Bildirim
MSI K7N2-L ANAKART KULLANAN VARMI
Jack Wolfskin DROMOVENTURE ATHLETIC LOW M Yürüyüş AyakkabısıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B25CNSY6?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0
5 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla ben kullanıyorum ama tavsiye olarak diyiceğim çok ileri düzeyde overclock yapma derim sonra anakart sapıtıyor. Birde en son nforce driverlarını kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. Şimdilik aklıma gelenler bunlar sende de tavsiye varsa yaz bizde faydanalım.[frndsp] -
Standart kullanım için ideal bir board .. oc olayında fazla ısınıyor o kadar..sıkı soğutucularım var bu işi hallederim diyosa piyasadaki en ucuz nforce2 lerden.. -
fena sayılmaz işini görür. yeni driverlar kullan. ben o/c yapmak için chipsete fan taktım. o/c da fazla yüklenirsen anakart kitliyor, ben fazla yüklendim iki defa işlemci bir defa ram değiştirdim. dikkatli kullan güzel anakarttır. -
ben ondan alacaktım vazgeçtim
soltek 75MRNL aldım çok iyi -
k7n2 iyi board işini fazlasıyla görür ama overclockda 8rda+ nf7 kadar başarılı değil. -
oc de başarısız bir anakart,ayrıca birçok ekran kartıyla uyuşmazlığı da var.ama oc falan yapmıyacaksan,ekran kartın da uyumsuzluk göstermez ise fiyat/performans oranı iyi denilebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X