Şimdi Ara

..::MSI H61M-E33 İNCELEMESİ::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
0
Favori
3.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dediğim gibi veriler iniyor net yavaş bu aralar akşama ya da haftasonu splayer ile dahili hd2000 yongasını test edicez.

i3 2100 de de aynı hd2000 yongası var o yüzden splayer akşama bize doğru yolu göstericek
  • splash pro
    sp player vs gpu destekli media oynaticilarla 1080p video oynatisini video halinde koyabilseydin guzel olurdu

o gpudan oyun testi istemem atari gibi gorsellikten baska birsey yapamaz

pcmark 06 yapmani beklerdik gunluk kullanimdaki degerleri az bucuk gorurduk
  • hayırlı olsun kardeşim, emeğine sağlık, bu board'u alma amacın neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Mukteda

hayırlı olsun kardeşim, emeğine sağlık, bu board'u alma amacın neydi?

Teşekkürler gerekli açıklamayı ö.m ile yaptım

ooppss

hocam bu arada elimde sadece 15" crt monitör var bu monitörde full hd mkv video oynatıcaz sorun olur mu ? ( tabi bugun inerse bu dosya 9gb veri 50kb-sn ile iniyor )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mckhan
    ooppss
    hocam bu arada elimde sadece 15" crt monitör var bu monitörde full hd mkv video oynatıcaz sorun olur mu ? ( tabi bugun inerse bu dosya 9gb veri 50kb-sn ile iniyor )

filmi daha düşük çözünürlükte oynatmanın işlemci yükü üzerinde bir etkisi varmı bilmiyorum hocam..
    hiç denemedim.. ama tahminimce çok etkisi olmaz.. fikir verebilecek seviyede sonuçlar elde edilir diye düşünüyorum
  • 3d mark 06 gpu testleri eklendi

mkv uzantılı videoları gayet akıcı oynatıyor şimdi youtube a upload yapıyorum 1 saat sonra video nun linkinide koyucam
  • ben de gigabyte'ın h57 matx anakartıyla i3 530 kullandım, dahili grafik yongası 1080p mkv'leri oynatıyordu ama yaklaşık 15 dakikada bir 1sn filan donuyordu
  • 9gb video indiriyorum ilk başta baktım inicek gibi değil 1gb mkv video indirdim onuda 20sn falan kayıt yaptım full film i kayıt yapıp çevirmeye kalksam 5-6 saatimi alıcak o yüzden hiç bulaşmadım bu işe filmin akıcılığı hakkında küçük bir video hazırladım onu upload ediyorum şimdi.
  • Cok güzel bir inceleme olmus.

El mukteda

Hocam bende i3 530'lu bir htpc sistem topluyordum film internet icin 1080p filmler var elimde takılma yapıyorsa eger bu hic iyi bir haber degil benim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gronyar

Cok güzel bir inceleme olmus.

El mukteda

Hocam bende i3 530'lu bir htpc sistem topluyordum film internet icin 1080p filmler var elimde takılma yapıyorsa eger bu hic iyi bir haber degil benim icin.

çok kısa donma yapıyordu ama bendeki anakarttan da olabilir, garip bir anakarttı oc olmama problemi filan vardı.
  • http://www.youtube.com/watch?v=AixgcFcFxq0

bişeyleri ters yaptığımın farkındayım başkasının verdiği linkten böyle film iner yani

şu benim 9gb verinin tamamlanmasını bekliyorum.
  • 1080p mkv video lar işlendi
  • gpu performansi gayet guzel duruyor

videolarda biraz ghosting tarzi bozulmalar oluyor normalde de oyle mi
  • belki full hd video yu bu kadar sıkıştırmamdan kaynaklanıyor olabilir ama oyun oynatabiliyorsa hd2000 mkv yi de sosunsuz götürür tabi şimdi imkanlar kısıtlı elimde sadece 15" monitör var
  • full hd video oynatımında cpu yükü %15 civarında geziniyor sanırım..
    eğer harici ekran kartı takarsan aynı videoyu aynı programda oynatmanı rica edeceğim..
    işlemci yükünde ve video akıcılığında senin farkedebileceğin bir fark varmı onu merak ediyorum..
    biz belki video görüntüsünden farkedemeyiz ama sedn kullanırken farkedebilirsin..
  • işlemci yükünün %9-10 luk kısmını görüntü kaydeden program alıyor zaten ( dikkatli seyderilirse görev yöneticisinde o kısmı gösterdim ) %1-2 normal windows kullanımı boşta %2-3 lük fark var 1080p mkv film %2-3 den daha fazla işlem harcıyor cpu da

aynı filmi windows media player ve görüntü kaydeden program ile açtığımda %35 lere varan bir cpu kullanımı oluyor o yüzden gücü direk olarak entegre gpu dan alıyor diyebiliriz

şu an itibari ile harici bir vga mız yok olmayacakta ( 12v kanalından 160w güçümüz var ) hd2000 işimizi gördüğü için gerekli montajı yapıp arkadaşa teslim edicem pazartesi sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 14 Mayıs 2011; 19:13:53 >

• Başka ürün yokmu hocam inceleme bekliyoruz mesela ekran kartı vs.
  • ismailcim, bende tam full hd (1920x1080 24p) bir mkv var, gom ile açtığımda %4 ile %7 arasında, MP ile açtığımda %4 ile %10 arasında ve MPC ile açtığımda %0 ile %1 arasında cpu kullanımı görüyorum.
  • El Mukteda

tekrarlıyorum görev yöneticisi ilk videoda 720hd ile izlenince gayet net gözüküyor.

Ayrıca splash pro nun sol alt kısmında gpu kullanımı ibaresi var dikkat ederseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 14 Mayıs 2011; 19:44:49 >
  • @Mckhan... Dostum inceleme harika ve yeterince bilgilendirici olmuş emeğine sağlık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.