Şimdi Ara

== MSI HD 7870 HAWK CF kullanıcı incelemesi == (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
2
Favori
7.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: B.M.W

Birkaç sorum olacak:
    680 AMP den neden vazgeçip cf ye geçtin?
    İşlemciyi neden intel düşünmedin? fx 8 çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdek 2500k seviyesinde kalmış bir işlemci

Yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sonuçlar güzel, bir arkadaş var dı onun sonuclarıyla biraz fark var gibi gördüm yanlış mı gördüm acaba

• emreonal69 kabusu geri mi dönmüş foruma
  • Oncelikle sistem guzel nazar degmesin hayirli olsun. Oyun testlerinden varsa elinde yapabilirsen Crysis testi iyi olur.
  • quote:

Birkaç sorum olacak:
    680 AMP den neden vazgeçip cf ye geçtin?

ağırlıklı olarak bf3 oynuyorum ve genelde sniper ile 1 km atışlar deniyorum,

birde jet ve heli kullanıyorum nvidia driver larından kaynaklı bir sorun olan uzak mesafelerde görüntü kalitesinin düşmesi ve texture lardaki bozulma can sıkıcıydı..

bir diğer geçme sebebim ise gtx 680 full oc bile olsa 7870 cf cok daha yüksek fps lere çıkıyor..

oyun testlerine başlıyorum arkdaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 14 Ekim 2012; 12:22:51 >
  • quote:

Birkaç sorum olacak:

İşlemciyi neden intel düşünmedin? fx 8 çekirdek olmasına rağmen 4 çekirdek 2500k seviyesinde kalmış bir işlemci

işlemci işini şöyle belirteyim..

öncelikle ben intel ürünleri siyasi nedenlerle kullanmadığımı belirtmiştim daha öncede..

bir diğer neden ise :

benim kullandığım işlemci 350 tl .

intel kullanıcak olsam alacağım işlemci min. 2700k veya 3770k olmalı fakat olanların fiyatı da 700-800 tl arası..

bana göre biraz daha iyi min. ve max. fps için ortalama 400 tl daha fazla para vermek mantıklı gelmiyor..

bu parayı ekran kartına yatırdığımda cok daha fazla perf. alıyorum.. bu 2 neden için intel kullanmıyorum..

bazı arkadaşlar hiç intel kullandın mı perf. görüp oyle karar versen filan diyorlar..

intel in e8400-q6600 serilerinden başlayıp 3930k-3960x serilerine kadar tüm işlemcilerini kullandım..

bana göre sırasıyla alınacak 3 işlemci var şuanda intelde 3930k -3770k-2700k.. ama fiyatlar gerçekten saçma boyutlarda..

• Elinize sağlık hocam. Bir de sıcaklık değerleriyle gpu kullanımlarını bf3'te gösteren bir tablo koyabilirseniz MSI Afterburner'dan çok makbule geçer.
    AMD işlemcileri bence görmek güzel. i5 2500k'dan baygınlık geldi. Bugün bir i5 3570k fiyatına, AMD olarak fx8120 + MSI 990fx gd65 anakart alınabiliyor vatan indirimiyle. Intel'in performansı güzel ancak fiyatlarının bu kadar yüksek olmasının bir nedeni de AMD'nin kısmi başarısızlığı.
  • Fatihim hayırlı olsun ikizler.. güle güle kullan.
    bu fiyata çok güzel performans sergilemiş sentetik testlerde..
    oyun durumunu MS etkisini görmek için yerimi aldım
  • Hayırlı olsun Fatih,güle güle kullan.Micro shuttering hissedilcegini sanmıyorum ama rakamsal olarak 2 3 oyunda eklersen daha güzel olur.

En kolay yol böyle hesaplanıyor.

• Hayırlı olsun gtx670 alma arifesinde bu inceleme iyi oldu oyun testlerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

HD 7870 ile ilgili forumda incelemeler bulunduğundan, tek kart incelemesine gerek duymadım..

Şu kısım çok net olmamış :) Ben ısrarla tek kart testleri bekleyeceğim bu kartı düşünüyorum ciddi manada çünkü
  • vay arkadaş işlemci de 400 tl gibi bir rakam için hesaplı davran. ama ekran kartına 1300 tl bayıl. olsun olsun güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

vay arkadaş işlemci de 400 tl gibi bir rakam için hesaplı davran. ama ekran kartına 1300 tl bayıl. olsun olsun güle güle kullan

niye 400 tl az mı ?..

üzerine 200 daha ekle 2. kartı al..

1500 tl 680 lightning ve vermektense 1300 tl 7870 cf için fazla değil bence..

• Oyun testlerini bekliyorum
  • öğleden sonra gine iş çıktı oyun testlerine gine başlayamadım..

ne zaman bir boşluk yakalasam ya bir iş cıkıyor yada biri yardım istiyor..
  • gayet güzel görünüyor, kasanın içi de güzel, yakışır...
  • Kartlar CF'da süper ve karşısında hiç bir tek gpu kartın duramıyacağı kesin

Güle güle kullanın, nazar değmesin. Malum herkesin isteyip de alamadığı ürünler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Kartlar CF'da süper ve karşısında hiç bir tek gpu kartın duramıyacağı kesin

hiç bir tek kart duramaz öylemi vay yavrum vay...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Braymm

Kartlar CF'da süper ve karşısında hiç bir tek gpu kartın duramıyacağı kesin

hiç bir tek kart duramaz öylemi vay yavrum vay...

Sende niye bu kadar eziklik kompleksi var? Yahu senin kartını saymıyorum bile at çöpe gitsin, 680 lightning dahi köküne kadar OC olsa 7870 CF a yetişemez

Nvidia tabanlı ve nvidia kartların yüksek sonuçlar aldığı sentetik testler de dahi 680 lightning 7870 CF a yetişemez kaldı ki o testler umrum da bile değil

1400-1500TL para bayıldın 670+su soğutma için fakat adam 1300TL ile senin kartının performansından %30 fazlasını alıyor

Bu mu zoruna gidiyor? Her konuda böle saçma işlere kalkışıyorsun. Kabul et artık

• bu sonuçları bende bekliyorum çünkü 7870 7950 ve 670 arasında kaldım bi yardımcı olun lütfen. işlemci amd fx x6 6100
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.