Şimdi Ara

MSI GT73VR TITAN Performans Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşim dolayısıyla elime geçen bir MSI GT73VR 7RF Titan Pro bilgisayarım var. Temiz güzel bir format attıktan sonra sürücülerimin hepsini Msi'ın kendi sitesinden indirdip güncellenmesi gerekenleri güncelledim. 1-2 hafta bulunduğum proje içinde 3D sahnemi hazırladım , renderlarımı aldım işimi teslim ettim. Her şey çok güzel giderken birkaç gün ev tatili şansımız oldu ve tabi hadi bakalım bu canavar neler yapabiliyor bir görelim dedik. Bu dakikadan sonra çok ilginç şeyler yaşadım. İlk olarak mobil şekilde biraz zaman öldürme amaçlı Pes 2020 kurdum heyecanlı bir şekilde açtım ve oyun içerisinde aldığım FPS 40 :) Tabi ya dedim laptopun monitörü 4K büyük ihtimalle onla alakalıdır bir ayarlarımı yapıyım. Bir de baktım ki zaten 1080p oynuyorum. Belki de dedim Gsync sınırlıyordur. Onu da kapattım . Sonuç yine aynı. Sürücüler baştan kuruldu , yeni oyunlar kuruldu denendi. Sonuç hep aynı. Ayrıca belirteyim 2 grafik kartı var sistemde Intel olanı kullanmadığıma eminim. Laptopun üzerinde bunun için bir tuş bile yerleştirmişler zaten. Horizon , Fall Guys , BF1 . Hangi oyunu denediysem GTX 1060 kartımla aldığım performansın çeyreğini dahi alamadım. Tabi ilginç bir durum bu. Bir fikri , çözümü olan varsa paylaşırsa sevinirim. Ben gerçekten içinden çıkamadım bu durumun.

Sistem özelliklerini aşağıya yazıyorum :
    İşlemci : Intel Core i7-7820HK (8MB Cache Turbo Boost 3.9 GHz)
    Ekran Kartı: GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X
    Disk: 1TB / 7200Rpm
    SSD: 512GB SSD
    Ram: DDR4 64GB
    Ekran Boyu: 17.3" UHD 4K (3840x2160) Yansımasız G-Sync

GÜNCELLEME : Problem çözüldü . Güç seçeneklerinde High Performance* modunda olduğu için hiç bu taraflara bakma ihtiyacı duymamıştım ama ne hikmetse HP* modunun hemen altına gizlenmiş Ultimate Performance modunu buldum ve bu moda alınca problem ortadan kalktı. Cevap yazan olmadı ama okuyan herkese de teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okancosk -- 17 Ağustos 2020; 13:33:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.