Şimdi Ara

MSİ GS SERİSİ ANA PLATFORMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MSİ GE ve GT serilerinin platformları çok işe yarıyor.GS kullanıcılarının neyi eksik dedik konuyu açtık.Öncelikle pc nin ısınmasının sıkıntı olmadığını belirteyim.Benim ilk laptopta yetersiz performanstan dolayı değişim istedim.Yenisi gelince aynı sorunların devam edip etmediğini paylaşırım.Sorusu olan arkadaşların sorularını seve seve cevaplarım.Almak isteyen arkadaşların 4K ALMAMASI öncelikli tavsiyem.
    Edit:2. gelen bilgisayar da yetersiz performanstan dolayı rapor alınca para iadesi aldım.Garanti servisi yavaş ama işini yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 5 Haziran 2017; 0:38:52 >

• Detaylı bilgi alabilir miyiz?

Isınma, neden değişim yapıldı, hangi sorun sebebiyle değişim oldu vs gibi, hangi modeldi? Kaç derece oluyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 8 Ağustos 2016; 10:58:10 >
  • Hocam sakın gs serisine para verme.Değişimle gelen modeli de sıkıntılı.Sıcaklık 85i geçmiyor ama metal kasa olduğu için kasa çok ısınıyor memnun kalmazsın kesinlikle.Değişim performans düşüklüğü ve oyunlarda ping problemi olduğu için verildi yenisi daha berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende GS70-2QD modeli var.

i74720HQ (4.nesil)
    GTX965M
    16GB RAM (DDR3L)
    128SSD+1TB7200RPM HDD

Sicaklik oyunlarda GPU 75-78 derece, İşlemci 80-88 arasi gidip geliyor. Evet isiniyor ama oyunlarda herhangi bir lag yaptigini görmedim?

FPS dropstan bahsediyorsan böyle bir problem görmedim çok akıcı bir şekilde oynatiyor donma yok, Ekranda ışık sızması da yok.

Fanlarda aşırı bir ses yok yük durumunda olmadığında 50 dereceyi geçmiyor. Sadece ısındıktan sonra soğumaya başladığında içerde bir çıt sesi oluyor sanırım oda isinip, soguyor diye genleşiyor.

Herhangi bir problem yok gibi? Nereye bakmalıyım??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziggyloss -- 8 Ağustos 2016; 19:25:33 >
  • Mesela benim pc normalde 5snde açılır ve kapanır.Bazen kapanma süresi 4-5dakika alıyor
  • Cok tuaf bir durum açıkcası hiç böyle bir problemim yok .

Bilgisayar 4-5 saniyede açılıp kapanıyor.

Ek olarak farklı bakacağım bir yer varmidir?
  • İçinden laptop sıkıntılı diye bir şey geçiyorsa servise yolla performans testi yaptır için rahat etsin.
  • Vallahi hocam ben herhangi bir problem göremedim laptopta. Ama ısınma ile ilgili bir mail atıp soracağım normalmi diye.
  • Ben sordum normal diyorlar.
  • Şu şekilde normal olabilir.

Her ürünün bir tjmax sicaklik değeri vardir. GS70 serisindeki bu değerler 100dereceye kadar yolu var. Eğer 100 dereceye kadar ısınmıyorsa problem yok. Ek olarak diyelim ki 95 dereceye kadar çıktı ancak oyunlarsa fps drops veya ping lag gibi problemler yapmiyorsa yine sorun yok demektir. Tabi bunun için yinede servise mail gönderdim, cevap gönderdiklerinde seninle de paylaşacağım.
  • Benim için önemli olan kasanın ısınıp ısınmaması.Parçalar zaten soğuyor
  • O zaman sana aşağıdaki Vacuum fani öneriyorum. Ben sipariş geçtim henüz elime ulaşmadı ama tam bir f/p ürünü forumlara bakıldığında. 1 adet sipariş geçtim eğer performans alirsam 2.yide farklı bir ürünle combine edip alacağim.

https://www.amazon.com/gp/product/B00XKU47Y2/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
  • Arkadaşlar bende msi gs70 2pc modeli var aralikta galiba 3.Senesini dolduracak. İkinci el bulamadim . bunun 2.El değeri nedir 4500e almistim ben

• Ürün özelliklerini belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım.Kendin belirlemek istersen de bilgisayarın verdiği performansı şuan veren laptopun fiyatının yarısı makul olur diye düşünüyorum.
    Not:Alıcı değilim.Piyasaya göre verdiğim oran düsük çıkacaktır ama bunun nedeni piyasanın ahlaksızlığıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8834C9771 -- 4 Haziran 2017; 3:14:48 >
  • İ7 4710hq

Gtx 860m 2gb

16gb RAM

1tb HDD 256gb superraid SSD

17.3" ekranı var . bataryasinın ömrü bitti galiba 150-200 tlye halledilir güncel oyunlari çok rahat sekilde oynuyorum

• Kozmetik olarak ilk aldifim gibi zaten hep masa üstünde evde kullandim hic yere düşmedi klavyesini hic kullanmadim ek klavyeyle oynadim kozmetik durumu iyi

• Yaptığım hesaplarda 2250tl cıkıyor ama şahsen ihtiyacım olsa 2750 tlye kadar verirdim kozmetik durumuna göre.Buna karsın piyasayı arastırdım sizinkinden daha eski modelleri 3500 liraya satjşa koymuslar.Bence 2700 civarına koyun alan da siz de hayrını görün

• Çok tesekkur ediyorum

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html
    bu makinayı almayı düşünüyorum vatan bilgisayar ile alışverişde sıkıntı çıkarmı acaba ürün bozuk çıkarsa vs. değişim hızlı yapıyolarmı. cihaz hakkında zaten 10gündür araştırıyorum ince ve güçlü olması ve 120hz ekranı olması sebebi ile alıyorum.cihaza sahip olanlar varsa yorum yaparsa süper olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-gs73vr-stealth-pro-core-i7-7700hq-2-8ghz-16gb-256ssd-1tb-17-3-gtx1060-w10.html
    bu makinayı almayı düşünüyorum vatan bilgisayar ile alışverişde sıkıntı çıkarmı acaba ürün bozuk çıkarsa vs. değişim hızlı yapıyolarmı. cihaz hakkında zaten 10gündür araştırıyorum ince ve güçlü olması ve 120hz ekranı olması sebebi ile alıyorum.cihaza sahip olanlar varsa yorum yaparsa süper olur.

Ürün güzel ama ısınıyor haberin olsun.Üründe sıkıntı çıkarsa muhatabın vatan bilgisayar değil garanti servisidir.Garanti servisi hızlı olmasa da bilgisayarda sıkıntı varsa uğraştırmadan makineyi değişirler veya paranı iade ederler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.