Şimdi Ara

MSI GX70 3CC-275TR destroyer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MSİ gx70 serisine yenni bir model eklendi

Msı GX70 3CC-275TR Destroyer Notebook
    AMD A10-5750M 16GB 128GB SSD 1TB 7200rpm 2GB R9-M290X 17.3 inc Blu-Ray Windows 8

MSI GX70 3CC-275TR destroyer

ekran kartı testi crysis 3 üzerinde yapılmış

http://www.youtube.com/watch?v=odA0MYH6yOU

http://goo.gl/FkZsDV

• bu kadar güzel ekran kartına böyle işlemciyi nasıl uygun görüyorlar kafam almıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.WhıTe

bu kadar güzel ekran kartına böyle işlemciyi nasıl uygun görüyorlar kafam almıyor

evet işlemci olarak amd yerine intel kullanılsa daha iyi olurdu yada amd daha hızlı mobil işlemciler yapsaydı keşke.
  • İşlemciden kaynaklı performans farkı ne kadar olur acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

İşlemciden kaynaklı performans farkı ne kadar olur acaba

i5 den bile kötü olduğu için dar boğaza sebep oluyor
  • Bu laptopu alip kullanan varmi beyler icimizde. Yorum yapabilir mi ozellikle islemci hakkinda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu laptopu bende almayı düşünüyorum ama tek korkum işkemci tecrübesi olan arakdaşlar var mı? Darboğaz falan yapıyor mu?
  • celikates C kullanıcısına yanıt
    Uzak durunuz Msi bu laptopu piyasaya sürdüğü için dolandırıcılık suçundan davalık edilip satın alan kişilere paralarını geri ödemeli. Bir değil iki değil üç değil dört seferdir aynı formülle para kaldırdı adamlar yanlarına kar kaldı sonuçta müşteriye oldu olan
  • Teşekkür ederim yorumunuz için bu aralar gözüme başka bir şey kestirdim monster tulpar t5 v4 i7 4710HQ cpu var gtx790m gpu var nasıl laptopdur bilginiz var mı. Geçen teknoloji mağzasında laptop görevlisi nvidia 900 serisini hata olduğu için geri çekti dedi doğru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: celikates

Teşekkür ederim yorumunuz için bu aralar gözüme başka bir şey kestirdim monster tulpar t5 v4 i7 4710HQ cpu var gtx790m gpu var nasıl laptopdur bilginiz var mı. Geçen teknoloji mağzasında laptop görevlisi nvidia 900 serisini hata olduğu için geri çekti dedi doğru mu?

Uydurmuş :) Şu an 900 serisi dizüstü modelleri dünya çapında satılıyor ve henüz şikayet duymadık.
  • quote:

Teşekkür ederim yorumunuz için bu aralar gözüme başka bir şey kestirdim monster tulpar t5 v4 i7 4710HQ cpu var gtx790m gpu var nasıl laptopdur bilginiz var mı. Geçen teknoloji mağzasında laptop görevlisi nvidia 900 serisini hata olduğu için geri çekti dedi doğru mu?

Çok güzel sıkmış :) ellerinde daha öyle bir model olduğunu sanmıyorum ellerindeki stokları eritmek için böyle kurnazca taktikler uyguluyorlar. Ben monsterın tulpar modelinin t5 v.1.4.2 serili 980m ekran kartılı ürününü kullanıyorum son derece memnunum.
  • Ağzından bal damlıyor zaten laptopu istiyordum içimi rahatlatdın

• quote:

Ağzından bal damlıyor zaten laptopu istiyordum içimi rahatlatdın

geldiği gün neden slim modeli almadım diye bi an için üzüldüm ama youtubeden ilk müzik videomu açınca oh be dedim 2+1 gerçekten çok güzel bi hpnin jbli kadar olmasada beni çok tatmin etti bide slim modelden farklı olarak 8gb ekran kartı var slimde ise 4gb zaten oyun pcsnin en önemli parçası ekran kartı olunca bu fiyata bu ürün son derece memnun edici. Türkiyede çekinmeden MONSTERı tercih edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.