Şimdi Ara

msi gtx 1080 gaming x anlık gpu kullanımı çakılması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Hocam sisteme temiz bir format atın deneyin. Eğer ki hayla aynı sorun devam ederse. Ekran kartında sorun olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.
  • badmobil kullanıcısına yanıt
    şuan format atma şansım yok hocam pc oyun dolu ağzına kadar ben ekran kartı olduğuna eminim çünkü satıcı iyi bi kart olsa bana bunu nispeten ucuza vermezdi garantiyi denesem sorun yok deyip yollucaklar belkide ama bilgisayara 50 liralık görüntü veren bi ekran kartı alıp idarelik bunuda garantiye yollucam gibi duruyor şuan en azından şansımı denemiş olurum
  • söylemeyi unuttum satıcı bununla mining de yapmış
  • SSD'den bir oyun deneyin. Ben RE 2'yi HDD de oynayamadım resmen mesela... SSD'ye attım anlık stream takılmalarının hepsi gitti. Bad sector olmak zorunda değil, erişim süreleri düşebiliyor, farklı sıkıntılar olabiliyor. SSD ile deneyin bir geri dönüş yapın.
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    hala garantisi varsa direk yollayin, yoksa satici bu kartin uzerinden gecmistir. 3 aylik mining ortalama 1 senelik oyuncu kullanimina denk geliyor saat olarak. Bir de garantisinin bittigini hesaba katarsak umarim cok para bayilmamissinizdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antikaruh kullanıcısına yanıt
    hocam yorum için teşekkürler dediğinizi yapayım o şekilde dönüş yapayım hemen videoda ekliyorum birazdan
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    var hocam 2020 ortasına kadar garantili dediğiniz gibi üzerinden geçilmiş sanırım yüksek sıcaklıkta uzun süre çalıştıysa ki çalışmıştırfps dropları bu yüzden bile yaşatabilir birazdan video ekliyorum konuya anlık çakılmaları görebilirsiniz
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    3 senelik garanti oldugunu dusunursek 1.5 senesi gecmis. 1.5 senede ne kadar yapmistir bilemem de kapasitorleri halledecek kadar yapmistir muhtemelen. Nvidia gpularda mining icin bios modlamanin zor olduğunu duymustum bios modsuzsa direk yollayin hocam. en fazla 1 ay ekran kartsiz kalip degisim alirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yvz_1149 Y kullanıcısına yanıt
    biosu umarım değiştirmemiştir.Bios modladıysa bildiğim kadarıyla direk garanti dışı kalır.videoda da 1.25 den başlatırsanız ekran kartı kullanımı anlık %31 e kadar düşüp oyun takılıyorhttps://www.youtube.com/watch?v=Fd_Cd4a7cQ8&feature=youtu.be resmen çakılma şeklinde bazı sahnelerde yine aynı şekilde oluyor genel olarak yaşıyorum bu sorunu yarın söküp kargolayayım en iyisi servispoint umarım ilgilenir.
  • JackSmoke kullanıcısına yanıt
    ankarada birinden al sat yapan birisi sanırım özelden yazarsanız söyleyeyim
  • Sistemler neredeyse aynı. Ben benzer bir sorun yaşamadım. Akşam tekrar Witcher 3 için bakarım aynı pazar yerinde.
    Buna etken bir çok şey olabilir;
    Güç kaynağı voltaj dengesiz olabilir,
    Yazılımdan kaynaklı bir sorun olabilir. Nvidia yeni sürücülerle eski kartları planlı olarak yavaşlatıyor gibi bir haber çıkmıştı ve kanıtları sunulmuştu.
    Arka planda ekran kartını kulanabilecek kötü amaçlı bir yazılım olabilir.

    Tüm bunları bir kenara koyarak 100fps gibi daha alt seviyelerde sayılacak değerlerde CW duyulması biraz şanssızlık. Benim kartta bir tek ETS 2 menüsünde duydum CW sesini, fps 500 üzeriydi. Bu tür oyunlarda da Vsync açık kullanmak daha mantıklı oluyor. Zaten 1080p led TV ile kullandığım için 60fps üstü bana farketmiyor.
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    ben kararımı verdim hocam yarın söküp yollayacağım garantiye konuya yazarım gelişmeleri.Son testimi de yaptım şu şekilde msi gtx 1080  gaming x anlık gpu kullanımı çakılması
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Witcher 3 aynı pazaryerinde aynı senin yaptığın gibi hoplayıp zıplayıp fark oluyor mu diye baktım.
    msi gtx 1080  gaming x anlık gpu kullanımı çakılması

    Ekran kartı kullanımı %100 ile %84 arasında değişkenlik gösteriyor. FPS değeri de 118-94 arasında değişiklik gösteriyor ama senin videondaki gibi takılma ve %30 gibi değerlere düşüş kesinlikle yok.

    Ayarlar; Nvidia Hariworks kapalı geri kalan Allah ne verdiyse ultra 1080p.




  • fractal design kullanıcısına yanıt
    denediğin için teşekkürler dostum.O zaman kartın veriminden de yemiş satan kardeşimiz.Yarın söküp kargolayacağım sistemimiz aşağı yukarı aynı bu şekil satmayada gönlüm razı gelmedi işlemci kartı besleyebilmesine rağmen bu şekilde olması zaten garipti.Umarım servispoint ilgilenirde ya düzeltir ya değiştirir yollar pc den soğudum yeminle
  • dostlar bu kartı şimdi doğrudan pentaya mı servis pointe mi yollayayım ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.