Şimdi Ara

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi == (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
2
Favori
7.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İncelemeni sabote etmiş gibi oluyorum kusura bakma ama dayanamadım.
    Dilersen şikayet edip sildirebilirsin mesajlarımı.

@.45ACP özel mesaj atamıyorum sana sensei.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -dehşet- -- 14 Ekim 2012; 21:21:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

@F.@.T.İ.H

İncelemeni sabote etmiş gibi oluyorum kusura bakma ama dayanamadım.
    Dilersen şikayet edip sildirebilirsin mesajlarımı.

@.45ACP özel mesaj atamıyorum sana sensei.

sıkıntı değil..
  • Benim de kusuruma bakma hocam Bu adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Benim de kusuruma bakma hocam Bu adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyor

Bu adamıda pek seven yok herhalde forumda :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: osedon

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Benim de kusuruma bakma hocam Bu adamı görünce cinlerim tepeme çıkıyor

Bu adamıda pek seven yok herhalde forumda :))))

seven değil kendisi aşiri benim malim süper über yenilmez süperman diyen birisi hatta öyle böyle değil az kaldi 8970 şi görmeden kendi karti onu da döver böyle insanlar için tek kelime söylemek gerek bir kişi bir şey ile övünüyorsa aşağılık kompleksi yüzündendir her ne kadar hakaret ile algılansa bile psikoloji de durum böyle

• :) allah yardımcısı olsun o zaman bu arkadasın ne dıyeyım. Wallahi nefret ettim gtx 670 den bunun yuzunden
  • Güzel bir ekran kartı ve detaylı inceleme...elinize sağlık hocam...
  • ## Heaven Benchmark 3.0 ##

1100 MHz Gpu / 4800 MHz Bellek ---------------------- 1250 MHz Gpu / 6000 MHz Bellek

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==---------------------- == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

mini fpsde 1fps fark içinmi okadar gpuya o.c ramlere sonuna kadar o.c yazık olmuş gerçekten yada kartın sınırları bukadar olduğu belli olmuş heaven cpu odaklı programda değil dx11 köküne kadar kullanan test..

tam 1200mhz ram hızı o.csi o değerler için abartı ve gereksiz diyorum getirisinden çok götürüsü olup kartı eline alır yapanlar.

karşılaştırma için buna bakabilirmiyiz
     == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

• quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

## Heaven Benchmark 3.0 ##

1100 MHz Gpu / 4800 MHz Bellek ---------------------- 1250 MHz Gpu / 6000 MHz Bellek

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==---------------------- == MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi ==

mini fpsde 1fps fark içinmi okadar gpuya o.c ramlere sonuna kadar o.c yazık olmuş gerçekten yada kartın sınırları bukadar olduğu belli olmuş heaven cpu odaklı programda değil dx11 köküne kadar kullanan test..

tam 1200mhz ram hızı o.csi o değerler için abartı ve gereksiz diyorum getirisinden çok götürüsü olup kartı eline alır yapanlar.

karşılaştırma için buna bakabilirmiyiz

yok burhan işlemcinin önemi çok , cünkü min. fps sadece bech. ilk başlarken oluşuyor ve testin hiç bir yerinde fps o kadar düşmüyor malesef..

yani bu testte belirlenen '' min. fps '' durumu testin ilk başında ortaya çıkıyor bu yüzden güçlü ve yüksek saat hızına çıkarılmış bir işlemci ile test daha yüksek fps lerde başlıyor..

örnek olarakta : @bonser24 in hd7850 cf ile yaptığı testte min. fps benim yaptığım testten biraz daha iyi çıkmıştı..

bellek için kart voltaj ve sıcaklık değerlerini sunuyor standardı 1.6v ve bu voltajda 1450-1500 MHz stabil çalışıyor..

voltaj vermiyorum , belleklerde zaten sogutucu plaka var ve belleklerin sıcaklığı 55 dereceyi geçmiyor.. bu yüzden pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum..

zaten voltaj verseydim 7000 MHz e kadar stabiliteyi bozmazdım fakat bu riske de girmek istemedim..

bazı inceleme siteleri ufak voltaj arttırımı ile 6400 MHz de test etmişler.. belleklerin oc potansiyeli iyi fakat voltaj verecek kadarda perf. getirisi olacağını sanmıyorum..

1450-1500 MHz de gtx 680 in bant genişliğini yakalıyor bu yüzden fazlasına da pek ihtiyaç yok zaten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 15 Ekim 2012; 1:43:27 >

• diğer fpsdede avaragede yüzde15 o.c farkı var genel ortalamada...

diğer konu benim gtx 680de ve gtx 690da yaptığım testlerde heavende cpunun ht açılıp physx atanması ocsiz +ocli 2600kda 3400mhz/4800mhzde farklarında 3dmarkın daha etkin olduğuydu heavende gpuya yapılan ocnin daha etkisi olduğu ve mini fpsde artış olduğuydu gtx 690da sadece htleri açtığımda +1000puan fark etti 3d 2011de

poyri ile cpu farkımız onda 3930k varken bende 2600k vardı aynı kartda aramızda sadece fark 3d2011de +1000 o öndeydi...

aslında o yaptımı bilmiyorum ama heaven testini aynı cpu mhzlerinde yapsaydık 6core + 12mb cache farkını görürdük

bende deft gtx690 ile bu skoru aldım incelememdeki

sli yada cfde ben daha iyi cpuları hep önermişimdir zaten mesela bu konfigrasyonda 5ghzde 2600k yada 3930k 6core ht 4500mhz daha etkili olcaktır

INTEL Core i7 3930K Soket 2011 3.2GHz 12MB Önbellek İşlemci

• Heaven dakı mın fps ye guvenmeyın derım.yabancı forumlardada soylendıgı gıbı bug mevcut..asıl onemlı olan avg fps olan FPS degerı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

O antivirüsü kullanma, Avast ya da F-Secure kullan. Yaptığımız testlerin çoğunda (bir tek sistem kullanma performansı hariç) en sonda geldi. Güvenme ona fazla zırt pırt format atarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

Heaven dakı mın fps ye guvenmeyın derım.yabancı forumlardada soylendıgı gıbı bug mevcut..asıl onemlı olan avg fps olan FPS degerı.

aynen..

işte bundan bahsediyorum

min. 26 fps yi ben hiç göremedim çünkü test ilk açılırken belirliyor bunu..

normalde test ortasında min. 70 fps civarı oluyor bende..
  • teşekkür, cf incelemesi için. Bf 3 testini bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih'im emeğine sağlık da bu kadar okudum ben bana yarayacak olanı bulamadım. Arşive eklemek için MSI afterBurner ile 500 milisaniye okuma aralıklı 10dk civarı BF3 oynanış bir grafiği rica etsem. Guru3D'nin oynadığı bölümde olursa daha sağlıklı kıyaslama imkanım olur.
    Grafikte fps'in yanında voltaj ve Core clok yine grafik halinde değilse kabul etmiyorum.

Testi nerede nasıl yapacağını da yazayım eklediğim videonun 07:13 dk.sında Düşman sniper tarafında vurulan takım arakadaşını SPACE tuşuyla içeriye çektiğin kısımdan sonra başlayacaksın ve karşı binadaki roketçileri asla vurmayacaksın. Roketçileri vurmadığın sürece sürekli roket yersin düşman askeri hiç bitmez takım arkadaşlarınla kalabalık ve patlamalı sürekli çatışma yaşarsın. Testi easy olarak yaparsan ölmeden ve deploy ekranına düşmeden sürekli bir fps analizi elde edersin. 1300MHZ 10dk yeterlidir. Guru3D bile orada yaptığı halde bu testi böyle yapmamıştır.
    Çatışmayı sürekli olarak roketçilerin seni göreceği noktalarda yaparsan daha iyi olur. Hele araç arkaları güzel oluyor roketi yesende ayağa kalkıyorsun oralarıda bir görelim

Ben bir örnek veriyorum ama bu örnekte core clok ve voltaj eksik. Yani o testin hangi clore cloclta ve hangi voltajda olduğunu kanıtlamaz. Sağ tarafa 3 tane olmazsa olmaz var FPS Coreclok Voltaj. Sıcaklığı tek kart yaparsan eklersin çift kartta centilmenliğe aykırı olur

Mesajı okuyan diğer arkadaşların dikkatine konuya maydonoz olup ortamı germeyelim tadımız kaçmasın....

Örnek:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 15 Ekim 2012; 11:03:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Fatih'im emeğine sağlık da bu kadar okudum ben bana yarayacak olanı bulamadım. Arşive eklemek için MSI afterBurner ile 500 milisaniye okuma aralıklı 10dk civarı BF3 oynanış bir grafiği rica etsem. Guru3D'nin oynadığı bölümde olursa daha sağlıklı kıyaslama imkanım olur.
    Grafikte fps'in yanında voltaj ve Core clok yine grafik halinde değilse kabul etmiyorum.

Testi nerede nasıl yapacağını da yazayım eklediğim videonun 07:13 dk.sında Düşman sniper tarafında vurulan takım arakadaşını SPACE tuşuyla içeriye çektiğin kısımdan sonra başlayacaksın ve karşı binadaki roketçileri asla vurmayacaksın. Roketçileri vurmadığın sürece sürekli roket yersin düşman askeri hiç bitmez takım arkadaşlarınla kalabalık ve patlamalı sürekli çatışma yaşarsın. Testi easy olarak yaparsan ölmeden ve deploy ekranına düşmeden sürekli bir fps analizi elde edersin. 1300MHZ 10dk yeterlidir. Guru3D bile orada yaptığı halde bu testi böyle yapmamıştır.
    Çatışmayı sürekli olarak roketçilerin seni göreceği noktalarda yaparsan daha iyi olur. Hele araç arkaları güzel oluyor roketi yesende ayağa kalkıyorsun oralarıda bir görelim

Ben bir örnek veriyorum ama bu örnekte core clok ve voltaj eksik. Yani o testin hangi clore cloclta ve hangi voltajda olduğunu kanıtlamaz. Sağ tarafa 3 tane olmazsa olmaz var FPS Coreclok Voltaj. Sıcaklığı tek kart yaparsan eklersin çift kartta centilmenliğe aykırı olur

Mesajı okuyan diğer arkadaşların dikkatine konuya maydonoz olup ortamı germeyelim tadımız kaçmasın....

Örnek:

akşam eve geçtim mi deneyip görelim Sedat abi..

bu sahnenin bilmediğimiz başka bir yönü mü var yoksa..

roketçiler vurmadan 10 dk dayanırım muhtemelen..

• quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

5 dk olsa da olur Fatih'im. Sen 20 dk. bile dayanırsın. m4A1 veya düşmandan g3 alarak da orayı oynayabilrsin. Aslında daha ağır bir bölüm var ama orada SLI veya CF ile sıkıntı olur diye söylemedim. Rock and a Hard Place Araz Valley bölümü.

Bu videonun 8. dakikasından sonra ovada istediğin kadar takıl

• quote:

Orijinalden alıntı: setek01

quote:

5 dk olsa da olur Fatih'im. Sen 20 dk. bile dayanırsın. m4A1 veya düşmandan g3 alarak da orayı oynayabilrsin. Aslında daha ağır bir bölüm var ama orada SLI veya CF ile sıkıntı olur diye söylemedim. Rock and a Hard Place Araz Valley bölümü.

Bu videonun 8. dakikasından sonra ovada istediğin kadar takıl

Sedat abi sende ne kadar sistemin canını okuyacak sahne varsa not almışsın..

o sahne bana göre single nin en iyi sahnesi, uçak gemisi sahnesiyle birlikte tabi..

• quote:

Orijinalden alıntı: cianni

quote:

HD 7870 ile ilgili forumda incelemeler bulunduğundan, tek kart incelemesine gerek duymadım..

Şu kısım çok net olmamış :) Ben ısrarla tek kart testleri bekleyeceğim bu kartı düşünüyorum ciddi manada çünkü

• quote:

quote:

quote:

HD 7870 ile ilgili forumda incelemeler bulunduğundan, tek kart incelemesine gerek duymadım..

Şu kısım çok net olmamış :) Ben ısrarla tek kart testleri bekleyeceğim bu kartı düşünüyorum ciddi manada çünkü

sonuçları direk ikiye bölsen..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.