Şimdi Ara

MSI GL65 VS MONSTER Tulpar T5 V19.1.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki laptoptan (MSI - MONSTER ) birisini alacağım ancak tam karar veremedim.

Aslında her iki laptop için de ısınma durumlarının ne olduğunu bilmediğimden tedirginim.

MSI isim ve fiyat olarak (vatan bilgisayar akşamları indirim yaptığı için ve monster'da öğrenci değilim, windows 10 home özelleştirmesi ile fiyat arttığından) üstünlük gösteriyor gibi (ancak monster'a göre daha fazla ısınıyorsa hiç bir önemi yok benim için).

MONSTER'ın bir avantajı klavye düzeninin alışıldık şekilde olması. MSI biraz şok yaşatacak gibi bu konuda (örneğin enter tuşu oldukça küçük, büyüktür küçüktür tuşları klavyenin sağ alt tarafında gibi.. Ama karşımıza çıkan ilk klavye böyle olsaydı buna alışık olurduk diyerek bunu bir süre sonra aşabileceğimi düşünüyorum).

MONSTER'da 144 Hz ve IPS ekran dikkat çekici.

Bu noktada tavsiye verebilecek ya da bu cihazlardan birisini kullanan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilir mi?

• Aynı evde kaldığım arkadaşımda sizin modelden daha düşük özelliklerde bir monster var sabaha kadar pubg yüksek grafiklerde oynadığını biliyorum hiç sorun yaşamadı malzeme kalitesi olarakta sorduğumda kötü bir yorumu olmadı
  • İkisi de italyan olsa da Ferrari Fiat'la karşılaştırılamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-32CAB5881

İkisi de italyan olsa da Ferrari Fiat'la karşılaştırılamaz.
    MSI mı demek istediniz? Kusura bakmayın konuya çok yabancıyım. Ben de bir laptop arayışındayım. Lanet macbook sayesinde bu teknoloji işlerine çok uzak kaldım.
  • Tabi ki Msi,global markalardan şaşmayın. Monster Casper Grundig Exper gibi markaların ürünlerinin bir kısmını toplanmış, diğer kısmını parça halde ithal edip montajlayıp pazarlıyorlar. Bu markaların global çapta vizyonları olmadığı için kar gütme amaçlı çalışıyorlar. Temin ettikleri parçalar ne kadar ucuz olursa o kadar kar ederler, tabi tüketici de o kadar mağdur olur...
  • Malzeme kalitesi ve sağlamlık olarak MSI tartışmasız daha iyidir ama Vatan'daki fiyata RTX 2060 ekran kartlı bu modeli alabilirsin.

• StormLab kullanıcısına yanıt
    hocam msi gl65 hepsiburada da cuma indirimi 9004 tl ye satıldı. uzun süredir takip ettiğim bir ürün. son derece iyi yorumlar var yerli ve yabancı forumlarda. genelde her ayın 10 nundan sonra indirime giriyor biraz beklerseniz yıl içinde 9500-10000 bandında alabilirsiniz.
    Not: yıl içinden kastım aralık ayı içerisi 2020 değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Tulpar T7 v20.6.2
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nDise kullanıcısına yanıt
    asus ve msi da uluslararası garanti mevcut bütçe ne kadar?
  • serusvon S kullanıcısına yanıt
    bütçem 7500 ama amazon yurtdışından laptop almadım bana kaça patlar birde ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim
    Satın alırken vergi kargo vs ücretlerini de ekleyip satışı gerçekleştiriyor ortalama 1100 1200 dolarlık cihazlar 7500 8000 civarına denk geliyor.
    -

-

Hocam benim anlamadığım 16 gb ram li olan neden daha ucuz ciddi alıcıyım o yüzden soruyorum
    daha ucuz değil vergi ve kargo ücretini eklememiş.
    peki son olarak 8 gb olanı alsam daha sonradan 16 yapabilir miyim
    evet
    TL ile ödeme yapmayı deneyin bide karttaki isimle adres bilgilerindeki isimler aynı mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serusvon -- 14 Ocak 2020; 18:27:5 >
    Aynı tl ile ödeme yaparsam fiyatı artar diye düşünüyorum o yüzden usd ile odeme yapma istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serusvon

Tabi ki Msi,global markalardan şaşmayın. Monster Casper Grundig Exper gibi markaların ürünlerinin bir kısmını toplanmış, diğer kısmını parça halde ithal edip montajlayıp pazarlıyorlar. Bu markaların global çapta vizyonları olmadığı için kar gütme amaçlı çalışıyorlar. Temin ettikleri parçalar ne kadar ucuz olursa o kadar kar ederler, tabi tüketici de o kadar mağdur olur...
    Söylediğiniz şey bütün markalar için geçerli. Kapitalizmde herkes kar için uğraşır. Ayrıca küçük çaplı markalarda isim yapmak için uğraşır.Aradaki fark mühendislik farklarıdır. Hepsi aynı arge değerlerine sahip değillerdir. Az psrası olan az arge içerisinde bulunuz çok parası olan çok. Bu da global köyün oyuncuları olan Lenovo MSI gibi markaların elini güçlendirir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.