Şimdi Ara

MSI GTX 680 LIGHTNING Ekran Kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 MSI GTX 680 LIGHTNING Ekran Kartı
    Ekran kartı satılmıştır. İyi forumlar.

Merhabalar,

MSI GTX 680 LIGHTNING ekran kartımı satıyorum. Kartın herhangi bir problemi yoktur ve sorunsuz çalışmaktadır.

Bu ekran kartı çıktığı dönemde diğer Gtx 680'ler arasında en pahalısıydı. Kartı 2012 yılında Newegg'den 600 dolara aldım. Benden başka kullanan olmadı.

Oyun performansı yaklaşık olarak Gtx 1050ti'a denktir.

Teknik özelliklerine MSI'ın kendi sitesinden bakabilirsiniz: https://www.msi.com/Graphics-Card/N680GTX_Lightning/Specification

Ekran kartının kutusu mevcuttur. Fiyatı 750 TL'dir.

İstanbul Kadıköy tarafından elden verebilirim veya önce havale sonra kargo şeklinde de gönderebilirim. Fiyat şu an için sondur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Emsalleri 400 500tl ye satılıyor fprumda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Varsa o fiyata bu kartın emsali alabilirsin. Ben araştırmamı yaptım ve bu fiyatı belirledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_tr2 -- 19 Aralık 2020; 4:32:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KEREM04283

Emsalleri 400 500tl ye satılıyor fprumda
    Emsalleri hangi kartlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: swirdless

Emsalleri hangi kartlar?

Alıntıları Göster
    GTX 960 bu kartın rakibi sayılabilir. Amd tarafında ise r9 280x diyebiliriz. Kart gerçekten eski olduğu için satıcı revize ederse daha rahat satar fakat 400TL'ye de sağlam GTX 680 bulabilen varsa kaçırmasın.
  • Bu kartı seneler önce 400 tlse satmıştım lightning iyi kart ama 2gb olması düşük bu ilk çıktığında bazı eşekler 2gb bunu alcağıma 4 alırım 2 hiçbir şeye yetmez diyordu aklıma o geldi bende onlardan daha yüksek fps ile oynuyodum maziye bak ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Justruling10

GTX 960 bu kartın rakibi sayılabilir. Amd tarafında ise r9 280x diyebiliriz. Kart gerçekten eski olduğu için satıcı revize ederse daha rahat satar fakat 400TL'ye de sağlam GTX 680 bulabilen varsa kaçırmasın.

Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: swirdless

Emsalleri hangi kartlar?

Alıntıları Göster
    https://forum.donanimhaber.com/satildi-asus-gtx680-2gb-ddr5-256bit-dcii-oc--146684939

500tl ye aldım

• quote:

https://forum.donanimhaber.com/satildi-asus-gtx680-2gb-ddr5-256bit-dcii-oc--146684939

500tl ye aldım

Alıntıları Göster
    Bu kartı satan arkadaşla konuştum ederinin altında sattığını belirtti ve en az 650 liraya satmam gerektiğini söyledi.

• 750 TL nin üzerine 50-100 daha koyup daha yeni daha iyi kart almak mümkün değil mi ?
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    tabikide. ama turuncu siteye hoşgeldiniz.
  • türkerrr kullanıcısına yanıt
    İlanı açalı henüz 2 gün oldu, duruma göre fiyatı güncelleyebilirim. Lütfen kartla ilgilenmeyen arkadaşlar ilanı kirletmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_tr2 -- 20 Aralık 2020; 0:56:10 >
  • kadir_tr2 kullanıcısına yanıt
    Kendinizi kandırmayın 750 tl ye pahalı bu kart

• quote:

Kendinizi kandırmayın 750 tl ye pahalı bu kart
    Bir üstte yazdığım mesajımı okuyabilirsiniz.
  • Ekran kartı satılmıştır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.