Şimdi Ara

Msi gtx 1060 gaming x Overclock ? yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce pek oc tecrübem yok kartı yakayım istemiyorum ideal olarak kaça çekmeliyim sizce

benim kartın aynısı bu sitede bir oc edilmiş aynı ayarları çekmelimiyim yoksa karttan karta farkeder mi?

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_1060_gaming_x_review,39.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 21 Ağustos 2016; 11:43:23 >

• Overclock olayı biraz şansınıza bağlı, kartınız linki vermiş olduğunuz yerdeki ayarlardan daha yüksek değerlerde stabil çalışabilir de aynı değerlerde dahi çalışmayabilir de. Deneme yanılma yapmak gerekiyor. Afterburner üzerinden yapacağınız bu basit ayarlarla kartı yakmak gibi bir durum olmaz merak etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Overclock olayı biraz şansınıza bağlı, kartınız linki vermiş olduğunuz yerdeki ayarlardan daha yüksek değerlerde stabil çalışabilir de aynı değerlerde dahi çalışmayabilir de. Deneme yanılma yapmak gerekiyor. Afterburner üzerinden yapacağınız bu basit ayarlarla kartı yakmak gibi bir durum olmaz merak etmeyin.

cevap için teşekkürler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

Overclock olayı biraz şansınıza bağlı, kartınız linki vermiş olduğunuz yerdeki ayarlardan daha yüksek değerlerde stabil çalışabilir de aynı değerlerde dahi çalışmayabilir de. Deneme yanılma yapmak gerekiyor. Afterburner üzerinden yapacağınız bu basit ayarlarla kartı yakmak gibi bir durum olmaz merak etmeyin.

Merhaba hocam tekrardan sitedeki değerlerin aynısını uyguladım sadece ekran kartım fan hızını yukseltmeme engel oluyor sürekli %36 da çalışıyor ama sıcaklık 64 dereceyi geçmedi

bu benim msi oc moddaki bencmarkım

buda sitedeki değerlere çektikten sonraki değerlerim

hocam aradaki fark için değermi acaba birde biraz power limiti falan bu terimlerde beni bilgilendirir misin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Msi Gtx 1080 ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Msi 6700xt gaming x oc
    3 yıl önce açıldı
    MSI GeForce GTX 1080 Ti Gaming X
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.