Şimdi Ara

MSI GL65 Leopard 10 SDR-492 GTX 1660Tİ 16 GB RAM 1 TB HDD 8605 TL (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
16
Favori
23.626
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vyl kullanıcısına yanıt
    Her şey dahil hocam vergi falan ödeme aşamasında ödüyoruz .
    Taksit yok fiyat harika 😀
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Tuh. Taksit olmamasi alisverisi yalan etti
  • Bu ürün Türkiye ye geliyor mu? Gelince vergi çıkıyor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar bu PC yi bir arkadaşıma almak istiyorum . Nasıl üye olunur aynı amazon.com.gibi mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aynı sorular dönüyor ama yine de yazayım .
    Normal bir siteye üye olur gibi Türkçe karakter kullanmadan üye olun .
    Yurtdışı alışveriş olduğu için taksit yok bankanız sonradan taksitlendirme yapıyor mu bilmiyorum .
    Görünen fiyat tüm vergiler dahil , satıcı Newegg olduğu için. Ancak yine de alırken dikkat edin Satıcının kim olduğuna , aksi halde vergi ödersiniz gümrükte .
  • MaitreSkiLL kullanıcısına yanıt
    Sağ olun .
    Ürün gelince yetki belgesinden bahsetmiştiniz yine bu tür işlemler yapacakmış mıyız? Yöntemi yazarsanız ana konuya yazalım da herkes Bilgi Sahibi olsun .
  • Bende aşağodaki yazıyor çeviri yaptığımda..alan arkadaşlar sizde nasıl durum? Adımda Türkçe jarakter var sorun olur mu?



    Durum: Beklemede - Siparişiniz, daha fazla gönderim adresi doğrulaması için bekliyor. 



    EDİT: Şehir ZİP kodunu doğru girin arkadaşlar benimki o yüzden iptal olmuş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 23 Şubat 2021; 0:11:0 >
  • Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda;


    https://www.amazon.com/MSI-Leopard-10SFK-062-i7-10750H-RTX2070/dp/B085B3GFRL/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=msi&qid=1614027149&sr=8-1


    bu bilgisayarı almayı planlıyordum. 11.200TL'ye geliyor. Sizce 1660ti olan versiyonunu 8600'a almak mı yoksa 2500-2600 daha verip 2070 8gb versiyonunu almak mı daha mantıklı? Görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.

  • sunsetz kullanıcısına yanıt

    Bu attığınızın fiyatı 2070'lere göre nasıl bilmiyorum ama bütçe varsa rtx kovalayın derim. Şu ana kadar çıkmışlarda çok rahatken ilerde öıkacak oyunlara da dlss desteği gelirse rtx çok daha uzun götürür diye düşünüyorum. Yok 8600 liraya alsam çok çok daha iyi olur zaten 11k vermek istemiyordum diyorsanız bu fiyata göre muhteşem özellikleri var ve 1 gün dolmadan biter muhtemelen stoğu. 10 gün önce yarım günde falan bitmişti.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tornado34 kullanıcısına yanıt
    Şehir mi ilçe mi önemli acaba ?
    Çünkü il ile ilçe farklı kodlara sahip .
  • Bence ilçe hatta semt önemli istanbul için konuşuyorum
  • Türkçe klavye olarak ayarlanabilir mi sticker falan yapıştırarak, birde buradan hp alsak hp iade için geçerli olur mu acaba.

  • Amazon'dan RTX 2070'lisini almıştık, konusu var hatırlayan olursa. Şunu söylemek istiyorum Newegg ile Amazon'u kıyas etmeyin. Onlar hem kuru yüksek hesaplıyor (ürün 899 dolar olmasına rağmen 6290 yerine 7257 TL vergi hariç fiyatı var. 1 doları 8 TL olarak hesaplıyorlar. Evet TR'ye göre yine de uygun ama bunu yapmaları hoş değil) hem de iade konusunda Amazon kadar esnek değiller. Doğru düzgün müşteri hizmetleri yok, zamanında yanıt yok. Amazon'u takip edip ordan yakalayın.


    Şu Lenovo 8800'e geliyor, makul ama dahası yakalanabilir.

    https://www.amazon.com/Lenovo-1920x1080-Processor-Windows-82B1000AUS/dp/B08BB9RWXD/


    Ya da yaklaşık 8400 TL'ye Acer var üstelik RTX 2060

    https://www.amazon.com/Acer-i7-9750H-MaxxAudio-Keyboard-AN515-54-728C/dp/B08777BH1B/


    Garanti olayı bu arada çok şüpheli, MSI 'nin 1 yıllık garantisi seyahat garantisidir. Avrupa'dan alınan cihazlarda 24 ay + 3 ay var ama ABD'den gelenlerde yok. Nasıl olur; ABD'den ürünü alır gelirsiniz, o zaman var. Ha servis desteği verirler ama ücretlendirmeler nasıl olur o da muallak, çünkü MSI'den de bilgi almak uzun sürüyor.





  • Şu an kargo ve vergisi yüksek ama bu ürün 1199 dolara satıldığı zaman aldık ve dolar 7.80 idi, yaklaşık olarak aynı hesaba geliyor. 11000 TL'lere denk gelmişti; konusu da şurada. Ben açmıştım.


    https://forum.donanimhaber.com/amazon-com-msi-gl65-leopard-i7-10750h-rtx2070-16gb-512gb-144hz-w10-11000-tl-bitti--146704879


    Gayet güzel makine bu arada, çok memnunum her şeyinden. Bir tek komple siyah ekranda falan ışık sızmaları beliriyor ki bu da şans işi çoğu cihazda mevcut. Gören ekran parlaklığına hayran kalıyor. 1660 ti yerine buna yönelmeniz daha güzel olacaktır. Ha cihazlar aynı model serisi, oyun hiç ama hiç oynamıyorsanız 1660 ti fazlasıyla yeterli olacaktır. 3000 TL de cebinizde kalır. Ama bir üst mesajımda Newegg'den bahsettim, ona da göz atmanızı tavsiye ederim. Karar verecek olan sizlersiniz.





  • Garanti konusuna çok takılmayın hocam servispoint çok sıkıntı yaratıyor bunu bilerek alın. 2 tane cihaz gönderme deneyimi yaşadık. Birisi yurtdışı idi bu cihazı sistem görmüyor garantisi varsa bile ücretsiz yapmayız dediler. Sallamadık zaten garanti bitmişti. Diğerin pc için klavye 850tl klavye parası ödendi. (Tam kerizlik o zaman en üst düzey oyuncu klavyesi parası MSI GL65 Leopard 10 SDR-492 GTX 1660Tİ 16 GB RAM 1 TB HDD 8605 TL )


    Servis kötü ama uyguna gelse bir Ge76 Ge66 bakacağım. 3-5bintl farkediyor gibi... Nedeni diğer servisleride gördüm hepside çok kötü hizmet sunuyor. Şanslı isen birazda dikkatli davranırsan ürün bozulmaz muhatap olmazsın. Gördüğüm en düzgün teknik servis Monsterda var üni arkadaşımın pc si ama onlarda habire bozuluyor. 10 pc sinin 7 si tekrar servise gidiyor gibime geliyor fazlaca arızalanıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba , hesabınızdan para tahsil edildi sipariş onaylandı diye 02.13 itibari mail geldi ve paketleniyor aşamasına geçti .

    Yanıt içeriği ; Merhaba Gökhan.

    Satış Sipariş Numarası ........... başarılı bir şekilde Mastercard'ınızdan tahsil edildi ve şimdi siparişinizi paketlemek için çalışıyoruz.

    Takip detaylarını içeren ayrı bir e-postayı takip edin!

    Saygılarımla,

    Newegg Müşteri Hizmetleri Ekibi

    MSI GL65 Leopard 10 SDR-492 GTX 1660Tİ 16 GB RAM 1 TB HDD 8605 TL




  • TR için gerçekten çok iyi fiyat

    aynı bilgisayar bende de var

    alacak arkadaşlar güvenerek alabilir

  • Ben almam çünkü nedensiz hesabı kapatma sorunu var.Sonra iade alamayan arkadaşlar var aylarca uğraşıyorlar iade alabilmek amaçlı.Amazon olsaydı evet alınırdı ama yüzünde gözün neden var diyerek hesabınızı kapatırlar.Sorun çıkarsa iade edemezsiniz maceracılar şanslarını deneyebilir.Bu arada iade için beklerken geçen sürede tek sefer çekim olacağı için 9000 tl ekstreyi almadığınız bir ürün için ödemek zorunda kalırsınız.Amazon müşteriyi korur tamam fakat Newegg yanıt bile vermez.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pckobat_78

    Bilmeyen arkadaşlar için geçen stoklarda arkadaşıma almıştık.

    Üyeliği 1 gün önce açtık. Bankkart kredi kartı ile 3d ödedik. Hiç sorun yaşamadan sipariş verildi onaylandı. 2 gün sonra Ziraat ekstra 170 tl kesinti almış onu tam olarak kur farkımıdır nedir anlamadık.

    Aynı gün kargoya veriliyor. Zaten süreç adım adım ilerliyor. Hava şartlarından dolayı biraz uzaya biliyor süreç. Ups gümrüğe geldiği gün sizi arıyor sadece tc istiyor. İşlemler halledilip ürün size ulaştırılıyor. Toplamda 6-7 gün sürdü.

    1 yıl MSİ garanti veriyor. Birde sitesinden anket doldurup ekstra 3 ay uzatılıyormuş. Şunu da artırsalardı keşke demediğiniz gayet mantıklı bir cihaz. Msi markasını geçtim Muhittin oğulları gamer sanayi ltd şti bile şu özelliklerde bir cihazı bu fiyatlara vermiyor MSİ fiyatları zaten ortada. En büyük sıkıntısı nakit ödeniyor taksit vs yok.

    Bizim deneyimler bu şekilde. Başka alan arkadaşlarda hangi bankayla kartla aldığını yazarsa iyi olabilir ödemede sorun yaşayanlar olmuştu bir önceki siparişlerde.

    hocam adresi İngilizce mi yazmalıyım yoksa Türkçe karakter kullanmadan Türkçe mi yazmalıyım?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mega Therion

    hocam adresi İngilizce mi yazmalıyım yoksa Türkçe karakter kullanmadan Türkçe mi yazmalıyım?



    Alıntıları Göster

    Hocam tabi ki Türkçe yazacaksınız adresi ama Türkçe karekter kullanmadan yazın.


    Ek olarak müşteri hizmetleri geç dönüş yapıyor denilmiş ama 7/24 canlı destekleri var sitesinde, şimdiye kadar bağlanmam 4 dk yı geçmemiştir. Tabi ki bir Amazon olamaz ama iletişim konusunda sorun yaşayabileceğinizi de düşünmüyorum açıkçası.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.