Şimdi Ara

MSI GTX 1070 8GB Gaming X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Muğla İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aekius A kullanıcısına yanıt
    Piyasayı belirlemeye çalışıyorsun 1300 tl param var alayım. Böyle bir uslubü biz kabul etmiyoruz forumda.

    İnsanların ilanlarına girip baltalamaya çalışma. Sen işine bak.

    Kıyas yapabileceğin şekilde youtube'da bir kanal açabilirsin.

    Video başlıklarına da rx 570 almayın çünkü diye devam edersin. Ufak bir yatırım ile al kendine 15 tane ekran kartı testlerini yap kıyaslamalarını yap videolarını yükle sonra sat.

    Emin ol burada insanların ilanlarıyla zaman kaybetmemiş olursun. Kendine belki ek gelir bile olur. Bizler büyüğün olarak senin üzülmeni istemiyoruz sadece bu forumda hepimizin birbirine karşı saygılı olması gerektiğini vurguluyoruz.

    Kendine dikkat et. iyi forumlar.
  • kuafortr kullanıcısına yanıt
    ağzınıza sağlık.
  • Şu forumda gördüğüm en net ilanlardan biri. Fiyatı beğenirsin beğenmezsin de şu kadar net ilana böyle giren insan ölücü değil mezarcıdır. İyi sabır var sizde. Ben direkt banlıyorumç.
  • Gereksiz satıcıyı eleştirmeye gerek yok kısa ve öz bir yorum yazacağım; Faturasız, ne zaman alındığı belli olmayan ve belki 3.5 yıldır miningde kesintisiz çalışmış bile olabilecek bir 1070 için 1750TL çok mantıklı durmuyor alıcı için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Magnifiquee M kullanıcısına yanıt
    Senin get satışla ilgili tecrüben yok bu yüzden bence insanların düşüncesine saygı göster. Get sistemi satıcıyı değil alıcıyı koruyan bir sistem. Ben 100 TL lik tv kumandası için bile get ilanı açmam.

    İster bunu aptallık gör ister tecrübe. Ha dersen neden açmazsınız hocam bilgilendirin beni orası ayrı bilgilendiririm tecrübemi paylaşırım.

    Ama sebebini bilmeden insanların düşüncelerine görüşlerine aptalca dersen asıl bencil olan sensindir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odurmus

    Gereksiz satıcıyı eleştirmeye gerek yok kısa ve öz bir yorum yazacağım; Faturasız, ne zaman alındığı belli olmayan ve belki 3.5 yıldır miningde kesintisiz çalışmış bile olabilecek bir 1070 için 1750TL çok mantıklı durmuyor alıcı için.
    Bir ürünün fiyatı mantıksız geliyor ise gider mantıklı olanına bakarsın. Gelipte insanların ilanında çamur yapmak terbiyesizlikten başka bir şey değil. Ahlaksızlık ve bayağılık. Kaç senedir şu forumdayım, bir sürü abuk sabuk fiyat gördüm gidipte kimsenin ilanında trollük yapmadım. Karakter meselesi bu işler. Bazı insanlar düşük profilli şahıslar, kendine yakışanı yapıyorlar. Ben burada zorla bir şey satmıyorum bir ürün koymuşum bir fiyat belirlemişim. Belirlediğim fiyatta çok yüksek değil. Şuan piyasada 1070 ler 1500-2000 TL arası gidiyor durumuna göre. En kötü durumda olanı, kutusuz, leş gibi kartlar bile 1500 den aşağı satan yok. En iyi durumda olanları ise 2000-2200 TL civarında. Bende kendi ürünümü bu ikisinin ortalamasını alarak fiyat verdim. Sanki gittim 2500 TL yazmışım gibi abuk sabuk yorumlar yazıyorlar. 1750 TL demesem zaten vereceğim en düşük fiyat 1600 TL olur . Yani arada ki 150 TL için bu geyiği yapıyorlar. Piyasada ki en ucuz 1070 i satma gibi bir iddaam yok benim. Daha ucuzu bulan gitsin oradan alsın. İster sarı siteden ister mor siteden alsın. Gelipte burada boş boş sayfalarca yorum yapmak sadece boş ve işsiz insanların yapacağı harekettir. Bu forumda boşuna referans sistemi yok değil mi ? İyi Referans alan kişiler bir bakıma güvenilir ve yaptıkları satışlarda alıcı memnun kalmış. Bu bir bakıma alacağın malın temizliğinin ve memnun kalacağının garantisidir. Kalkıpta burada ki satıcıyı sarı sitedeki ile kıyaslamakta uygun bir hareket değil. O zaman git oradan al derler adama. 1400 e de bulursun orada belki.




  • @kuafortr @IceRulez

    Sabrınıza hayran kaldım üstadım. Ergenlik barajını aşamamış yada aşsa dahi zeka ve terbiye konusunda pek yol alamamış insanlara laf anlatmak için bayağı ter dökmüşsünüz.
    Almayacak insanların fiyat hakkında yorum yapmalarının mantığını zaten hiç çözemedim. Post kasmak mı acaba? Özelden fiyat teklifi yapılsa belki orta yol bulunur.

    Hayırlı satışlar ve sabırlar dilerim.
  • "Garip sorularınıza cevaplar" kısmını beğendim Ne yazık ki böyle açıklamalar yapmak gerekiyor.
  • Sene başında dolar kuru 5.80 iken rx 570 650 liraya gtx 1070 1350 liraya bulunuyordu. 7.40 olunca 1700 olması normal değil mi? Aglayacaginiz yerler baskalarinin ilanları olmasın arkadaşlar.
    @Aekius



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilenceRaziel -- 31 Ağustos 2020; 5:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garanti yok ,fatura yok yazılardaki ukalalık,kendini beğenmişlik çok, sendeki kibir kuyumcuda yok.Önce esnaflığı öğrenmen lazım mal satamazsın bu kafayla bedavaya versen kimse almaz.Şahsen şu msjlarını okuduktan sonra 50-100 fazlasına başkasından alırım sana yine minnet etmem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SugarRay

    garanti yok ,fatura yok yazılardaki ukalalık,kendini beğenmişlik çok, sendeki kibir kuyumcuda yok.Önce esnaflığı öğrenmen lazım mal satamazsın bu kafayla bedavaya versen kimse almaz.Şahsen şu msjlarını okuduktan sonra 50-100 fazlasına başkasından alırım sana yine minnet etmem.
    ...Ama satıyorum. Burada kendimi pazarlamıyorum ben. Malı satıyorum. ilanda yazdığım şeyler net ifadeler . Malı beğenen alır. Sen bunları ukalalık olarak algılıyorsan, sana yıkama yağlama yapan satıcılara çok alışmışsın demek ki. Birde senin gibi burada çok bilmiş laflar eden "Satamazsın edemezsin" diyenleri çok gördüm geçirdim. Gülüyorum sadece. Benim malım her zaman satılır, rahat ol sen. Çok gördüm senin gibi satamazsın diyen boş konuşanları. O mallar hep satılmıştır. Acelem yok benim. Bakın işinize. Gelip, gelip ilana pislemeyin. Boş boş çene yapacağınıza kendiniz aynı malı koyun 1300 TL ye satın o zaman görelim cömertliğinizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuafortr -- 4 Eylül 2020; 9:23:29 >




  • Merhaba ürün ile ilgileniyorum, özel mesaj attım size.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: spawnyahya

    Merhaba ürün ile ilgileniyorum, özel mesaj attım size.
    cevaplandı. Resim istemişsiniz ama numara bırakmamışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.