Orijinalden alıntı: -ExTReMe- @Mckhan... Dostum inceleme harika ve yeterince bilgilendirici olmuş emeğine sağlık
eyvallah
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Başka ürün yokmu hocam inceleme bekliyoruz mesela ekran kartı vs.
misal gtx580 lightning
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
quote:
Orijinalden alıntı: suleymangonca
Başka ürün yokmu hocam inceleme bekliyoruz mesela ekran kartı vs.
misal gtx580 lightning
Kalbimiz birmiş kanka:)Bende aynı kartın testlerini görmek istiyorum ne tesadüf:)
yok ben kartı ismailde görmek istiyorum, yoksa test görmek istesem açar mesut abinin asus 580 video incelemesini izlerim
:):):)Harbiden msi bu yıl fena aştı kendini asus mu msi mı desen msi diyorum
ben de anakartda asus, ekran kartında msi diyorum.
El Mukteda
senin ekran kartın msi gtx580 twin frozr ii değil mi yap bi incelemede gözümüz şenlensin
suleymangonca ve ben daha o kartı alıcak maddi duruma sahip değiliz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
El Mukteda
senin ekran kartın msi gtx580 twin frozr ii değil mi yap bi incelemede gözümüz şenlensin
yapayım kardeşim, istediğin benchmark olsun. söyle istediğin oyun ve benchmark'ları elimde olanları yapayım.
ayrıca yeme bizi maddi durumu yokmuş peh
quote:
quote:
El Mukteda
yapayım kardeşim, istediğin benchmark olsun. söyle istediğin oyun ve benchmark'ları elimde olanları yapayım.
ayrıca yeme bizi maddi durumu yokmuş peh
Yemez bizi maddi durum peh lafına gülüyorum :)
Bugün 2arkadaşım gtx580alacaklardı durdurdum onları lightning alalım dedim kullanıcı incelemesi bekleyelim dedim forumda kimsede yokmu ya 3kişi almayı düşünüyoruz.Adam gibi somut bir bilgi yok.Kart kimsede yok:( Birtek vatan pc de var Duyan eden alan olursa inceleme bekliyorum
Şeytan diyo git bas parayi al
19 mayısda indirim olursa alırız vatandan bi lightning bakalım bizim power cekicek mi overclocklu kartı
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan 19 mayısda indirim olursa alırız vatandan bi lightning bakalım bizim power cekicek mi overclocklu kartı
He doğru sen parayla kartı al biz sana power göndeririz:)herkez 1tl versin ortak alalım:)
süleymancım sen adama fakir mi diyorsun?
@Mckhan kanka 900MHz'e kadar sorunsuz kullanırsın, 900MHz'den sonra işlemcideki oc'u geri çekersen daha üste çıkabilir ama bu sefer de darboğaz başlar.
süleyman in win 1200w ı göndercekmiş :)
Fakir demiyorum kanka :) aramızda para toplayalım ortak inceleme yapalım diye dedim:)In win de ne gider hacı :)
quote:
göndersin nasılsa yatıyor boşu boşuna, yalnız şunu anladım ismail, 4GHz'le 4.4GHz arasında oyunlarda 1 fps fark yok iyi mi? tek kart için 4GHz her türlü yeter.
quote:
quote:
göndersin nasılsa yatıyor boşu boşuna, yalnız şunu anladım ismail, 4GHz'le 4.4GHz arasında oyunlarda 1 fps fark yok iyi mi? tek kart için 4GHz her türlü yeter.
Tek kart için 4.0ghz yeter gtx580sli 5.0ghz bile gider:)In win de göz var baksana :)
kanka imwin'de benim de gözüm var, bir nazar duası filan as ta lightning'i alınca cihazdan dumanlar çıkmasın
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda kanka imwin'de benim de gözüm var, bir nazar duası filan as ta lightning'i alınca cihazdan dumanlar çıkmasın
Maşallah de kanka zaten adamlar Endeks bilişim yenisi yeni verdi.Göz var hep üstümde zaten power a muska yaptırıcam.:)