Şimdi Ara

msi gtx970 oyun hediyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar vatan computerden msi gtx 970 4g aldım. nvidianın sitesinde 2 tane oyun hediyesi olduğu yazıyo oyunun kodlarını nereden alabilirim

• mertbdogan M kullanıcısına yanıt
    ekran kartın ahyırlı olsun güle kullan.
    aldığın yerle görüş yardımcı olurlar sana.. bence
  • Bnde aynısında aldm. kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com a faturanın resmini çekip yollayn. The witcher ve batman oyun keylerini mailinize gönderiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler attımda cevap gelmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cw sorunu çıktımı acaba aldiğiniz kartta ? bende 970 düşünüyorum da güvenemiyorum . Asus la MSi arasında kaldım , eğer test ettiyseniz belirtir misiniz ?
  • üste 400 daha koyup amazondan 980 almak varken 970 niye :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekhmet95

üste 400 daha koyup amazondan 980 almak varken 970 niye :(

arasında 10 15 fps fark ediyor değer mi 400 liraya
    gider ssd alır daha iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/mesaj/mesaj_gonder.aspx?lang=tr-TR

buradan açılan formu doldurun. Konuyu sipariş/teslim sonrası deyin.(çok ta önemli değil)

durumunuzu kısaca anlatın ve mesajın sonuna aşağıdaki linki de ekleyin. Bu linki oyunu vermek zorunda olduklarının kanıtı gibi düşünebilirsiniz.

www.nvidia.com.tr
    NVIDIA GeForce RTX Destekli En Sevdiğiniz PC Oyunlarına Göz Atın
    http://www.nvidia.com.tr/object/the-witcher-wild-hunt-pc-game-tr.html#gameContent=3

Mesajınıza cevap gelmezse ya da direk telefon edeyim derseniz de 0850 222 56 56 – Vatan Computer Çağrı Merkezi

• 970 kadar sorunlu bir kart mı var piyasada. cw ve 3.5 gb cabası.
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    teşekkürler fatura bilgilerimi ve fotosunu istediler yarın yollicam
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesRuhu

Cw sorunu çıktımı acaba aldiğiniz kartta ? bende 970 düşünüyorum da güvenemiyorum . Asus la MSi arasında kaldım , eğer test ettiyseniz belirtir misiniz ?

max payne 3 filan oynadım pek rahatsız edici bi ses duyamadım tam test edince yazarım
  • mertbdogan M kullanıcısına yanıt
    yolladım oyun kodu geldide witcher steame eklenmedi gog galaxy diye bi yere aktifleştirilde batman steam e size de mi öle oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesRuhu

Cw sorunu çıktımı acaba aldiğiniz kartta ? bende 970 düşünüyorum da güvenemiyorum . Asus la MSi arasında kaldım , eğer test ettiyseniz belirtir misiniz ?

coil whine ı yeni farkettim çok az bi ses galiyo yüksek fps lerde, fakat kasanın fanından duyulmuyo kapağını açıp kulağıma getirdiğimde duydum
  • 19 mayısta yolladım hala dönmediler. ne yapmam lazım ? resmi çekip yolladım üstüne herşeyi tam girdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauser ll

19 mayısta yolladım hala dönmediler. ne yapmam lazım ? resmi çekip yolladım üstüne herşeyi tam girdim

kampanyaoyun@vatanbilgisayar.com a fatura adı ürün modeli seri no fatura fotosu yollayın cevap vericeklerdir ben yolladım 20 dk sonra kodlar geldi
  • bende hepsi burada'dan almıştım kod için iletişim yerine yazdım yolladılar sonra batman hediyesi oldugunuda ogrendim yine istedim yine verdiler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.