Şimdi Ara

..::MSI H61M-E33 İNCELEMESİ::.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maşallah şaka bi yanada hayrına göndersen hayır demem yani
  • Maşallah, Maşallah kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan

Maşallah şaka bi yanada hayrına göndersen hayır demem yani

ben parayla alıcam kanka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

quote:

Kanka in win al 10yıl garantili
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymangonca

quote:

quote:

Kanka in win al 10yıl garantili

bakalım elimdeki cooler kaça gider ki? şu hp'ı değiştirmediler ya 1000w'lık psu'yu 1200w'lığa yedek olarak tutucaz galiba.

• Kanka yasal tamir süresi 20güne inecekti 30iş gününden onu araştır
  • quote:

Kanka yasal tamir süresi 20güne inecekti 30iş gününden onu araştır

ooo o zaman süper olur ya, hemen araştıralım, hafta tatilleri ile tam bir ay olur, çok da iyi olur, bir parça bu kadar beklenir mi? marsa gidip gelinir 30 işgününde
  • Parayi bulursam Mckhan eksiklerini tamlicam gtx580lightning 32"LCD birde sağlam Psu:)
  • quote:

quote:

Kanka yasal tamir süresi 20güne inecekti 30iş gününden onu araştır

ooo o zaman süper olur ya, hemen araştıralım, hafta tatilleri ile tam bir ay olur, çok da iyi olur, bir parça bu kadar beklenir mi? marsa gidip gelinir 30 işgününde

Kanka 1ay olmadi haberlerde izlemiştim kulak vermiştim 30iş günü tamir süresi 20güne ya düştü ya düşürülecek diye ama düşmüş olması gerek bi bak olumsuz birşey çıkarsa sızlatma:)

• Resmi gazateye bak Mukteda orda yayınlanması lazım
  • kanka şu linkte nerede yazıyor 20 gün diye?

http://www.alomaliye.com/garanti_belgesi_uyg_yonetmelik.htm
  • verdiğin link eski 14 haziran 2003 diyor yeni olana bak ya da Yalçın abiyi bi özel mesaj ile yokla o daha iyi biliyor bu konuları
  • quote:

Resmi gazateye bak Mukteda orda yayınlanması lazım

beyler emin olalım da bastırayım akortek ve vatana, alalım bir adet ax1200 80 plus gold.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_47360503/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47360503

Konu burada. Yalnız son yönetmeliğin yürürlük tarihi 24/05/2011 dir. Bu noktaya dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

http://forum.donanimhaber.com/m_47360503/mpage_1/f_/key_//tm.htm#47360503

Konu burada. Yalnız son yönetmeliğin yürürlük tarihi 24/05/2011 dir. Bu noktaya dikkat edin.

eyvallah abim, şuanda yürülükte mi? ben ürünü 28 nisanda vatana teslim ettim. yalnız 20 işgünü değişiklik yürürlüğe girdikten sonra faturası kesilen ürünler için mi geçerli yoksa fark etmiyor mu?

• 20 iş günü, 24.05.2011 ve sonrasında garantiye verilen ürünler için geçerli.
  • quote:

20 iş günü, 24.05.2011 ve sonrasında garantiye verilen ürünler için geçerli.

yani garantisinin 24.05.2011'den önce başlamış olması sıkıntı değil yani, süper abi. bana tam metnini verebilir misin abi? vatana çok pis baskı yapıcam
  • quote:

quote:

20 iş günü, 24.05.2011 ve sonrasında garantiye verilen ürünler için geçerli.

yani garantisinin 24.05.2011'den önce başlamış olması sıkıntı değil yani, süper abi. bana tam metnini verebilir misin abi? vatana çok pis baskı yapıcam

Yanlış anlaşılma olmasın, sen ürünü ne zaman almış olursan ol, garantisi devam ediyorsa ve sen ürünü 24/05/2011 yada sonraki bir tarihte servise verirsen 20 iş günü geçerli. Ama daha 24/05/2011 gelmedi. Yani sen ürünü servise verdi isen 30 iş gününe tabi şu anda.

• çok pardon abi, ben yürürlüğe girdi gibi düşündüm bize yine 30 gün iyi mi bileydim 1 ay sonra verirdim garantiye
  • Msi gtx580 lightning stoklarda sıkıntılıymış yokmuş tüh 3arkadaş alacağız inceleme yok ne yapalım sende almıyorsun ısmail
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.