Şimdi Ara

MSI Core Frozr XL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
4
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI Core Frozr XL

Sıvı soğutmaya geçtiğim için satıyorum. Ürünün kutusu ve aparatları bulunuyor. Garantisi yoktur.19.12.2018 tarihinde satın alınmadır.

Soğutucuyu bugün sistemimden söktüm sökmeden önce prime 95 testine soktum 10 dakikalık test sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

MSI Core Frozr XL

MSI Core Frozr XL
    MSI Core Frozr XL
    MSI Core Frozr XL
    MSI Core Frozr XL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• fiyat 650 tl`ye düşmüştür

• Son Fiyat 600 TL

• Fiyat takip

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam hala satılıkmı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BadBrotherS

Hocam hala satılıkmı :)

evet hocam satılık

• 5ghz dayanabiliyor mu ürün, overclocksuz 61 görmüş galiba
    Bu arada hocam baltalamak gibi olmasın bunu almak daha mantıklı olmaz mı? MSI Core Frozr XL

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi 6700xt gaming x oc
    3 yıl önce açıldı
    Satılık MSI Core Frozr XL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kayraTsu07

5ghz dayanabiliyor mu ürün, overclocksuz 61 görmüş galiba
    Bu arada hocam baltalamak gibi olmasın bunu almak daha mantıklı olmaz mı?

overlock yapmadım hocam o yüzden net birşey diyemeyeceğim. Şu ürüne geçtim geçmesemde olurmuş aslında hiçbi farkını göremedim 3-5 derece daha düşük çalısıyor sadece işlemci :) keşke almasaydım diyorum hatta sıvı soğutucu

MSI Core Frozr XL

• Ya kardeş asus prime b450m-k ii anakarta uysaydi anlasirdik ama ekran kartina çarpar diye korkuyorum. Ramlerde sıkıntı yok zaten ufak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi satışlar. Çok kaliteli bir soğutucu kendisi. Yalnız alacak arkadaşların haberi olsun. Kalitesiz, B450m S2H gibi bir anakartiniz varsa anakartinizi çöp edebilecek bir soğutucudur kendisi :) Kaliteli bir anakartla kullanmanız gerek. Soğutucu 1.3 Kilo. Bugün çoğunuzun alırken gözünün korktuğu Arctic Freezer 34 Duo 750 gram. Noctua NH D15 le aynı ağırlığa sahip. Ona göre pay biçin. Bu arada O izoly sıvı soğutmaya bin basar bu soğutucu. Son olarak satıcı hocam, keşke gecmeseydin. Duyacağın pompa sesine değmezdi. Arada 2-3 derece fark ediyor çünkü elindeki soğutucuyla aldığın aio arasında. Ben de Core Frozr L kullanıyorum. Aynı sıvı soğutucuyu arkadaştan satın almıştım. Almak gibi bir niyetim yoktu da ucuza verdi alayım dedim. Montajını yaptım teste soktum arasında 4-5 derece fark çıktı. Gereksiz dedim sattım ikinci elde. Core Frozr L'ye 2. TorX fanı ekledim. Şuan o sıvı soğutucuyla benim hava soğutma arasındaki sıcaklık farkı 3 derece :) Pompa sesi de duymuyorum boşuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçamayanSüperKahraman -- 3 Eylül 2021; 17:6:44 >

• Pm atıldı bakar mısınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.