim yaparız inş
  • Ben işlemci desteği ile ilgili birkaç ay önce MSI Türkiye'ye bir mail atmıştım. Ama beni kaale almadılar...

Mailde ASUS'un benzeri anakartını örnek göstermiştim Phenom desteği var ASUS hala Nforce 570 Ultra için yeni bios desteği sunuyor diye ama dediğim gibi cevap gelmedi...

Bu arada Sanırım bu konudaki geriye dönük en güzel çalışmayı yapan firma da Asrock... Nforce 3 mü 4 serisi mi ne onlara bile phenom desteği veriyor...

Ha bir de bildiğim kadarıyla Athlon 7750'nin 95 watt TDP'si var ve anakart 89 watt TDP destekliyor. Yani bios güncellemesi olsa da kullanamayabilirsiniz anakartı... Yalnız e serisi düşük TDP'li (65 watt gibi) anakartlar kullanılabilirdi bios desteği olsa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    B550 MSI GAMING PLUS AMD ANAKART
    2 yıl önce açıldı
    MSI Core Frozr XL
    4 yıl önce açıldı
    epox 9npa+ ultra 7f hatası
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.