Şimdi Ara

MSI GTX1070 Coil Whine ve Vatan Bilgisayar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    iade edilmiş ürün olma ihtimali yüksek ben yinede moralinizi bozmayayım
    kutu içinde hasar varsa dediğiniz gibiyse o kutu kurcalanmış veya açılmış
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    tek fanın üzerindeki naylonun kenarlarında da açılma var ki daha poşeti açmadım ben yarın vatanda yaptırıcam montajı kendileri açsınlar bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSliyiz0935

tek fanın üzerindeki naylonun kenarlarında da açılma var ki daha poşeti açmadım ben yarın vatanda yaptırıcam montajı kendileri açsınlar bakalım

kesin açılmış o zaman o

sıkıntılı bir durum bu
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    İade edicem büyük ihtimal telefon üzerinden almıştık ama internetteki kurallar geçerli mi iade alırlar mı ki

• Asus 1070 strix ve 144hz monitör kullanıyorum en ufak bir CW sorunu yok ama aynı model kart kullanan birinin mesajını görmüştüm onda azda olsa varmış yani CW siz kart biraz şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GSliyiz0935

İade edicem büyük ihtimal telefon üzerinden almıştık ama internetteki kurallar geçerli mi iade alırlar mı ki

evet geçerli. telefondan yapılan satışlar da internet satın alımlar gibi mesafeli satış sözleşmelerine girer. eğer ürünü telefon üzerinden aldıysanız 14 gün cayma hakkınız var

• quote:

Orijinalden alıntı: MsSsS

Asus 1070 strix ve 144hz monitör kullanıyorum en ufak bir CW sorunu yok ama aynı model kart kullanan birinin mesajını görmüştüm onda azda olsa varmış yani CW siz kart biraz şans işi.

doğrudur. dediğiniz gibi tabi ki biraz şans ama... asus kartlardaki cw problemi ihtimali diğer kartlara göre daha düşük.

• Yalnış genelleme.2 adet 970 iade ettim asus yamamen şans

• Ben cw oldugunu dusunmuyorum kartindaki ses normal

• şahsen rahatsız edici derecede cw olduğu düşünmüyorum (video'ya istinaden),ancak para sizin,tercih sizin,içiniz rahat etmediyse kesinlikle değiştirin tabii ki,hele hele şu günlerde para kesinlikle kolay kazanılmıyor...

gelelim vatan bilgisayar denen çapulculara;
    bakın arkadaşlar vatan bilgisayar içerisinde çalışan elemanların bilgi seviyelerini 10-15 dk sohbet ederek veya uzaktan bir süzerek ne kadar yetersiz ve ciddiyetsiz,para kazanma mecburiyetinden yaptıklarını kolaylıkla anlayabilirsiniz.
    bu olay konumuzla direk olarak alakalı olmayabilir ancak dolaylı olarak,bu tür gelişmeleri ve yenilikleri arada bir de olsa iş icabı (hani bu işi yapıyorlar ya!) takip eden birisi,ki bu kişi mağaza yöneticisi falan olmasına da gerek yok,ben bir OEM bölümü çalışanı olsam,ne kadar üst-ast ilişkisi olursa olsun,bu tür bir durumda müşteriyi mağdur etmeme adına üstümü-yöneticimi hiç tereddütsüz karşıma alırdım...çünkü bu iş öyle 1-2 kişiden birşey olmaz,olabildiğince yokuşa sürün mantığıyla olacak iş değil zira harcanan miktarlar çok ciddi miktarlar ve bu tür mağduriyetler özellikle internet ortamında oldukça geniş yankılanabiliyor.

sanırım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir,bu adamların zihniyeti ben bildim bileli bu şekilde ve değiştirmeye dairde bir işaret göremiyorum.çözüm basit,ufak tefek çarçöp haricinde herhangi bir alışverişde bulunmayacaksınız olup bitecek.
    orada kapı gibi inventus var,her ne kadar bazen kendileride fiyat konusunda sapıtsalarda,sonuçta mağduriyet yaşama şansınızın bir hayli düşük olduğunu tahmin ediyorum.

geçmiş olsun...

• Milletin cevabına ok yazan adam kendisini önceden yazdığı sayfanın linki ile savunur tabi ki.Peki-ok orta düzeyli gelirlilere yazmışsın dememi bekliyor olabilirsin.Bekleme.Kafası güzelmiş.

• vatan bilgisayarın kötü olduğunu birçok insan biliyor zaten ama seçeneği olmayan insanlarda var tutupta 2000 tllik kartı internetten sipariş etmek istemeyen gidip bir mağazadan almak isteyenler var vatanın açık kalmasının tek sebebide bu zaten her ilde 3 5 şubesi var tek avantajları o onun dışında tek bir artıları yok ama insanlar bazen mecbur oluyor nakit para ile almak isteyeni oluyor netten almak isteyipte kredi kartı limiti yetmeyen oluyor bunlarıda göz ardı etmemek gerek bunlar pahalı parçalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

quote:

Orijinalden alıntı: amirililyaz

https://www.reddit.com/r/nvidia/comments/4oqy44/gtx_1080_coil_whine/

https://www.youtube.com/watch?v=Pq_nJoVpon8
    gtx1080 de cw mevcut.

https://www.youtube.com/watch?v=PJ2If0jxhio
    yine başka bir gtx1080 de cw mevcut.

GTX 1080'de Coil Whine Vakaları Baş Gösterdi
    teknosat isimli site

GTX 1080 Coil whine?
    overclock.net

http://forums.evga.com/GTX-1070-coil-whine-m2499485.aspx
    gtx 1070 de çıkan cw, evga'nın kendi forumu.

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=408505
    gtx 1070 msi cw konusu

gtx1080 ile gtx 1070 de deli gibi cw var. o kadar konu varken kimse nvidiaya laf söyletmiyor :D
    sesi azaltıp çoğaltabilirler, denk gelir birisine çok aşırı derecede cw çıkar. bu çözüm değil.
    cw sorunu bitmedi.

bana hediye gtx1080 gelse cw sesinden ötürü ya satarım. yada birine hediye ederim. ( arkadaşa 1500'e nakit satarım oda gider 2000'e satar :D ) sonuçta herşey oyunda iyi fps almak değil.
    ben cwli ekran kartlarına para vermem. en azından 1000 liralık bir ekran kartı olsa cw çok çok az olsa alınır ama, bu şekilde ben almam.
    ben cw sesini sevmiyorum.

ama aksine 1070 ile 1080 yok deniyor olanlarda başka ülkede iade ediyorlar bizde ise sorun olarak görülmüyor
    tabi yaşayan bilir o tiz sesi adamı delirtiyor geceleyin oyun oynarken

veya bu sorundan dolayı iade edilen kartlar kutulanıp tekrar avrupa ülkesi olmayan ülkeme gönderiliyor acaba

aynen üstadım haklısınız.

• Teşekkürler hocam cw çıkmazsa vermeyi düşünmüyorum ama çıktığı anda işim direk aramak olucak

• Benim mesajımı görmüş olabilir . CW çok az miktarda asus 1070 strix. Tabi bunlar şans işi biraz da değişim falan olursa asus ile şansını deneyebilirsin. Tabi bende az olması arkadaşta hiç olmaması sana referans olmasın. Umarım durum düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4ris

şahsen rahatsız edici derecede cw olduğu düşünmüyorum (video'ya istinaden),ancak para sizin,tercih sizin,içiniz rahat etmediyse kesinlikle değiştirin tabii ki,hele hele şu günlerde para kesinlikle kolay kazanılmıyor...

gelelim vatan bilgisayar denen çapulculara;
    bakın arkadaşlar vatan bilgisayar içerisinde çalışan elemanların bilgi seviyelerini 10-15 dk sohbet ederek veya uzaktan bir süzerek ne kadar yetersiz ve ciddiyetsiz,para kazanma mecburiyetinden yaptıklarını kolaylıkla anlayabilirsiniz.
    bu olay konumuzla direk olarak alakalı olmayabilir ancak dolaylı olarak,bu tür gelişmeleri ve yenilikleri arada bir de olsa iş icabı (hani bu işi yapıyorlar ya!) takip eden birisi,ki bu kişi mağaza yöneticisi falan olmasına da gerek yok,ben bir OEM bölümü çalışanı olsam,ne kadar üst-ast ilişkisi olursa olsun,bu tür bir durumda müşteriyi mağdur etmeme adına üstümü-yöneticimi hiç tereddütsüz karşıma alırdım...çünkü bu iş öyle 1-2 kişiden birşey olmaz,olabildiğince yokuşa sürün mantığıyla olacak iş değil zira harcanan miktarlar çok ciddi miktarlar ve bu tür mağduriyetler özellikle internet ortamında oldukça geniş yankılanabiliyor.

sanırım söylemek istediğimi anlatabilmişimdir,bu adamların zihniyeti ben bildim bileli bu şekilde ve değiştirmeye dairde bir işaret göremiyorum.çözüm basit,ufak tefek çarçöp haricinde herhangi bir alışverişde bulunmayacaksınız olup bitecek.
    orada kapı gibi inventus var,her ne kadar bazen kendileride fiyat konusunda sapıtsalarda,sonuçta mağduriyet yaşama şansınızın bir hayli düşük olduğunu tahmin ediyorum.

geçmiş olsun...

inventus izmir ankara gibi şehirlere de birer şube açsa, ben inanıyorumki bilinçlenen tüketicilerle çok daha iyi işler yapabilirler.

• Inventus disinda bas agritmayan online firmasi var mi ?
  • eric13 E kullanıcısına yanıt
    sinerji veya eksen sipariş verenler çoğunlukla memnun kalıyor.
  • Vatandan ürün alınmaz ya artık bende almayacağim teknik servis rezalet iş bilmiyolar bilgisiz insan çok çalışanlarda gidip internetten alın bir sürü bilgisayar parçası satan site ve bilgisayarcılar var daha iyi hizmet sunuyorlar hem

• 144 hz destekli monitörüm var + Asus GTX Rog Strix GTX 1070 psu ise Corsair CS750m sahibiyim hiç yaşamadım böyle bir sorun ve coil Whine sorununa bir o kadar hakimim.

Eski bilgisayarımda bu sorunu Riva Tunner kullanarak 140fps sabitleyerek çözmüştüm. Denedin mi böyle bir şeyi?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.