|
Sanırım anlama kıtlığınız var. Ama merak etmeyin, ben size oldukça güzel bir şekilde anlatacağım. Gelelim fiyatlandırmanıza, 1750tl+kargo (aşırı kötü üslup çabası). İnsanlar +100tl verip 1660s/ti alabilecekken neden garantisiz, ne olduğu bilinmeyen bir kart alsınlar ki? Hemde taksitle alma imkanları var. Üstelik "GARANTİLİ", "SIFIR". Mantıklı düşününce bana hak vereceksiniz. Geçen gün forumda başımdan geçen bir olayı anlatayım. Tam 2 hafta önce 2300tl civarı 1660 ilanı gördüm(düz 1660). 1650tl teklif verdim. Ölücü, mezarcı muamelesi gördüm. Tuf serisi bir kartmış, çok özelmiş. Şuan fiyatı 1699tl ye çekmiş arkadaş. Hâlâ satmaya çalışıyor.(bence kırmızı veya sarı siteye yönelin) Favoriye aldım bekliyorum konunuzu, her gün girip bakıp bakıp güleceğim. İyi akşamlar dilerim.
|
Forum sarı siteye döndü, hatta geçti.
|
@Aekius @fuatyalcin Siz daha ucuza satın o zaman topluma örnek olun. Hep beraber Bekliyoruz... Sizin gibi öncü değerli arkadaşları. Ama bakıyorum ne bir referansınız var nede dükkanınızda bir ürün var, satışınız yok. Ancak laf satıyorsunuz burada carcar. Yapabileceğinizin en iyisi bu çünkü. Boş laf yapmak. İcraat yok. Attığınız mesajların yarısı zaten insanların ilanlarına girip " Ooo çok pahalı, uuu çok pahalı, ufff fiyat çok yüksek" demekten ibaret. Tüm olayınız bu işte. Trollük.
|
Zaten gidip "sıfır" kart aldım. Çünkü ikinci el fiyatları bütçemi aştı.
![]() Takipteyim. |
Gereksiz satıcıyı eleştirmeye gerek yok kısa ve öz bir yorum yazacağım; Faturasız, ne zaman alındığı belli olmayan ve belki 3.5 yıldır miningde kesintisiz çalışmış bile olabilecek bir 1070 için 1750TL çok mantıklı durmuyor alıcı için.
|
garanti yok ,fatura yok yazılardaki ukalalık,kendini beğenmişlik çok, sendeki kibir kuyumcuda yok.Önce esnaflığı öğrenmen lazım mal satamazsın bu kafayla bedavaya versen kimse almaz.Şahsen şu msjlarını okuduktan sonra 50-100 fazlasına başkasından alırım sana yine minnet etmem.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|