Şimdi Ara

MSI Immerse GH10 Oyuncu Kulakiçi Kulaklık - 277 TL (Mediamarkt içerir ama satın alınabilir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir süredir kulak içi, kaliteli, oyunlarda üzmeyecek bir kulaklık bakmakta idim. Kafa üstü kulaklığa alternatif daha rahat kullanım sunar diye düşünüyorum.

Bugün bu ürünün indirime girmiş olduğunu gördüm.

Mediamarkt bu defa beni şaşırttı şu anda ürün satın alınabiliyor. İhtiyaç duyanlar için kulaklığın fiyatı piyasadan 70-80 TL daha uygun. Kargo dahil ürün 277 TL'ye geliyor.

MSI Immerse GH10 Oyuncu Kulakiçi Kulaklık - 269 TL + 7,90 TL kargo

Link:
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_ms%C4%B1-%C4%B1mmerse-gh10-oyuncu-kulaki%C3%A7i-kulakl%C4%B1k-1193815.html

Bu da inceleme videosu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnymnkrsn -- 8 Mayıs 2020; 13:46:49 >

• 270 liralık şey alıyoruz hala 7.90 tl kargo kitleme peşindeler
  • Mediamarkt kargo ucreti isini cozmeli. Onu gormek bile insani almaya sogutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum.
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Kargo parasını alıyor bari ürünleri gönderse. Geçen Cumartesi günü sipariş verdiğim, stoktan gönderi gözüken ve hala da satışta olan ürünleri (tost ve kahve makinesi) hala göndermediler.
    Çek var diye oradan alayım dedim.Şimdi evde nescafeye mahkum kaldık iyi mi :) Şaka bir yana küçük büyük herkes kargoları gönderiyor. Kargolarda yoğunluk var eyvallah ama kargolar geliyor yani.
    Mediamarkt herhalde şubelerden kota alamadı. Bizden kargo ücreti almayı biliyor ancak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 8 Mayıs 2020; 15:1:55 >
  • Bitmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.