Şimdi Ara

MSI GT72 ve ya başka öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu önümüzde ki bir hafta içinde dizüstü bilgisayar alacağım. 17'' olması benim için önemli. MATLAB, C ve Python gibi programlar kullanacağım ve 5 yıl sorunsuz kullanmak istiyorum. 7.500 liraya kadar bütçem var. Bu programları Apple Macbook gibi bir bilgisayarda sadece emsalleriyle kullanabilirim bu yüzden vazgeçtim. Eğer yine de bilgisi olan varsa yazsın lütfen.

Monster gibi değil de daha kurumsal marka ürünleri benim için ön planda.

Mesela;

MSI GT72 2QD-630TR Dominator SuperR

Ve yahut;

MSI GS70 2QE-252TR Stealth Pro

Önerilerini bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler..

• Gt72 güzel bir seçenek ancak intel 6. Nesil işlemcilerini duyurdu. Bu yüzden 4. Nesil bir laptop almak pek akıl karı değil diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlmostFly

Gt72 güzel bir seçenek ancak intel 6. Nesil işlemcilerini duyurdu. Bu yüzden 4. Nesil bir laptop almak pek akıl karı değil diye düşünüyorum.

Haklısınız. Yorumunuz üzerine bir araştırma yaptım. Değil 6. nesil 5. nesil işlemcili bir MSİ bilgisayar bulamadım Türk satış sitelerinde. Sizin bildiğiniz, fiyat araştırması yapabileceğim bir yer var mı?
  • 7500 e msi da alacağnız performansın daha iyisini monsterda alabilirsiniz çünkü msi birazda marka ücreti ekliyor. Laptoplar(bazı ender modeller hariç) gpu ve cpu takviyesi yapılmadığından ve uzun ömürlü derseniz donanımı iyi almalısınız. Ya da bi seçenek daha olarak orta seviye bir laptop alıp artan parayı kaldırıp yetmediğinde artan parayla bir orta seviye laptop daha almaktır. Benim düşüncem 7500 tl ye monsterda daha kaslı donanıma sahip bir laptop almak iyi olacaktır ama illa msi diyorsanız amazon fiyatlarına bakıp ordan getirmenizi öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

7500 e msi da alacağnız performansın daha iyisini monsterda alabilirsiniz çünkü msi birazda marka ücreti ekliyor. Laptoplar(bazı ender modeller hariç) gpu ve cpu takviyesi yapılmadığından ve uzun ömürlü derseniz donanımı iyi almalısınız. Ya da bi seçenek daha olarak orta seviye bir laptop alıp artan parayı kaldırıp yetmediğinde artan parayla bir orta seviye laptop daha almaktır. Benim düşüncem 7500 tl ye monsterda daha kaslı donanıma sahip bir laptop almak iyi olacaktır ama illa msi diyorsanız amazon fiyatlarına bakıp ordan getirmenizi öneririm

Monster bilgisayarı kesinlikle düşünmüyorum teşekkür ederim yorumunuz için.

Hedefim bütçeme göre alabileceğim en iyi bilgisayarı alıp; satış sonrası destek ve kullanımda sorunsuzluk temelleri üzerinde yoluma 5-6 yıl devam etmek. Bir tanıdığım sayesinde distribütörden getirteceğim. Yani fahiş fiyatlı olmayacak bunu kastetmek istiyorum. Araştırmalarım devam edecek. Yarın mağaza mağaza dolaşıp denemek istiyorum biraz da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

quote:

Orijinalden alıntı: House M.D.

7500 e msi da alacağnız performansın daha iyisini monsterda alabilirsiniz çünkü msi birazda marka ücreti ekliyor. Laptoplar(bazı ender modeller hariç) gpu ve cpu takviyesi yapılmadığından ve uzun ömürlü derseniz donanımı iyi almalısınız. Ya da bi seçenek daha olarak orta seviye bir laptop alıp artan parayı kaldırıp yetmediğinde artan parayla bir orta seviye laptop daha almaktır. Benim düşüncem 7500 tl ye monsterda daha kaslı donanıma sahip bir laptop almak iyi olacaktır ama illa msi diyorsanız amazon fiyatlarına bakıp ordan getirmenizi öneririm

Monster bilgisayarı kesinlikle düşünmüyorum teşekkür ederim yorumunuz için.

Hedefim bütçeme göre alabileceğim en iyi bilgisayarı alıp; satış sonrası destek ve kullanımda sorunsuzluk temelleri üzerinde yoluma 5-6 yıl devam etmek. Bir tanıdığım sayesinde distribütörden getirteceğim. Yani fahiş fiyatlı olmayacak bunu kastetmek istiyorum. Araştırmalarım devam edecek. Yarın mağaza mağaza dolaşıp denemek istiyorum biraz da.

Eğer sürekli taşıyacaksanız gt serisinden ziyade gs serisine bakın çünkü gt serisi ağır üstüne birde bataryasıda ağır sizin için yük olur. Asus rog serisi fena değil ama aynı fiyatta msi da ssd varken asusta yok fakat arka havalamdırması daha serin çalıştığı izlenimi veriyor bana psikolojik olarak. Bu arada acer nitro serisinede bakmanızı öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu kapatır mısınız?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.