Şimdi Ara

MSI - GT60 GT70 KULLANICILARI [0ND-670TR/0NE-836TR/2OC-031TR/0NE-1078TR/2OD-206TR/2OD-205TR] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
13
Favori
31.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • beni hala eklememişsin
  • bende yeni ge70 201 tr modelini aldım ilk oynadğım oyun bf3 high da oynuyorum turbo açınca sıcaklık 65 derece civarında yukarısına çıkmadı daha sesini farketmiyorum bile düşük bi ses değil ama abartılacak kadar yüksek bi seste değil . merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin
  • bende yeni ge70 201 tr modelini aldım ilk oynadğım oyun bf3 high da oynuyorum turbo açınca sıcaklık 65 derece civarında yukarısına çıkmadı daha sesini farketmiyorum bile düşük bi ses değil ama abartılacak kadar yüksek bi seste değil . merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin
    .
  • jubeii kullanıcısına yanıt
    bende yeni ge70 201 tr modelini aldım ilk oynadğım oyun bf3 high da oynuyorum turbo açınca sıcaklık 65 derece civarında yukarısına çıkmadı daha sesini farketmiyorum bile düşük bi ses değil ama abartılacak kadar yüksek bi seste değil . merak ettiğin başka bişey varsa sorabilirsin
    z
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:20:44 >
  • aRnOaLd A kullanıcısına yanıt
    aleykum selam ; hayrlı olsun ıyı gunlerde kullan makınenı ... testlerın guzel , acıklamaların guzel , dahada 3 5 bırsey daha cıkar yakında :))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aRnOaLd

    Selamlar imzamdaki sistemle bende aranızdayım. GT70 0NE 835 TR oluyor sanırım. Bilgisayar gayet hızlı. Eski kullandığım acer benim hızıma imkan yok yetişemiyordu. Aynı anda dosya düzenleme, müzik dinleme, internet sitesiyle uğraşma, web surfing, steam chat ıvır zıvır gibi onlarla şey arasında geçişler muazzam. Açıkçası şu an ben bilgisayarın hızına yetişemiyorum. Ne komut versem anında oluyor. Bunların dışında multimedyadan bahsetmek istiyorum. Hoparlörleri gören herkes çok beğeniyor. Işıklı klavye büyük bir artı. Bluray yazıcı her ne kadar kullanmıyacak olsamda bulunması iyi.
    Gelelim bilgisayarın asıl amacına. Şu ana kadar BF3 FarCry3 GTA4 ve TF2 yükleyebildim. GTA4 te herşey full hatta full+full çelik jantta bile devasa patlayışlar uçuşlar haricinde hiçbir takılma olmuyor. Ama ben bunları da istemediğim için Shadowu bir kısıp aa yıda yarıya indiriyorum. FarCry3 te herşey full olunca vsync dolayısıyla fps düşüyor. Aslında düşmemesi lazım ama el mahkum ya vsync kapatıp kırılmaları görmezden gelmek ya da az biraz AA kısmak yeterli oluyor. TF2 zaten fully ful. Battlefield 3 te ise yine vsync dolayısıyla multiplayerde çok akıcı bir oyun oynanmıyor. Yine aynı şekilde çözmek mümkün. Ah monitör 120 hz olacaktı ki efsane olurdu bu bilgisayarlar.
    Bir diğer konu ise ısınma mevzusu. Oyundayken arada sıcaklığa baktığımda 70 75 bandında takıldığını görüyorum. Bu arada kulaklıkla oynuyorsanız imkan yok ses duymuyorsunuz , kulaklık yokken ise normal bir notebooktan hiçbir fazlası veya eksiği yok. Eski lanet acerimden 10 kat filan sessiz çalışıyor. Bu arada turbo modunun ne işe yaradığını hiç kurcalamadım şu ana kadar gerekte duymadım. Şu turbocharger simgeli fan hızlandırma olayını açtığınızda işte o zaman bir halikoptere dönüşüyor alet. Fakat henüz bu denli bir soğutmaya da ihtiyaç duyacak bir durum oluşmadı. Ama o yavaş yavaş artan fan sesi insanı mutlu ediyor.

    Bilgisayarın açılış süresi biriki ayar sayesinde 9-11 saniye civarı sürüyor. Kapanış 6-7 saniye.
    Yanında gelen steelseries siberia v2 kulaklık neredeyse kullandığım g35 kadar iyi bir ses kalitesi ve şiddeti sunuyor. Fakat dolby desteği ve bassların şiddeti sebebiyle g35 kullanmaya devam edeceğim.

    Şarz konusuna gelirsek, beni oldukça şaşırttı. Sabahtan akşama kadar okulda ara ara 1-2 saat toplamda yaklaşık 5 saat kullandım. Hayretler içerisindeyim. Tabii sadece internet ve müzik kullanımıydı. Fakat parlaklık ve ses sonlara yakındı. Ancak oyunda bu sürenin 1-2 saatin üzerine çıkamayacağı kanaatindeyim.
    Kamerası normal webcam. Fazlası yok. Gerekte yok.
    Çanta efsane. Bilgisayarın kendi dışında 3 bilgisayar ve aksesuarlarına yetecek kadar hatta fazlası kadar yer var. Yumuşak askıları sayesinde ağrı sızı yapmıyor.
    Adaptör kocaman. Isınmıyor.

    Gelelim bir arada - lere;
    Monitör 120 hz değil. Olsaydı fiyat ne kadar artardı bilmiyorum ama iyi olurdu :D
    Klavye tuşları biraz gürültülü. Diğer bilgisayarımda 0 desibel ile yazı yazarken bunda takur tukur sesler eksik olmuyor.
    Başkada eksi meksi yok, eve gelen ilk mmxli masaüstümden sonra hayatımın en iyi bilgisayarını aldım, çok mutluyum



    kaça aldın makineyi kardeş . msi lar çok sağlammış başka marka tanımam artık laptopta ..




  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:18:45 >
  • turshusuyu T kullanıcısına yanıt
    bunun benim için olduğunu şans eseri fark ettim

    RAM en fazla 32 GB olur bilgim kadarıyla. daha yukarı da gitmez. İşlemci destekliyor mu diye mutlaka ark.intel.com 'dan denetleyin.

    SSD takılabiliyor. Ben aldığımda çantanın içinden SSD bağlama aparatı çıktı. Ben hala bağlamadım SSD. açıkçası nasıl bağlandığını da bilmiyorum. Bağlanırsa nasıl ayarlayacağımı da bilmiyorum. Bunu forumda sormak için bu ara müsait bir zaman arıyorum.

    sonuç olarak evet, evet. 4 harddisk slotu olduğunu söylemişlerdi bana bu forumda galiba. buna göre bağlarsınız. @turshusuyu
  • Selam Arkadaşlar,

    Ben de MSI GT 70 20D 453TR laptopu geçen hafta itibari ile almış bulunuyorum. Donanım gerçekten canavar. İşlerim dolayısıyla fazla bakamadım ama bu hafta itibari ile ilgilenebileceğim. Şu an MSI ın hediye verdiği Metro Last Night oyununu Steam den indiriyorum.
    İnşallah güzel güzel bundan sonra oyunları oynayabilirim.

    Benim sormak istediğim bende 2X128 SSD var ve oyunları yüklerken SSD ye mi yüklemeliyim yoksa normal HDD mi olması lazım?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drizzt55 -- 29 Ekim 2013; 20:44:44 >
  • Drizzt55 kullanıcısına yanıt
    aleykum selam hayrlı olsun ... hem ssd de hemde aynı oyunları hdd de denedım , cıddı bır fark war , hıc degılse , en sevdıgın en cok oynadıgın oyunları ssd ye yukle , arada 2 sanıye kımı yerde 3 sanıye fark oluyor... =) oyunların acılmasından ılerlemesıne vs ye kadar ..
  • MSI GT70 2OD-452TR ile aranızdayım. Oyun oynamam sadece ders çalışırım diyerek aldım :D



    Pcdepodan satın aldım. Bana Targus sırtçantası gönderilmedi. MSI ın ince çantası geldi. Steelseries mousepad de göndermediler.
    Pcdepodan 6 ay kadar önce de MSI GT70 0NE-1078TR almıştım ozamanda hediyeler aynıydı ve tam olarak gönderildi. Mail attım cevap bekliyorum.

    Bu konuda sorun yaşayan oldu mu?
  • http://www.youtube.com/watch?v=gLEgh6oNVyo
    bu videonun size yardımı olabilir SSD ekleme konusunda ayrıca yabancı forumlarda ararsanız SSD nin nasıl ekleneceğini gösteren video da var ama review videosu olarak geçiyodu sanırım onu da bulursam atacağım.
    @Autobus2010
  • Arkadaşlar bende MSI GE60 2OE-215TR aldım, aranızdayım
    ama bir sorum olacak: bluetooth nasıl açılır nasıl kapanır henüz bulamadım.
  • Windows 8.1'e geçtikten sonra fps düşüşü yaşamaya başladım.. Driverları da güncelledim.. Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir?
  • Ben gt70 2od modelinde windows 8 kullanıyorum. Hergün 1 kez mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Windows 8.1 de mavi ekran sorunu yaşadınız mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mistelk

    Ben gt70 2od modelinde windows 8 kullanıyorum. Hergün 1 kez mavi ekran hatasıyla karşılaşıyorum. Windows 8.1 de mavi ekran sorunu yaşadınız mı?


    Bir kere yaşadım ben.. Hatta SSD'ler kilitlendi nedensiz bir şekilde.. Ama windows 8'de herhangi bir hatayla karşılaşmadım..

    Edit: Baya bir hatalı yazmışım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Transform -- 30 Ekim 2013; 17:54:07 >
  • Bilgisayarı açalı 3 gün oldu. Biraz kurcaladım video izlerken durduk yere çöktü. Ertesi gün yine internette dolaşırken çöktü msi afterburner falan kurmuştum herhalde dedim ondan. Bugün yine çöktü ama bu sefer hata kodu vermedi.

    ilk olan hata minidump dosyasından aldım: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA (50)
    ikinci olan hata: SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION (3b)

    Bugün tekrar kapandı ama hata kodunu tam okuyamadan kapandı minidump dosyasında da kayıt yoktu. sadece bunu gördüm: DRIVER_X_X_X

    Donanımsal sorunu varsa 7 gün dolmadan iade etmek istiyorum ama emin değilim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.