Şimdi Ara

MSI GTX1070 Coil Whine ve Vatan Bilgisayar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
0
Favori
3.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaslar servis iade degisim karari verdi ve bugun itibariyle de vatan bilgisayardan mesaj aldim urununuz iade alinacaktir seklinde.

Vatan bilgisayar magazasina gittim ve servis kararina istinaden bedel iadesini yaptilar.

Bu sesin normal oldugunu veya bunun bir problem olmadigini soyleyen çok bilgili forum uyeleri icin umarim bu olay bi emsal teskil eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin adına sevindim hocam biraz geç olsa da çözmeleri güzel.

Şimdi asıl soru şu yeni bir 1070 mi alacaksınız yoksa model değişikliği olacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

6 gün önce satın aldığım kartta rahatsızlık verici derecede coil whine problemi var.

Bu videoyu, dün doom oyunu açıkken kaydettim. Yüklediğim videoda 4K seçeneği de mevcut daha berrak ses için.

Bugün Vatan'a gittim fakat maalesef mağaza müdürüyle bile konuşmama rağmen 1 haftası bile dolmayan ürünü iade kabul etmediler ve servis raporu gerekli diyerek işi yokuşa sürdüler.

Ürünü servise gönderilmek üzere vatana bıraktım. Ortalama 20-25 günüm kaybolmuş olacak.

Ya vatandan ürün almayın, ya da ürünün ödemesini yapmadan önce ürünü test ettirin.

Vatan pişmanlıktır.

Arkadaşlar Başbakanlık İletişim Merkezi'ne, İstanbul Ticaret Odası'na ve Edirne Ticaret Odası'na şikayetimi ilettim. Gelen cevapları yine burada paylaşıyor olacağım.

MSI GTX1070 Coil Whine ve Vatan Bilgisayar

MSI GTX1070 Coil Whine ve Vatan Bilgisayar

vatandan alicakdim hepsi buradadan alicam sanirim msi yerine asus daha mantikli

• okadar yerden alışveriş yaptım garanti konusunda vatan gibisi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HaCKereN

Senin adına sevindim hocam biraz geç olsa da çözmeleri güzel.

Şimdi asıl soru şu yeni bir 1070 mi alacaksınız yoksa model değişikliği olacak mı ?

Asus gtx1070 strix rog oc versiyonunu aldim. Teslim edilmesini bekliyorum :)

• Bu sefer nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Bu sefer nereden aldınız?

Ebrar bilgisayardan aldim bu kez

• Vatan dan aldıklarım modem- optik kablo ve ses kartıdır. O fahiş fiyatlara bunları ucuz aldım gıydırık usb ses kartına bile 30 lira istemişlerdi ebaydan alsam 3 dolara alırdım herhalde ama 2 ay bekleyemezdim.

Sinerji-İnventus-Teknobiyotik-Nova-eksen-sanalmarketim-netsipariş-webdenal-nanokatolog varken ebrar da varda hiç alışveriş yapmadım oradan.
  • Shuttering varmi onuda bir test edin msi ile direk siz görüşün bence vatanla uğraşmayin msi gidin gerekirse biraz üsteleyin belki birebir değişim yaparlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Shuttering varmi onuda bir test edin msi ile direk siz görüşün bence vatanla uğraşmayin msi gidin gerekirse biraz üsteleyin belki birebir değişim yaparlar

Ucret iadesi aldim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: NoSky

Bütün eleştirileri okuyorum, mantıklı yönlerini arıyorum ve düzgünce cevap vermeye çalışıyorum lakin...

Ben şu an en çok neye şaşırıyorum biliyor musunuz?

Rahatsız edici bir ses çıkartan kart var ortada ve yeni alınmış. Ayıplı mal olduğu bariz belli ki servisler bile genellikle değişimini-iadesini yapıyor.

Ama hala buradaki bazı insanlar, firmayı tutup, firmayı savunuyor.

Arkadaşlar, insanların ortada bir gerçek varken inadına haksız olanı savunmanın bir kaç açıklaması vardır, ya orayla bir anlaşman bir kazancın vardır ekmek yediğin yeri koruyorsundur ya da farklı olma çabası içindesindir.

Şu kibirlerinizi bir kenara bırakın ve gerçekten kendinize karşı dürüst olun.

Kaçınızın başına böyle bir durum geldiğinde, bu durumu hiç canı sıkılmadan, morali bozulmadan kabullenip yutabilir ve ses çıkarmaz?

Arkadaşlar biz tüketiciyiz. "Tüketici". Cebinizden para çıkıyor. Bir ay boyunca çalıştığınız emeğinizi, kendinize bir hobi olarak gördüğünüz oyununuzu kafanız rahat bir şekilde oynamak için ekran kartına, işlemciye ve ya başka bir şeye veriyorsunuz. Bu emeğinizin karşılığını almak istemiyor muyuz hepimiz?

Ya öyle ki düşünebiliyor musunuz, oy vererek seçtiğimiz milletvekilleri bizi bu satıcılara karşı korumak için kanun çıkarmış. "Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun"

Ben hala buna rağmen, satıcıyı savunanları anlamıyorum. Arkadaşlar bu firmalar yıllık sizin aklınızın alamayacağı cirolarla kar ediyorlar. Siz değil misiniz diğer konularda vatan bilgisayar fiyatları yüksek tutuyor, yeni kartlar geldiği zaman bizi kazıklamaya çalışıyor diye?

Burada Vatan Bilgisayarı koruyan kişiler; benim düşünceme göre ya bu firmanın çalışanları ya da bilgisayar donanımları satan bir yerde çalışıyorlar ki millette olumsuz algı yaratıyorlar. Yoksa bu yorumlarının başka açıklaması yok.

Hocam koruma değil aslında vatan kendi yapıyor öle iade kotasi var onu geçince kendi ceplerinden gidiyor iade almamak için elinden gelen herşeyi yapmak zorunda vatan hele hele pahalı bişiyse bak eğer aldığın 20liralik bişi olsa dert etmez hemen değiştirirlerde yada iade alirlardi ama 2000liralik mal olunca olmakdik sorun cikariyorlar olay bundan ibaret

• coil whinecılar bir bitmedi gitti ya... olamaz böyle birşey
  • vatandan asus r9 380 aldım ilk günden dengesiz çalışıyordu vakitsizlikten 2 hafta sonra götürdüm garantiye yolladık 9 günde cavap geldi salı yenisini verecekler.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.