Şimdi Ara

MSI K9A2 CF Anakart'a uygun hangi işlemci?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSI K9A2 CF Anakart (AM2+) ve AMD Athlon c2 3200 (4.00 a overclocklu) işlemcim var, kullanımda herhangi bir dıkıntım olmamasına rağmen işlemciyi yükseltmeyi düşünüyorum. Bu kartla AM3 işlemci kullanabilir miyim?
    Almayı düşündüğüm işlemci; AMD Phenom II X4 940 Quad-Core 3.0GHz (soket 940) AM2+ Black Edt. İşlemci
    http://www.hepsiburada.com/amd-phenom-ii-x4-940-quad-core-30ghz-soket-940-am2-black-edt-islemci-hdz940xcgibox/ProductDetails.aspx?productId=bd989212&categoryId=46

AM2+ destekleyen kartlara ait başka da bir işlemci bulamadım.
    Sizce bu yükseltme işi bana neler kakandırır ve bu paraya değer mi?
    Başka tavsiyeleriniz var mı?

• quote:

AMD Athlon c2 3200 (4.00 a overclocklu)

su kismi anlayamadim 4 ghz mi yaptin 4.00 nedir athlon 4000 ayarina getirdim demek istedin sanirim?

o anakarttan kuzenim kullanmisti iki versiyonu var ilki 95w destekliyor ikincisi 125w destekliyor.versiyonunu ogrenmeden 940 filan alma sonra anakarti eline alirsin.anakartin uzerine bak bakalim versiyon olarak ne yaziyor.alali cok olduysa muhtemelen 1. 95w olan versiyondur tr'ye 2. versiyon gelmemis olabilir cok uzun sure satilmadi bu kart.am3 takarsin bu arada ama 95w black x4 phenom yok.fsb oc hic de guzel degildi o anakartta nb carpani da olmamasi lazim yani 3.1 ghz der kalirsin.phenomlarda ht haricinde bir de nb diye bir dalga var.su anakartin destek listesi ama dedigim gibi iki versiyon icin de ortak olunca bilemiyorsun.oyun icin black x3 720 diyecem ama piyasada kalmamis.en garantisi x4 925 95w 3 ghz yapsan yeter.

http://www.msi.com/index.php?func=prodcpu2&prod_no=1333&maincat_no=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 19 Nisan 2010; 23:40:41 >

• Dediğiniz doğru 4 ghz yaptım, yanlış anlatmışım.
    Verdiğiniz listeyi inceledim, burada am3 işlemcileri de desteklediği yazıyor.
    İşlemci fiyatlarına baktım, x4 925 için en ucuz gigatek te 257 tl. ye var.
    x4 940 isehttp://www.eksenbilgisayar.com/pinfo.asp?pid=17040 da 263 tl.
    Fiyat hemen hemen aynı gibi, ne tavsiye edersiniz? İşlemciyi değiştirmeye değer mi?
  • biostan ram carpanini 4.0 yapmis olmayasin o islemci hava sogutmayla 4 ghz goremez bile birak kullanmayi.su programla resim ekleyebilirsin.biraz agir mesaj mi yazmisim mesaji cozememissin %90 anakartin 95w diyorum eline alirsin diyorum yani yanar anakartin 125w alet takarsan.yeni anakart masrafi da yapinca 940 baya pahaliya gelir ustune bir ton da ugrasirsin.925 al ya da bisi alma.

http://www.cpuid.com/download/cpuz/cpuz_154_setup.exe
  • Çok özür dilerim, hız 2,94 ghz olacak, işlemci AMD Athlon x2 dula core 4000+ gözüküyor.
    Haklısınız 4 ghz hayal olur.
    Versiyon olarak ta MS 7388 ver 1.0 yazıyor. Verdiğiniz linkte bu ver. yok,1a, 1b, 17 18 var, bunlar da bios versiyon numaraları imiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bayugur -- 20 Nisan 2010; 19:01:51 >
  • versiyon 1.0 yaziyorsa 95w zaten kuzenin kullandigindan.senin durumun aynisini biz de yasadik oradan biliyorum listeye bakiyoruz 125 de var 95 de.yazdik cizdik dediler o liste hem v1 hem v2 icindir.resmen sacmalik alsak yaksak anakarti sucumuz yoktu o yuzden ihtimal bile olsa aldirmazdim ben sana o 940'i.ecs 95w bir anakarta 965 takti buradan bir arkadas yanmis anakart anlayamamis da ilk basta ne oluyor diye yazik baya cile cekti.925 guzel islemcidir 8mb cache olunca 3 ghz bile olsa yeter bunu da suradan biliyorum x4 720 3 ghz kullaniyorum bu da aynisi oluyor ama ben 4870 kullaniyorum karta yetiyor daha iyi kart bile alabilirim.guzel bir ekran kartiyla kullanmayacaksan oyun icin ya da belli programlar icin o zaman bu kadar para verdigine degmez tabi 435 630 gibi islemcilerden de alabilirsin.
  • İlginiz için teşekkür ederim, mevzuyu anladım. En iyisi hiç değiştirmeyip, iyice zorlayınca komple değiştirmek gibi gözüküyor. Çünkü mevcut anakartın durumu çok sınırlı anladığım kadarı ile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD X4 620 için Anakart
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.