Şimdi Ara

MSI GT70 Dragon (hizlial.com)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır şöyle tabir-i caizse psikopat bir notebook arıyordum ve bu dragon'u gördüm. Firma ile irtibata geçtim ürün 15 aralıkta stoklarda olacakmış ve çok fazla miktarda gelmeyecekmiş. Yanlış anlamadıysam Türkiye'ye bu üründen 25-50 arası bir şey geliyormuş. Özellikleri baya iyi geldi bana sizlerle paylaşmak istedim. Ayrıca gaming sırt çantası ve mouse hediyeymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venduss -- 30 Kasım 2012; 11:21:21 >

• hocam harbiden çılgın makineymiş. Dediğiniz gibi fazla gelmeyecekse biraz paraya kıyıp böyle bişey alınabilir. Zaten bu seni nerden baksan 3-5 sene rahat götürür
  • quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

hocam harbiden çılgın makineymiş. Dediğiniz gibi fazla gelmeyecekse biraz paraya kıyıp böyle bişey alınabilir. Zaten bu seni nerden baksan 3-5 sene rahat götürür

bu kadar para vericez bırakta 3-5 sene götürsün :))) o değilde MSI oyunculara nasıl hitap edileceğini iyi biliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agresifkolonya

quote:

Orijinalden alıntı: hizliposta

hocam harbiden çılgın makineymiş. Dediğiniz gibi fazla gelmeyecekse biraz paraya kıyıp böyle bişey alınabilir. Zaten bu seni nerden baksan 3-5 sene rahat götürür

bu kadar para vericez bırakta 3-5 sene götürsün :))) o değilde MSI oyunculara nasıl hitap edileceğini iyi biliyor.

Katılıyorum hocam yanlız biraz inceledim muhteşem bir makine yapmışlar harbiden. Paranın gözü kör olsun

• Makinada 2*128 ssd var raid 0 ile çalışıyor. GTX675M ekran kartı var 4 gb lık:) bu nasıl bır makınadır arkadaş ınsan kullanıcak bunu :))))
  • 4GB 675MX olması lazım onun yanlış yazmışlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok fazla miktarda gelmeyecekmiş diyince merak edip makineyi inceledim, aleti gerçekten canavar yapmışlar. İsmi de Dragon edition kim bulduysa özellikleri ve performansı ile uyuşmuş.

2 adet 128gb SSD'yi mi söylesem, 4 GB ve 256bit lik ekran kartından mı bahsetsem bilemedim arkadaşlar.

Şu aleti masaüstünde toplamaya çalışsak bu fiyattan aşağıya olmayacağı kesin.
    Benim en çok merak ettiğim, COD Black OPS2 oynarken alet ne kadar ısınıyor? Eğer normal ölçülerde bir ısınma varsa ciddi ciddi düşünebilecek bir laptop.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yanlışın var busterr GTX675M ve GTX675MX ıkı model ekran kartı. msı GTX675M i kullanmış:) yani yanlışlık yok:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi connect1979 -- 1 Aralık 2012; 11:51:22 >
  • Googlelatınca 675MX ile 680M li versiyonu çıktı karşıma yurtdışında falan hep ama heralde bu TR ye getirdikleri farklı bi modeli

delgad0 bu aleti masaüstünde toplamaya kalksan performansını 2 ye katlarsın çok daha az fiyata hemde, f/p konusunda masaüstüyle laptopu karşılaştırmaya kalkmak iyi bi fikir değil

Ve Black Ops 2 değil de Far Cry 3, Hitman Absolution gibi oyunlarda denemek lazm COD yeterince zorlamaz bu aleti hakkını veremez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 30 Kasım 2012; 12:22:03 >
  • Buster belki performansı ikiye katlarsın ama fiyat olarak bu fiyattan yüksek olacağı kesin.
  • bu demek oluyorki yeni modeller geldi

www.pcdepo.com
    Account Suspended
    http://www.pcdepo.com/msi-notebook-kat217.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allegra168 -- 30 Kasım 2012; 16:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgad0

Buster belki performansı ikiye katlarsın ama fiyat olarak bu fiyattan yüksek olacağı kesin.

Hocam olur mu hic.Fiyati daha uygun olur ve performansi bu laptobu katlar.Masaustu ile laptop kiyaslanir mi hic

• GTX675 2gb 256bit ekran kartıdır.Normalde 4gb olması bir avantaj sağlamaz satış stratejisi,bu mantığa bakarsanız gtx680'i sollaması gerekir.Önceki raid'li modeliyle ekran kartı ve işlemci'nin biraz geliştirilmesi dışında aynı onun da fiyatı 4700'lerden aşağıya inmedi,bu modeller pahalı olur,mangırı olan alabilir ama bu kasalarda da sorun oluyor mu öncekilerde soğutma sıkıntısı yaşayanlar olmuştu iyi araştırmak gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elano68

quote:

Buster belki performansı ikiye katlarsın ama fiyat olarak bu fiyattan yüksek olacağı kesin.

Hocam olur mu hic.Fiyati daha uygun olur ve performansi bu laptobu katlar.Masaustu ile laptop kiyaslanir mi hic

Merhaba hocam merak ediyorum doğrusu. Neden masaüstü bilgisayar daha performanslı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

quote:

Merhaba hocam merak ediyorum doğrusu. Neden masaüstü bilgisayar daha performanslı oluyor?

Hocam teknik olarak tam bilmiyorum ama en basitinden soyle dusun.
    Masaustundeki kocaman kasanin icindekileri bir laptoba koyuyorsun .Cok
    Kucuk bir alan.Mesele laptoplarda ekran kartlari mobil olur.Normal masustu ekran kartindan daha kucuktur.
    Kisaca daha az performans verir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheSoulOfEywa

quote:

quote:

Hocam teknik olarak tam bilmiyorum ama en basitinden soyle dusun.
    Masaustundeki kocaman kasanin icindekileri bir laptoba koyuyorsun .Cok
    Kucuk bir alan.Mesele laptoplarda ekran kartlari mobil olur.Normal masustu ekran kartindan daha kucuktur.
    Kisaca daha az performans verir.

Sağolun hocam. Zaten mantık olarak dediğiniz gibi az çok anladım da. Ben daha çok teknik bir açıklama bekliyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Masaüstünün avantajı,leptoptaki elemanlara nazaran daha güçlü olmaları.Örnek masaüstünde kullnılan gtx680 ekran kartıyla leptoptaki bir değildir burdan bir performans artışı sağlanır masaüstüne soğutucu takviyesi yapıp ısı azalma şansın var ve bu performansa artı etki yapar,işlemci olarakta aynı sınıf masaüstü işlemciler leptoplardakinden aynı şekilde üstündür,masaüstünde alan geniş olduğu için dolayısıyla ekran kartını büyütüp mimariyi geliştirme olasılığı daha güçlü leptopda yerden dolayı bu sıkıntı oluyor.Ben masaüstü kullndım ama bana hamallık geliyor yer kaplar fazlalık yapar leptop yeterlilik sağlar.Oyun hastaları eve yapışanlar sosyaliteden uzak durmak isteyenler için masaüstü kullnılabilir ama iş hayatına atılmış devamlı dışarda olmak durumunda olanlar gezici olanlar için masaüstü fazlalık oyun düşüneneler evde oturup vaktini geçirmek isteyenler masaüstünü tercih ediyor.

• Valla iyi güzelde kardeş resmen bir araba parası yani fiyati daha uygun olabilirmiş
  • Donanim olarak bu daha iyi degilmi?

:http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/157749-msi_gt70_0ne-270ne-i7-3610qm-16gb-750gb_128_gb_ssd-17.3-blu_ray_rw-gtx680m_4gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Altair1092

Donanim olarak bu daha iyi degilmi?

:http://www.webhallen.com/se-sv/hardvara/157749-msi_gt70_0ne-270ne-i7-3610qm-16gb-750gb_128_gb_ssd-17.3-blu_ray_rw-gtx680m_4gb

Ekran kartı iyi sadece türkiye'ye gelen modellerini arkadaşlar konuşuyor başlıkta olan türkiye'de var senin verdiğindeki karta sahip olan yok henüz,senin verdiğinde 64gb'lik 2 ssd varken linktekinde 128x2 ssd var
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.