MSI Firmasının oyunculara yönelik çıkardığı MSI GX600, overclock özelliğine sahip. Turbo tuşu ile bir dokunuşla performansta yaklaşık % 20 artış sağlıyor.
Ürünün yurt dışı fiyatı $1,599 - $1,699. Ülkemizde ise $2.399 + KDV civarında.
Ekran: 15.4-inch screen SWXGA (1680x1050) İşlemci: 2.0GHz Intel Core 2 Duo T7300 (2.4GHz Overclocklu) HDD: 250 GB Western Digital eSATA 5400RPM RAM: 2GB RAM (PC5300, 2 x 1GB) Optik Sürücü: Super Multi DVD-Yazıcı – HD-DVD okuyabilme özelliği Portlar: HDMI, e-SATA, Four USB 2.0, FireWire 400 port, ExpressCard 54, VGA, S-Video, kart okuyucu, kulaklık, mikrofon, analog/SPDIF line-out, modem, 1Gb Ethernet Wireless: Intel 4965 Wi-Fi (802.11a/b/g/n) Ekran Kartı: 512MB DDR2 NVIDIA GeForce 8600M GT WebCam: 1.3 MP İşletim Sistemi: Windows Vista Home Premium Boyutlar: 358(U) x 259(D) x 27-32(Y) mm Ağırlık: 2.6 Kg Pil: 6-Cell 4800mAh Ekstra: Çanta, Mouse, Kulaklık MSI ACS soğutma Özel alev tattoo işlemeli Alüminyum Kilitsiz manyetik kapak tasarımı Dolby Sertifikalı 5.1 kanal yüksek tanımlı ses 4 + 1 Subwoofer Destekli Çevresel Hoparlörler Ön hoparlörler için özel tasarımlı metal ızgara
Güzel bilgiler ama sanırım dizüstü bilgisayarı siz almadınız cünki hiç kişisel yorumda bulunmamışsınız eyer dizüstü sistemi aldıysanız ve kullanıyor iseniz lüften kişisel yorumlarınızı eklerseniz sevinirim. Örnek: -Malzeme kalitesi nasıl tuş takımı kullanım acısından nasıl.. -Ekran çözünürlüğü daha fazla olması dışında canlılık nasıl memnunmusunuz ekran kaç ms süresine sahip. -Ekran kartı ramlerdi GDDR3 mü yoksa GDDR2 mi -Sistem ısısını nasıl değerlendiriyorsunuz sıcak mı yoksa normal derecedemi sıcaklık dışında fan sesi ne düzeyde -Bu sistemde NADN teknolojisi mevcutmu readyboots özelliği için.
Yukarıdaki örnekleri çoğaltmak sizin elinizde.
@cod3nam3
dediğin gibi dizüstüne sahip değilim. sadece edindiğim bilgileri paylaştım.
acaba overclock özelliği koymak yerine t7700 işlemci koysalar nasıl olurdu?sanki bana biraz gösteriş gibi geldi bu.Ama makine güzel gibi.Paylaşım için sağol