Şimdi Ara

HyperX Cloud Flight Kablosuz Oyun Kulaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Bağlantı Tipi #Kablosuz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 HyperX Cloud Flight Kablosuz Oyun Kulaklığı
    Kulaklık satılmıştır, iyi forumlar.

Merhabalar,

HyperX Cloud Flight Kablosuz Oyun Kulaklığını satıyorum.

Ürün sıfır ayarındadır. Padlerin deri kokusu bile duruyor. Kutu içinden çıkan tüm aparatlar mevcuttur ancak kutusu yoktur.

Ürünü bir arkadaşımdan aldım, kendim kullanmayacağım için satıyorum. Arkadaşım ürünü 1 ay kullandı ve başka bir kulak içi kulaklığa geçtiği için kullanmayı bıraktı. 29.03.2019 tarihinde İtopya'dan almış. Pili 30 saate yakın gitmektedir.

Ürünün kutu içeriği:
    - HyperX Cloud Flight Kablosuz Oyun Kulaklığı
    - USB wireless adaptörü
    - Mikrofon
    - 3.5mm jak kablosu
    - Usb şarj kablosu

İstanbul Kadıköy tarafından elden verebilirim veya önce havale sonra kargo şeklinde de gönderebilirim. Fiyatı 700 TL'dir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Fiyat güncellenmiştir.
  • Merhabalar iyi günler, ürünün hala garantisi ve faturası var mı ? Arkadaşınız 1 ay kullandıktan sonra siz ne kadar kullandınız?
  • samsepiol S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşıma sordum e-Arşiv Faturası varmış ve İtopya garantisi devam ediyor. Arkadaşım 1 ay kullandıktan sonra başka kulaklığa geçtiği için hiç kullanmadı. Ben ilanı açtığım tarihte yani 1.5 hafta önce kulaklığı ondan aldım ve sadece test amaçlı 1-2 saat denedim, onun dışında ben de hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_tr2 -- 4 Ocak 2021; 17:39:27 >
  • Kulaklık satılmıştır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HyperX Cloud Sonrası Kulaklık
    5 yıl önce açıldı
    Hyperx Cloud 2 (Kablolu)
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.