Şimdi Ara

MSI GTX 580 Twin Frozr II [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Ürün "Urzais100" nikli arkadaşımıza satılmıştır.
    Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanın.

Kart 1 aylık olup, garantiden değişimi gelen sıfır ayarında karttır.
    İnventus faturalı olup, kutu içeriği tamdır.
    Hız aşırtma yapılmamıştır.
    20 ay daha garantisi vardır.
    Takas seçeneği yoktur.

MSI GTX 580 Twin Frozr II [SATILDI]

Fiyat: 900 TL

İstanbul ve İzmir içi elden, diğer şehirlere ödeme alındıktan sonra kargolanacaktır.
    Kargo yoluyla gönderimler için, kutu zarar görmeyecek şekilde itina ile paketlenecektir.
    Kargo ücreti bana aittir.

Lütfen, ilana zarar verecek ve tartışmaya sebep olabilecek yorumlar yapmayın.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 12 Eylül 2011; 14:01:06 >

• güvenilir satıcı,
    güzel fiyat, güzel ürün.
  • satıcı gerçekten güvenilir ama fiyat şöyle 50 tl gibi yüksek geldi bana siz bilirsiniz tabi iyi satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

satıcı gerçekten güvenilir ama fiyat şöyle 50 tl gibi yüksek geldi bana siz bilirsiniz tabi iyi satışlar

Kart 1 ay önce garanti kapsamında değimden gelen yeni kart ve kısa süre kullanıldı sadece. Öyle olmasaydı 850 olarak çıkacaktım ilanı, çünkü kart 1 aylık değil de 3.5 aylık olmuş olacaktı. Bu kartı alan kişi sıfır kart almış gibi düşünsün kendini. Çünkü değişimden geldiğinde ambalajı dahi açılmamış olarak gelmişti. Hele hele bu tür özel soğutmalı modellerin hız aşırtma yapılmamışını bulmak imkansız gibi birşey, bu karta ise hiç yapılmadı.

Bazı kartları kimi müşterilerine deneyerek veriyor firmalar. Mesela bendeki Lightning'i aldığımda kutusu açılmıştı ancak faturası o gün aitti, belli ki mahcup olmamak için deneyerek vermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

satıcı gerçekten güvenilir ama fiyat şöyle 50 tl gibi yüksek geldi bana siz bilirsiniz tabi iyi satışlar

Kart 1 ay önce garanti kapsamında değimden gelen yeni kart ve kısa süre kullanıldı sadece. Öyle olmasaydı 850 olarak çıkacaktım ilanı, çünkü kart 1 aylık değil de 3.5 aylık olmuş olacaktı. Bu kartı alan kişi sıfır kart almış gibi düşünsün kendini. Çünkü değişimden geldiğinde ambalajı dahi açılmamış olarak gelmişti. Hele hele bu tür özel soğutmalı modellerin hız aşırtma yapılmamışını bulmak imkansız gibi birşey, bu karta ise hiç yapılmadı.

Bazı kartları kimi müşterilerine deneyerek veriyor firmalar. Mesela bendeki Lightning'i aldığımda kutusu açılmıştı ancak faturası o gün aitti, belli ki mahcup olmamak için deneyerek vermişlerdi.

anladım kardeşim o zaman haklısınız kusura bakmayın ilanızı kirletmek gibi bir amacım zaten yoktu :) hayırlı satışlar kart gerçekten güzel bende direct cu II kullanıyorum bakalım bizim kart ne olucak

• Birbirimizi gıyaben tanıyoruz, niyetinizi biliyorum.
    Nema problema
  • mürsel abim kral adamdır, hayırlı satışlar abi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler dostum, sağol.
  • Kart güzel, benim siteme fazla gelir şuan için ama düşünenler için sıfır ve bu fiyata özel soğutmalı çok iyi.
  • Hayırlı satışlar. Bu soğutma hem serindir hem sessiz.
  • Ürün "Urzais100" nikli üyeye rezervedir.
  • tarafımdan alınmıştır.

Ürün açtığımda sıfırdan farksızdı... Söylendiği gibi kart tertemizdi..

Güvenle alış-veriş yapabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urzais100 -- 12 Eylül 2011; 11:31:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.