Şimdi Ara

msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Çok iyi olur bekliyorum hocam. Ben sımdılık ustte arkadasın onerdıgı gıbı yaptım bakın bu sıtedekı gıbı:http://www.hardocp.com/article/2012/07/23/msi_geforce_gtx_680_lightning_video_card_review/3
  • evohan kullanıcısına yanıt
    Bendede suan o cizgiler yesıl kendısı otomatık hızı dusurup yukseltıyor.

Pekı stabıl calsıtıgını nasıl anlıcam hocam bende gpu-z programı var

orda rakamlar degısıyor sabıt degıl.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    bu sitedeki ayarlara çok güvenmiyorum ben. benim sistemde çok hata vermişti. biraz abartı değerler yapıyorlar insan heyecan yapıyo gerçekte çalışması zor ihtimalleri gösterebiliyorlar.

ancak tabi ki denemek lazım, her kart birebir aynı kartlarda olsa farklı üretim bandından çıktıysa farklı seviyelerde çalışabiliyorlar.

deneyin, olmazsa biraz ayarları kısarsınız...
  • n1ghtr4v3n kullanıcısına yanıt
    Keşke anlasam, yaptım ama nasıl deniycem ne nasıl olması lazım bilmiyorum

stabıl olup olmadıgını ıyı calısıp calısmadıgını nasıl bılebılırım? bırsey daha sorucam hızı sureklı degısıyor mhz si bu normalmı sabıt degıl mesala ıslemcım 4.2 de sabıt calısıyor ama ekran kartı oyle degıl
    gpu z sensordan bakıyorum hız sureklı oynuyor sabıt degıl mesala 160 dan 1500 e cıkıyor 800 e ınıyor sonra boyle sureklı degısıyor, reset yapıp kendı ayarına cevırdım yıne oynuyor bunun sebebı ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

gpu z sensordan bakıyorum hız sureklı oynuyor sabıt degıl mesala 160 dan 1500 e cıkıyor 800 e ınıyor sonra boyle sureklı degısıyor, reset yapıp kendı ayarına cevırdım yıne oynuyor bunun sebebı ne ?

keepler boost , gpu ya yüklenildice artar mhz ama belli bit süre birşey apmadan beklersen sabitlenmesi lazım
    Sabitlenmedıler pekı bu ozellıgın zararı varmı boyle hızı dusuk kalkıyor
  • quote:

Sabitlenmedıler pekı bu ozellıgın zararı varmı boyle hızı dusuk kalkıyor

afterburner değerlerinin nasıl yaptın birde gpu-z den ss alıp koy bakalım
    ayarları aynı bu lınkte yazılanlar gıbı yaptım.
    http://www.hardocp.com/article/2012/07/23/msi_geforce_gtx_680_lightning_video_card_review/3

şuan sabıtlenmış gıbı duruyor ben 4 farklı resım aldım.
    1- mınımum
    2 maxımum
    3 avarage
    4 current

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 19 Kasım 2013; 19:44:11 >

• @12 Angry Men

boşta GPU kullanan birşey yoksa o dğerler sabit durur kendi kendine oynuyorsa bir şeyler işlem yapıyordur , Afeterburner ı açtığında sağdaki hardware monitor den de bak işlemci ve bellek hız grafiği var orada

bu ayarlarla unigine valley de dediğim gibi test yap şimdi fan ı 100% yapmana gerek yok onuda dediğim gibi ayarlayabilirsin
    Hani siz bana fanın çevresi yeşil renk olsun dediniz o ne işe yarıyor hocam?

birde hızlandırmak ıcın core clock'umu artırıcaz yoksa memory clock mu? bılgınız varsa soylermsınız lütfen

Buda msi afterburner resmim nasıl gözüküyor biraz daha hızlandırmak ıcın nelerı artırabılırım?

msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim?
  • @12 Angry Men

kardeş sorunlarının hepsini cevapladık sayfada iyice , bir oku ... çunkü hep aynı şeyleri soruyorsun :) core ve mem değerlerini arttırırsan kart hızlanacak işte ne kadar arttıtıp artıramayacağına da dediğim testi yaparak kendin karar ver fanı zaten 2-3 kere yazdım herhalde
    teşekkür ederim hocam, birşeyi anlamadım neden core hızıyla memory hızı esıt artırmıyorlar
  • quote:

Arkadaşlar bu kart hazır hızlandırılmış şekilde geliyor diyebiliyorum yanlışsam düzeltin, bunu extradan nasıl hızlandırabılırım fazla bılgım yok bu konularda sadece yenı oyunlarda daha fazla performans almak ıcın kartı hızlandırmak ıstıyorum, bu kartı kullananlar veya bılenlerden yardım beklıyorum.

selam hocam,

her ne kadar benim kartım 680 lightning değil de 770 lightning de olsa temelde ikisi aynı kartlar dolayısıyla ayarlar için fark yaratmayacaktır.

siz ayarların aynısını deneyin bir, sorunuz olursa bakarız çaresine...

kolay gelsin.
     msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim? msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim? msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim? msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim? msi gtx 680 lightning'i msi afterburner'dan nasıl OC. yapabilirim?

• GPU-Z resmi koyarmisin buraya, bir de ASIC quality degerini bizimle paylassan iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Statistik -- 21 Kasım 2013; 3:36:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.