Şimdi Ara

MSI GTX 1070 AERO ITX 8G OC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Eksen Bilgisayar faturalı . 30.12.2020 'ye kadar garantisi süresi devam ediyor.

Çok sessiz, bu sıcaklarda 68 dereceyi geçmeyen çok başarılı bir soğutması var.Kutu ve içeriği mevcut.

Fiyat : 1.350 TL Sondur, takaslık bir şeye ihtiyaç yok.

MSI GTX 1070 AERO ITX 8G OCMSI GTX 1070 AERO ITX 8G OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OPTİMİST -- 29 Temmuz 2019; 13:42:1 >

• Hayırlı satışlar hocam bu kart bu fiyata hemde garantili bedava gibi.Kullanıyorum şuan ayrıca bu kartın fabrika çıkışı oc ludur ve diğer gtx1070lerden performans ve sıcaklık olarak en ufak farkı yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışverişlerim = reLo, {PeGaSuS}, dejavu098, mkoyuncu, pharmacist, ugur_ee, zderins, wild, thykee, olivier_kahm, KontViper, tansel, MENEME2002,ideas, okanakkoyun, brtana, togi_88, pisina, seth_06, mamad, EneRGy., tigria, Umit__Sen, msamy, hiickimse, IeVeN, unuttuklarım, aklıma gelmeyenler, vs..vs...

• driver555 arkadaşa satıldı, hayırlı olsun.
  • Sağol hocam eksik olma, satıldı zaten. Dediğin gibi ilk aldığımda ben de şaşırmıştım, bu kadar ufak ama hakikaten çok iyi bir performans aldım, bir kaç oyun oynadım şimdi ihtiyacım kalmadı satışa çıkardım ve satıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Alışverişlerim = reLo, {PeGaSuS}, dejavu098, mkoyuncu, pharmacist, ugur_ee, zderins, wild, thykee, olivier_kahm, KontViper, tansel, MENEME2002,ideas, okanakkoyun, brtana, togi_88, pisina, seth_06, mamad, EneRGy., tigria, Umit__Sen, msamy, hiickimse, IeVeN, unuttuklarım, aklıma gelmeyenler, vs..vs...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.