Maşallah şaka bi yanada hayrına göndersen hayır demem yani
Maşallah, Maşallah kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
ben parayla alıcam kanka.
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote:
Kanka in win al 10yıl garantili
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
quote:
quote:
Kanka in win al 10yıl garantili
bakalım elimdeki cooler kaça gider ki? şu hp'ı değiştirmediler ya 1000w'lık psu'yu 1200w'lığa yedek olarak tutucaz galiba.
Kanka yasal tamir süresi 20güne inecekti 30iş gününden onu araştır
quote:
ooo o zaman süper olur ya, hemen araştıralım, hafta tatilleri ile tam bir ay olur, çok da iyi olur, bir parça bu kadar beklenir mi? marsa gidip gelinir 30 işgününde
Parayi bulursam Mckhan eksiklerini tamlicam gtx580lightning 32"LCD birde sağlam Psu:)
quote:
quote:
ooo o zaman süper olur ya, hemen araştıralım, hafta tatilleri ile tam bir ay olur, çok da iyi olur, bir parça bu kadar beklenir mi? marsa gidip gelinir 30 işgününde
Kanka 1ay olmadi haberlerde izlemiştim kulak vermiştim 30iş günü tamir süresi 20güne ya düştü ya düşürülecek diye ama düşmüş olması gerek bi bak olumsuz birşey çıkarsa sızlatma:)
Resmi gazateye bak Mukteda orda yayınlanması lazım
Konu burada. Yalnız son yönetmeliğin yürürlük tarihi 24/05/2011 dir. Bu noktaya dikkat edin.
eyvallah abim, şuanda yürülükte mi? ben ürünü 28 nisanda vatana teslim ettim. yalnız 20 işgünü değişiklik yürürlüğe girdikten sonra faturası kesilen ürünler için mi geçerli yoksa fark etmiyor mu?
20 iş günü, 24.05.2011 ve sonrasında garantiye verilen ürünler için geçerli.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
yani garantisinin 24.05.2011'den önce başlamış olması sıkıntı değil yani, süper abi. bana tam metnini verebilir misin abi? vatana çok pis baskı yapıcam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR
yani garantisinin 24.05.2011'den önce başlamış olması sıkıntı değil yani, süper abi. bana tam metnini verebilir misin abi? vatana çok pis baskı yapıcam
Yanlış anlaşılma olmasın, sen ürünü ne zaman almış olursan ol, garantisi devam ediyorsa ve sen ürünü 24/05/2011 yada sonraki bir tarihte servise verirsen 20 iş günü geçerli. Ama daha 24/05/2011 gelmedi. Yani sen ürünü servise verdi isen 30 iş gününe tabi şu anda.
çok pardon abi, ben yürürlüğe girdi gibi düşündüm bize yine 30 gün iyi mi bileydim 1 ay sonra verirdim garantiye
Msi gtx580 lightning stoklarda sıkıntılıymış yokmuş tüh 3arkadaş alacağız inceleme yok ne yapalım sende almıyorsun ısmail