amazon.com.tr den başka bir laptop için 15 liraya türkçe q klavye sticker seti aldım ben. dert edilecek şey değil klavye dili :) |
|
|
Hocam şunu buldum netten, yorumlar baya olumlu. Sipariş verdim birde sticker istedim, zaten kargo ücreti verecektim oda uyguna gelmiş oldu. https://urun.n11.com/kablolar/laptop-3lu-adaptor-kablosu-yonca-power-kablosu-15-metre-P138272217 Sticker; < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Zaten uygun diye aldım, denerim olmazsa çıkarırım. Alışkınım bu klavyeyi kullanmaya. Daha önce ki laptopumda Amerika'dan alınma. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
https://www.newegg.com/global/tr-en/p/2WC-000C-03H77 bu nasıl sizce |
|
|
|
Ölücülerle muhattap dahi olma, onlara göre biz burada 7/24 bütün sorulara cevap vereceğiz, fırsat atacağız, paşaların sorunlarını cevaplayacağız, onlarda bir asalak gibi tüketip gidecek ama en ufak bir istediği olmadığında da 10 yaşındaki çocuk gibi zırlamaya başlamaktan utanmayacak çünkü dinleri imanları para olmuş. Edit: Ben seni çok iyi anlıyorum, yıllarca bunun kavgasını verdim ama yok bu ülkede iyi niyetli olduğunda kazık yemediğin bir an yok, bende oyunun kurallarına göre oynamaya başladım artık, kimin ne işine gelirse, yok öyle koşulsuz yardım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 26 Şubat 2021; 14:12:36 > |
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır. Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 26 Şubat 2021; 14:5:44 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam beni ararken istemediler, 3 saat sonra mesaj attılar gümrük işlemlerinize devam edebilmek için yetki belgesini doldurup mail atmami istediler. İsterseniz UPS yi arayıp durumun ne olduğunu sordurun, yetki belgesi bekliyorlarsa boşuna süreci uzatmış olmayın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 26 Şubat 2021; 16:0:38 > |
sağolun hocam atmıştım arkadaşa almadı zamlandı bütçesi kısıltlı geri 8.5k olursa aldırıcaz tskip ettiğim bi modeldi zaten diğerini o attı bi fikir alayım diye attım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |